Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Nie jestem pewien, gdzie to zamiescic, ale szatnia chyba jest OK. Jak ktorys z modow bedzie chcial to przeniesc, np do dopingu, to prosze bardzo.
I zeby bylo jasne: nie jestem zadnym wojownikiem przeciwko SA, uwazam, ze kazdy jest kowalem swego losu. Ale te zdjecia naprawde zrobily na mnie wrazenie.
1 Przed chwilą jadłem obiad(bleeeee). 2 Niektóre dziewczyny sie nie mogą poszczycić takimi rozmiarami. 3 Masz racje - każdy jest kowalem swojego losu.
Moderator Działu Komputery
Moderator nie wiadomo czego Lame Terminator zaprasza na KFD
1030798150000
SFD
Wysłana - 31 sierpnia 2002 15:53
Wybacz, ale na kulturystów to oni nie wyglądają...
1030801995000
Coolbart
Wysłana - 31 sierpnia 2002 16:35
Mysle ze to powinno byc zawsze na gorze jako przestroga dla 16letnich znawcow tematu doping...
"Trening i wiara zrobią ze mnie cara"
"Trening i wiara zrobią ze mnie cara"
1030804558000
shinobi
Wysłana - 31 sierpnia 2002 16:53
dokładnie, wczoraj znowu na moje nieszczęscie słyszałem takich znawców w autobusie, tekst był mniej więcej taki: "Od września kupie sobie karnet i do tego wezme 100 albo 200 metki", "Lepiej 50 metki i do tego 10 strzałów winstrolu", "można też teścia" "po teściu to włosy rosną" ............. i niepowiem, żeby się z tym ukrywali
[Wiara potrafi zdziałać cuda, jeżeli tylko w to uwierzysz]
"Nikt nie czepia się silnych ludzi" Charles Atlas
1030805620000
SFD
Wysłana - 31 sierpnia 2002 18:02
ci faceci wyglądają na jakiś z problemami hormonalnymi a nie jak kulturyści
Piotr
1030809751000
SFD
Wysłana - 31 sierpnia 2002 18:12
Macff teraz dales mi sporo do myslenia co zrobic z ta paczka omki w moim biurku. hmm...
Jutro będę większy niż dzisiaj :)
1030810373000
SFD
Wysłana - 31 sierpnia 2002 22:15
czy jesli "wciągne" jakies 65 tabletek metanabolu to nic mi sie nie stanie?
Nic na siłę, wszystko młotkiem.
1030824925000
SFD
Wysłana - 01 września 2002 00:38
co to jest ?? u zadnego z nich nie widzialem miesnia w jakiejkolwiek czesci ciala moze powinienes to dac na jakies forum kobiece albo cos
... then can by only one ...
1030833499000
Macff
Wysłana - 01 września 2002 01:46
Hmm... no tak. Sorki. Fakt, ze nie sa to kulturysci, oznacza, ze nam pakerom gyno po SA nie grozi...
no pain, no gain
mod działu ODŻYWIANIE
1030837609000
Winstrol
Wysłana - 01 września 2002 07:38
mam 16 lat i miałem podejrzenie gyno-byłem troche gruby i miałem cycki(nie az takie jak na zdjęciach ale miałem).zacząłem chodzić na silke i juz nie wygląda to tak strasznie.część tłuszczu zamieniła się w mięsień dół klatki się ładnie zarysował-----już nie wstydzę się wyjść na plaże!!!