Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

Ginekomastia zdjęcia NIEtrenujacych

Macff

Wysłana - 31 sierpnia 2002 14:36    Edytuj Cytuj

Przeniesiony przez Coolbart z działu 'Szatnia'.

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Sprawdzcie sobie to:
http://www.gynecomastia.org/content/treatment/gynogallery.shtml

Nie jestem pewien, gdzie to zamiescic, ale szatnia chyba jest OK. Jak ktorys z modow bedzie chcial to przeniesc, np do dopingu, to prosze bardzo.

I zeby bylo jasne: nie jestem zadnym wojownikiem przeciwko SA, uwazam, ze kazdy jest kowalem swego losu. Ale te zdjecia naprawde zrobily na mnie wrazenie.

no pain, no gain

mod działu ODŻYWIANIE

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 31 sierpnia 2002 14:49 
W większości przypadków polecamy:

Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

wodór

Wysłana - 31 sierpnia 2002 14:49    Edytuj Cytuj
1 Przed chwilą jadłem obiad(bleeeee).
2 Niektóre dziewczyny sie nie mogą poszczycić takimi rozmiarami.
3 Masz racje - każdy jest kowalem swojego losu.

Moderator Działu Komputery

Moderator nie wiadomo czego
Lame Terminator zaprasza na KFD

SFD

Wysłana - 31 sierpnia 2002 15:53    Edytuj Cytuj
Wybacz, ale na kulturystów to oni nie wyglądają...

Coolbart

Wysłana - 31 sierpnia 2002 16:35    Edytuj Cytuj
Mysle ze to powinno byc zawsze na gorze jako przestroga dla 16letnich znawcow tematu doping...

"Trening i wiara zrobią ze mnie cara"

"Trening i wiara zrobią ze mnie cara"

shinobi

Wysłana - 31 sierpnia 2002 16:53    Edytuj Cytuj
dokładnie, wczoraj znowu na moje nieszczęscie słyszałem takich znawców w autobusie, tekst był mniej więcej taki:
"Od września kupie sobie karnet i do tego wezme 100 albo 200 metki",
"Lepiej 50 metki i do tego 10 strzałów winstrolu",
"można też teścia"
"po teściu to włosy rosną"
.............
i niepowiem, żeby się z tym ukrywali

[Wiara potrafi zdziałać cuda, jeżeli tylko w to uwierzysz]

"Nikt nie czepia się silnych ludzi" Charles Atlas

SFD

Wysłana - 31 sierpnia 2002 18:02    Edytuj Cytuj
ci faceci wyglądają na jakiś z problemami hormonalnymi a nie jak kulturyści

Piotr

SFD

Wysłana - 31 sierpnia 2002 18:12    Edytuj Cytuj
Macff teraz dales mi sporo do myslenia co zrobic z ta paczka omki w moim biurku. hmm...

Jutro będę większy niż dzisiaj :)

SFD

Wysłana - 31 sierpnia 2002 22:15    Edytuj Cytuj
czy jesli "wciągne" jakies 65 tabletek metanabolu to nic mi sie nie stanie?

Nic na siłę, wszystko młotkiem.

SFD

Wysłana - 01 września 2002 00:38    Edytuj Cytuj
co to jest ??
u zadnego z nich nie widzialem miesnia w jakiejkolwiek czesci ciala
moze powinienes to dac na jakies forum kobiece albo cos

... then can by only one ...

Macff

Wysłana - 01 września 2002 01:46    Edytuj Cytuj
Hmm... no tak. Sorki. Fakt, ze nie sa to kulturysci, oznacza, ze nam pakerom gyno po SA nie grozi...

no pain, no gain

mod działu ODŻYWIANIE

Winstrol

Wysłana - 01 września 2002 07:38    Edytuj Cytuj
mam 16 lat i miałem podejrzenie gyno-byłem troche gruby i miałem cycki(nie az takie jak na zdjęciach ale miałem).zacząłem chodzić na silke i juz nie wygląda to tak strasznie.część tłuszczu zamieniła się w mięsień dół klatki się ładnie zarysował-----już nie wstydzę się wyjść na plaże!!!

Koksuj z głową

Odpowiedzi jest na 7 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ginekomastia zdjęcia NIEtrenujacych

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.