Temat: Treść:
Autor

Glukardiamid alternatywa dla kofeiny w suplementacji w sportach walki

babulej

Wysłana - 01 sierpnia 2006 00:23    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Co sadzicie o zastepowaniu pospolitej kawy badz preparatów zawierajacych kofeine dostepnym w aptece glucardiamidem??.
http://www.gsk.com.pl/produkty/Glucardiamid.html
Miom zdaniem ma on tylk jedną wade nie jest dozwolony dla wyczynowców gdzyz jest na liscie substancji zakazanych w sporcie.Ale mały problem mozna go stosowac w treningu wydolnosciowym do 5 dni przed zawodami(potem nie jest wykrywalny we krwi nawet, inne zródłą mowią nawet o 2 dniach ale to moze chodzic o mocz).
radze sprawdzić ten preparat kazdemu( bez nadcisnienia) jest on niedrogi i rewalacyjny w dzaiłąniu

"Czasem gdy wychodze na spacer, przypinam do boku szpadę.Ale gdy napada na mnie bandyta,chowam broń i wyciągam laske. Laska wzbódza litosc"
W.A.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 sierpnia 2006 21:14 
W większości przypadków polecamy:

ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 99.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

jakryc ZASŁUŻONY

Wysłana - 01 sierpnia 2006 21:14    Edytuj Cytuj
i?
wiesz ile byś tego musiał zjeść, zeby coś poczuć...?

na liscie środków zakazanych znajduje sie z racja zawartości niketamidu.

Zmieniony przez - jakryc w dniu 2006-08-01 21:16:07

Tomasz69

Wysłana - 02 sierpnia 2006 01:05    Edytuj Cytuj
Napisał, że jest rewelacyjny, czyli spróbował. Ja chętnie przeczytam jakie dawki stosował i przy jakiej masie.

"masz swą wolę w komplecie z honorem"

jakryc ZASŁUŻONY

Wysłana - 02 sierpnia 2006 01:16    Edytuj Cytuj

ja wielu rzeczy próbowałem.

Tomasz69

Wysłana - 02 sierpnia 2006 01:50    Edytuj Cytuj
Jestem pewien, że jakbyś nie napisał, że nie działa i bym to wziął, to by mi za***iście zrobiło. Zepsułeś całą zabawę

"masz swą wolę w komplecie z honorem"

julas85

Wysłana - 02 sierpnia 2006 09:24    Edytuj Cytuj
z tego co wiem glucardiamid to poprostu glukoza z jakims dodatkiem.

jakryc ZASŁUŻONY

Wysłana - 02 sierpnia 2006 09:34    Edytuj Cytuj
tak, z niketamidem

babulej

Wysłana - 02 sierpnia 2006 22:50    Edytuj Cytuj
Zalezy głownie do czego chcecie to stosować i czego sie po tym oczekuje.Już na poczatku podkreslałem ze jest to tylko alternatywa dla kofeiny a nie alternatywa dla amfetminy.Potrafi poprawić kondycje psychiczną jak i fizyczną (ze wzgledu na to iż poszezą naczynia krwionosne ale głównie te w pucach) .
Po pierwsze(z tego ci mi wiadomo) niketamid wchłania sie do organizmu tylko do pewnego sterzenia które jest bezpieczne dla organizmu.wiec nie ma morzliwosci jej przedawkowania.
Po drugie dawki proponowane przez producenta są całkowicie wystarczajace ok.6 porcji dziennie.

Ja stosowałem glucardiamid pere lat temu kiedy cwiczyłem jescze boks to w sekcji trener podawał go nam zawsze po treningu na dynamike.I zawsze dodawał energi.Oczywiscie w dni w któe nie cwiczyłem dynamiki nie dostawałęm glucardiamidu i moze dzieki temu miał on dzaiłanie gdzyż skutecznosc jego maleje wraz ze zwiekszaniem dawek .

"Czasem gdy wychodze na spacer, przypinam do boku szpadę.Ale gdy napada na mnie bandyta,chowam broń i wyciągam laske. Laska wzbódza litosc"
W.A.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Glukardiamid alternatywa dla kofeiny w suplementacji w sportach walki

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.