Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Gladiator kick boxing

mariuszwro

Wysłana - 31 grudnia 2008 11:37    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Czy ktoś orientuje się jak funkcjonuje teraz klub gladiator. Gdzie i kiedy odbywają sie treningi? Czy sekcja na Nyskiej istnieje? Proszę o odpowiedż. Może znacie inny klub w południowej części wrocławia?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 lutego 2009 17:20 
W większości przypadków polecamy:

Nutrex - Lipo-6X

CENA: 119.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

drkm

Wysłana - 13 lutego 2009 17:20    Edytuj Cytuj
w gladiatorze cos sie dzieje napewno ,ale konkretow nie znam

Woj17

Wysłana - 17 lutego 2009 11:47    Edytuj Cytuj
Tu masz strone Gladiatora sa godz i miejsce treningow
http://gladiator.buntownik.pl/

TonyTB

Wysłana - 21 lutego 2009 13:09    Edytuj Cytuj
Treningi:
-Gimnazjum nr 13 ul. Reja (osiedle Plac Grunwaldzki)-> poniedziałek 19:00, środa 20:00
-Liceum nr 9 ul. Młodych Techników (osiedle Szczepin) -> wtorek 17:00, piątek 17:00
Opłata za miesiąc -> 65 zł

kubajrs

Wysłana - 06 stycznia 2010 17:27    Edytuj Cytuj
TonyTB , mozesz mi powiedziec jak traktuje sie w gladiatorze poczatkujacych ? bo bym chcial sie zapisac, a nie wiem za bardzo co i jak :)

Piotrfc

Wysłana - 07 stycznia 2010 17:50    Edytuj Cytuj
Jeśli chodzi o południową część miasta to na orzechowej jest red corner, klub jest nastawiony głównie na boks ale kick-boxing też jest (wt,czw).

WKS ŚLĄSK

TonyTB

Wysłana - 17 lutego 2010 15:45    Edytuj Cytuj
Kuba sprawa wygląda tak - zarówno początkujący jak i zaawansowani ćwiczą w jednej grupie. Ale to jest atut bo trenując z lepszymi od siebie możesz się znacznie więcej nauczyć. Czasami jak przychodzą poważniejsze ćwiczenia to trener dzieli grupę na dwie części. Podstawy załapiesz szybko bo są one często powtarzane bo nawet ci, którzy je znają powinni je utrwalać. Jeśli będziesz miał problem to szybko albo trener albo ktoś z ćwiczących ci wytłumaczy. Najlepiej jak pogadasz o tym wszystkim z trenerem - jest naprawdę w porządku więc nie masz się czego obawiać. O ćwiczenia w parach też się nie martw bo w tym roku jest dużo początkujących więc łatwo znajdziesz kogoś równego sobie a jeśli nie to trener ci przydzieli. Kłopot możesz mieć jedynie z kondycją bo ostrzegam - jest ostry za*******. Ja na pierwszym treningu leżałem mordą w podłoge Ale jak przetrwasz pierwszy trening to dalej będzie o wiele łatwiej. Pozdro.

kubajrs

Wysłana - 17 lutego 2010 16:40    Edytuj Cytuj
Dzieki Tony. Wybieram sie z kumplem(teraz wywiadowka byla sam rozumiesz,ze teraz to nie bardzo,ale juz niedlugo sie wybiore ;d),ktory jest taki jak ja mniej wiecej,wiec pare juz teoretycznie mam ; ))

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Gladiator kick boxing

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.