Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 169 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Piłka Nożna
Getry piłkarskie a odparzona skóra 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: getry piłkarskie odparzona skóra
Autor "Getry piłkarskie a odparzona skóra"   

slonikk
 Wysłana - 7 luty 2010 15:27        | zgłoś naruszenie regulaminu

Cześć w czwartek byłem na hali i miałem ubrane getry piłkarskie. Po 1.5h gry czułem że coś jest nie tak ze stopą, w szatni zobaczyłem co to było... odparzyłem sobie spory (ok. 4x4cm) kawałek skóry. Aby tego uniknąć (odparzania się skóry) mogę nosić skarpety zwykłe pod getrami? a może są jakieś inne sposoby żeby skóra się nie odparzała w getrach piłkarskich? :)

Pozdr.

przyznaj SOG'a

19mateo89
 Wysłana - 14 luty 2010 15:32      [zgłoszenie]

Witam
Nie wiem czy moja rada się przyda, ale wiem, że zabrzmi trochę dziwnie :)
Wiem, że mamy małych dzieci przy zmianie pieluch posypują ich pupy specjalną posypką (pudrem) przeciw ODPARZENIOM właśnie, coby sobie nie odparzyły siedzenia.
Tak, że więc może warto spróbować.
PZDR

Jedni rodzą się do skrzypiec, inni do munduru. Ja urodziłem się dla piłki.(K. Górski)

przyznaj SOG'a

paw7897295
 Wysłana - 14 luty 2010 16:21      [zgłoszenie]

to jest raczej wina butów a nie getr

przyznaj SOG'a

MadHamster
 Wysłana - 27 luty 2010 16:49      [zgłoszenie]

Ja też mam ten problem, w moim przypadku nie jest to wina getr bo grałem w zwykłych skarpetkach. Nie jest to również wina butów, bo zdarzyło mi się to 2 razy, za każdym razem w innych butach. Podobnie jak autorowi tematu zdarza mi się to na hali. Co do pudru myślę, że niezły pomysł, ale nie wiem czy wypróbuję.

przyznaj SOG'a

19mateo89
 Wysłana - 28 luty 2010 17:12       [zgłoszenie]

Znowu ja, pogrzebałem trochę w Googlach i jest tam sporo o odparzeniach stóp; poniżej link do artykułu traktującego m.in. o odparzeniach (przyczynach i zapobieganiu)
[http://www.kosmetyczki.org/artykul-11.html]
nie zraźcie się tematem artykułu a zwłaszcza jego druga częścią XD

Jedni rodzą się do skrzypiec, inni do munduru. Ja urodziłem się dla piłki.(K. Górski)

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Getry piłkarskie a odparzona skóra

<< Piłka nozna sportem kontaktowym / trening dla piłkarza siłownia + trening >>

Podobne: Buty piłkarskie - porady | Szkółki Piłkarskie | Buty piłkarskie - porady vol. 2 | Wzruszające filmiki piłkarskie | tapetki piłkarskie | Gry piłkarskie

Warto przeczytać: swole zbrylony | srodek dol klatki | ckd a act | iso fit | sztuczna adrenalina | mass gain z hi tec | novynette a thermo speed | tabletki anykoncepcyje novynette a thermo speed | tabletki antykocecpyjne a thermo speed | vlad.ic | cwiczenia aerobowe na miesnie brzucha | american history | pierwszy cykl propionate | "iso fit" | genotropin 6326410 | tylko wy mozecie | tylko wy mozecie mi pomuc | shown ray | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL