Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 2408 razy
słowa kluczowe: gdzie  badanie  watroby 
Autor

Gdzie na badanie watroby??

MASS XXL

Wysłana - 11 grudnia 2004 15:15    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

gdzie mam isc jak chce zrobic badanie watroby.I czy moge tam isc jak jestem niepelnoletni??na czym te badanie polega,beda pobierali krew?

jakie założenie masz? proste,walczyć i wygrywac.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 grudnia 2004 15:18 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

decadeuko

Wysłana - 11 grudnia 2004 15:18    Edytuj Cytuj
zacznie sie pewnie tylko od krwi

standardowe testy:
- morfologia
- rozmaz
- trojglicerydy
- LDL / HDL
- Aspat / Alat / Billirubina
- OB

Jezeli wyniki jednak beda niepokoic to kolejnym zabiegiem bedzie USG jamy brzusznej.

Zmieniony przez - decadeuko w dniu 2004-12-11 15:19:02

Expert w dziale DOPING
Ekspert -

MASS XXL

Wysłana - 11 grudnia 2004 15:24    Edytuj Cytuj
ok dzieki a czy musze byc pelnoletni zeby tam isc??Decadeuko mam jeszcze tylko jedno pytanie ale nie na forum mozesz mi pomoc?

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 11 grudnia 2004 15:25    Edytuj Cytuj
najlepiej dolekarza rodzinnego po skierowanie (proby watrobowe)i do laboratorium,lub prywatnie mozesz zrobic w tym ze samym laboratorium (aspat,allat,apt,ggt,bilirubina calkowita)

doping & zdrowie
Ekspert -

decadeuko

Wysłana - 11 grudnia 2004 15:38    Edytuj Cytuj
rodzinny -> skierowanie do laboratorium

zaplacic -> od razu do labo.

Expert w dziale DOPING
Ekspert -

jazzman

Wysłana - 11 grudnia 2004 15:44    Edytuj Cytuj
Miałem ochotę coś ciekawego napisać ale mnie uprzedzili :)
Chociaż może coś dodam. Wątroba to taka bestyja, że zanim padnie da ci wyraźnie znać o sobie. Profilaktyka oczywiście wskazana przy SAA ale jeżeli jej nie "czujesz" w zasadzie nie musisz się niepokoić.

ginekologiem nie jestem ale zajrzec moge

MASS XXL

Wysłana - 11 grudnia 2004 15:51    Edytuj Cytuj
niedala jeszcze o sobie znac ale zjadlem troch metki a mam jeszcze troche w planie po przerwie i chce byc pewny zeby mnie do szpitala nie zabrali

peroomen

Wysłana - 11 grudnia 2004 16:05    Edytuj Cytuj
Heh...a co boisz się że wykryją testosteron w organizmie.Raczej możesz iśc jako niepełnoletni najpierw do ogólnego lekarza a potem da ci skierowanie na badanie.

Młody4

Wysłana - 11 grudnia 2004 20:38    Edytuj Cytuj
idz do prywatnego labolatorium , znaczy praktycznie kazde lab. wykona Ci badania oplatnie
materialem do badan jest krew
zrob Alat, Aspat, Ggtp, bilirubine na poczatek
jak beda jakies duze odchylenia od normy, zglos sie do lekarza

CONQUER ALL
Specjalista -

selko

Wysłana - 11 grudnia 2004 21:08    Edytuj Cytuj
podajecie jaka jest norma tych wskazników i jakie moga byc dopuszczale wachania

<<< Jebać hołotę która z psami w komitywie >>>
Ekspert -

miśkov

Wysłana - 11 grudnia 2004 21:08    Edytuj Cytuj
'a co boisz się że wykryją testosteron w organizmie'
to by byla niespodzianka

to be a masterpiece ...
sweet&hot honey honey
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Gdzie na badanie watroby??

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.