-=[ BEZWZGLĘDNY SZATNIARZ ]=- Jeżli ktoś robi coś inaczej niż Ty,albo nawet inaczej niż wszyscy,bo "tak mu się podoba", nie próbuj narzucać mu swojego zdania tylko dlatego że postępuje inaczej niż reszta. Być może dzieki temu jego życie potoczy się tak a nie inaczej...i nie będzie tak banalne jak Twoje czy "większości" - >ZłTA MYŚL Quart`a<
-=[ BEZWZGLĘDNY SZATNIARZ ]=- Jeżli ktoś robi coś inaczej niż Ty,albo nawet inaczej niż wszyscy,bo "tak mu się podoba", nie próbuj narzucać mu swojego zdania tylko dlatego że postępuje inaczej niż reszta. Być może dzieki temu jego życie potoczy się tak a nie inaczej...i nie będzie tak banalne jak Twoje czy "większości" - >ZłTA MYŚL Quart`a<
no ja szczyt formy jesli chodzi o kolor skory osiagam po 3tygodniach na solarce lampy 100 w ciagu drugiego miecha brania 21mg Bkarotenu tylko ze wtedy ludzie co mnei troche niewidzieli pytaja czy bylem na kanarach czy w tunezji?
1071795625000
Marcinecki
Wysłana - 19 grudnia 2003 08:12
Sloneczne Studio na Hallera lub Kollataja (chyba najtansze solarium w miescie). Jaki rejon miasta Cie interesuje?
______ Kawosz ____________________________ Kucharek w Jadlodalni
"Drzewa umieraja stojac, siadaj mamo!"
pierwsza by zobaczyc twoje oczy... druga, druga... by zobaczyc twoje usta... trzecia po to by zobaczyc cala twoja twarz...
A.W.O.L.
1071817920000
SFD
Wysłana - 21 grudnia 2003 22:27
Najchętniej okolice pl. Legionów i Grabiszyńskiej, ale w sumie może być gdzieś bliżej centrum. Pałka - nie chodzi mi o tak ekstremalny efekt, przypominający powrót z 3 tygodniowego pobytu na Kanarach, więc myślę że ze trzy seanse powinny mi wystarczyć. Do Słonecznego Studia kiedyś się zraziłam i raczej je omijam. Dzięki za podpowiedzi, jutro chyba już gdzieś skoczę.
1072042060000
Marcinecki
Wysłana - 22 grudnia 2003 09:48
Ten koniec Grabiszynskiej to nie moje rejony ale pewnie cos znajdziesz.
pierwsza by zobaczyc twoje oczy... druga, druga... by zobaczyc twoje usta... trzecia po to by zobaczyc cala twoja twarz...
A.W.O.L.
1072082915000
Jenna_20
Wysłana - 23 grudnia 2003 19:49
Kiciu! Jako ze jestem "doświadczona solariowiczka-maniaczka" i wyprobowałam chyba każde solarium we Wrocku polecam gorąco "Słoneczne Studio" na Hallera,ale nie pomyl tego studia solarium z tym ktore jest naprzeciw Carefoura."Słoneczne studio " jest blizej Powstańców. Jest kilka "Słonecznych studiów" we Wrocku ale najlepsze jest to na Hallera. Ceny sa rozsadne i do tego super lampy.Polecam Ci łózko numer 5 albo 6.Minuta na tym łózku kosztuje 50 groszy,naprawde bardzoooo dobre solarium.
Doradca w dziale Fitness
1072205342000
Marcinecki
Wysłana - 24 grudnia 2003 07:52
Ja tam trafilem przez przypadek ale widac nie bylo to zly wybor.
A.W.O.L.
1072248754000
Hosse
Wysłana - 26 grudnia 2003 14:14
Swego czasu czesto tam przejeżdżałem w drodze na zakupy z ulicy wygladało bardzo profesjonalnie a teraz zmieniłem rejon zamieszkania i juz tam nie bywam