SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Gofry gryczano - budyniowe

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1887

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
makrosięzgadza Kuchnia Dzika Moderator
Ekspert
Szacuny 347 Napisanych postów 395 Wiek 36 lat Na forum 266 dni Przeczytanych tematów 13850
Witam się oficjalnie po raz drugi
Z wielką przyjemnością dołączyłam do Was
Mam nadzieję, że nie będzie wiało nudą - a przepisy nie będą skomplikowane.

Dziś
Błyskawiczne gofry gryczano - budyniowo - bananowe.

Co będzie potrzebne :

30 gram mąki gryczanej - ja mielę kaszę niepaloną w młynku do kawy
20 gram budyniu - ja użyłam tego z All Nutricion - mega waniliowy
Jeden dojrzały banan
Jedno jajko
Kilka łyżek wody
Jajko + banan + mąka z budyniem + woda ➡ zmisować a najlepiej zblendować.
Ciasto wylać do gofrownicy. Upiec. Będą mięciutkie - nie spodziewaj się chrupiących

Nie masz gofrownicy?
Usmaż placuszki

Całość to około 370 kcal - u mnie już razem z kiwi.
T9 W60 B17
Ps. Jeśli nie masz budyniu, daj 40 gram mąki zamiast 30 gram i nie dodawaj wody










6
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14636 Napisanych postów 235487 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1129292
proste i fajne , będzie trzeba zrobić w takim zestawieniu jak podałaś
2

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
makrosięzgadza Kuchnia Dzika Moderator
Ekspert
Szacuny 347 Napisanych postów 395 Wiek 36 lat Na forum 266 dni Przeczytanych tematów 13850
lodzianin1
proste i fajne , będzie trzeba zrobić w takim zestawieniu jak podałaś

Koniecznie. W lodowce podrasowany sernik na zimno . Jutro dziki testują. Będzie pozytyw - będzie przepis ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2070 Napisanych postów 5538 Wiek 26 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 180522
super się prezentują

""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
makrosięzgadza Kuchnia Dzika Moderator
Ekspert
Szacuny 347 Napisanych postów 395 Wiek 36 lat Na forum 266 dni Przeczytanych tematów 13850
missInvincible
super się prezentują

Dzieki. A jak smakują :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 35 Napisanych postów 97 Wiek 31 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 45399
makrosięzgadza


Jajko + banan + mąka z budyniem + woda ➡ zmisować a najlepiej zblendować.




czym się będzie różniło zmiksowane ciasto od zblendowanego?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
makrosięzgadza Kuchnia Dzika Moderator
Ekspert
Szacuny 347 Napisanych postów 395 Wiek 36 lat Na forum 266 dni Przeczytanych tematów 13850
Malwina198
makrosięzgadza


Jajko + banan + mąka z budyniem + woda ➡ zmisować a najlepiej zblendować.




czym się będzie różniło zmiksowane ciasto od zblendowanego?

Zmiksowane bedzie mieć grudki
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Mieso w słoiku