Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 2383 razy
słowa kluczowe: gołota  wraca  ring 
Autor

Gołota wraca na ring

micku93

Wysłana - 13 stycznia 2007 16:15    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

"Andrzej Gołota, tak jak Rocky Balboa, jest mistrzem w naszych sercach" - zachwycają się powrotem na ring naszego boksera Amerykanie. 10 marca znów zobaczymy Gołotę na ringu.
Powrót "Rocky'ego" do kin to wielki sukces słynnego amerykańskiego aktora, Sylwestra Stallone'a, który gra boksera. W USA film robi furorę. Polska premiera nastąpi 9 marca. Tego samego dnia Andrzej Gołota będzie ważony przed walką, którą stoczy w nowojorskiej Madison Square Garden. Ostatni jego pojedynek - z Lamonem Brewsterem w maju 2005 roku - skończył się porażką przez nokaut w 52. sekundzie.

"Długo się wahałem, czy jeszcze boksować, ale nie mogłem zakończyć kariery w tak żenujący sposób. Skoro Rocky może wrócić na ring, to ja tym bardziej" - uważa Gołota. Polski bokser chce być jak jego filmowy bohater. Szanowany i triumfujący. Dlatego ostro trenuje przed walką z Amerykaninem Mike'em Mollo. "Całkiem niedawno
info ze strony www.golota.pl
ps.Co sądzicie o powrocie Andrzeja na ring

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 stycznia 2007 16:36 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Manikkk

Wysłana - 13 stycznia 2007 16:36    Edytuj Cytuj
był już taki temat

Picnic

Wysłana - 13 stycznia 2007 16:38    Edytuj Cytuj
ten temat był juz wiele razy,a i ten artykuł juz czytałem.
ale skomentuje jego powrót jeszcze raz.

po co?? tylko dla kasy chyba, bo pod wzgledem sportowym miał już o jedna walke za duzo
Znawca -

micku93

Wysłana - 13 stycznia 2007 19:00    Edytuj Cytuj
Niewiedziałem ze był taki temat sorki
ps.Ja bardzo chętnie Zobcze gołote (kiedyś był bardzo dobry)

zipmiras

Wysłana - 15 stycznia 2007 00:32    Edytuj  Cytuj
a ja się z Tobą nie zgodze Picnic . Pokaż mi Polskiego boksera który by wygrał Andrejem bo ja takiego nie widze to nadzieja Polski w wadze ciężkiej jak dla mnie choc psyche ma hu**wą troszke ale zamieszac jeszcze może w boksie moim skromnym zdaniem pozdro

trening czyni mistrza

Marian.B. ZASŁUŻONY

Wysłana - 15 stycznia 2007 11:18    Edytuj Cytuj
Forma Endrju jest wielką niewiadomą, a i jego wiek nie wskazuje na to by mogł zamieszać. Kiedyś był dobry - to fakt!
Oraz polecam "Rocky 6" dla fanow serii

Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !
Znawca -

Picnic

Wysłana - 15 stycznia 2007 19:57    Edytuj Cytuj
fakt kiedys był dobry, ale podajcie mi najlepszego zawodnika z jakim gołota wygrał.
Znawca -

Method99

Wysłana - 15 stycznia 2007 20:06    Edytuj Cytuj
Z Bowe'm . W tych walkach nie przegral z amerykaninem tylko z samym soba. Problemem Gołoty nie są umjejetnosci (bo ma jej bardzo duze) tylko z psychiką.

P.S. Goły z lat 95-96 pozamiatal by dzisiejsza HW.

"Szacunek dla każdego zawodnika co podejmie walke.."

[http://www.sfd.pl/Method99%2F_Mistrzostwo_Polski_-_BLOG-t454455.html] - Moja droga na szczyt

Picnic

Wysłana - 15 stycznia 2007 23:10    Edytuj Cytuj
wiesz przed akzda jego walka mówili wszysyc [oprócz mnie] ze wygra, aon zawsze przegrął. z bowem przegrał fakt ze był w tej walce lepszy, ale przegrał. w całej karierze nie pokonal ani jednego klasowego zawodnika. i gadanei ze pozamaitał by teraz w HW. wtedy walczył z Grantem który wcale nie był lepszy niz aktualni mistrzowie i tez przegrał. do tego ja osobiscie uwazam ze Gołota w walce z Byrdem i po części z Ruizem był lepszym bokserem niz w latach 90tych.
Znawca -

Marian.B. ZASŁUŻONY

Wysłana - 15 stycznia 2007 23:38    Edytuj Cytuj
Gołocie nie można odmówić umiejętności - bardzo dużych
Materiałem na mistrza HW był na pewno, ale czegoś mu brak było - może szczęścia, może czegoś innego

Zmieniony przez - Marian.B. w dniu 2007-01-15 23:39:33

Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !
Znawca -

Method99

Wysłana - 16 stycznia 2007 00:07    Edytuj Cytuj
Gołota Granta mial na deskach. I podobno wygrywal na kartach punktacyjnych, ale...poddal walke(a mogl walczyc) Wychodzi brak serca do walki... W walce z Berdem, czy Ruizem nie byl przeciez gorszy. A jedyne czego brakuje Andrzejowi, to mocnej psychiki (takiej np. jak ma nasz Diablo Włodarczyk)no i lewego prostego (takiego jak w walce z Bowem)

"Szacunek dla każdego zawodnika co podejmie walke.."

[http://www.sfd.pl/Method99%2F_Mistrzostwo_Polski_-_BLOG-t454455.html] - Moja droga na szczyt

Odpowiedzi jest na 7 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Gołota wraca na ring

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.