Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Gdzie mogę kupić strój Scotta ???

DeeJaaVuu

Wysłana - 09 sierpnia 2004 20:53    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mam mały problemik. Od dłuższego czasu poszukuje stroju scotta, żółto czarno srebrnego, ewentualnie czerwono czarno srebrnego i nie mogę nigdzie znaleźć . Tzn znalazlem w mavericku na mogilskiej,ale niestety rozmiar był nie ten...tzn za mały.Czy jest ktoś z krakowa co może mi polecic jakis dobry sklep w którym będę mógł kupić sobie cały zestawik scotta ?? Przeglądam cały czas allegro, pytałem każdego jednego, przeglądałem sklepy internetowe z reowerami ale nic.....

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 sierpnia 2004 23:11 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Hamilton

Wysłana - 09 sierpnia 2004 23:11    Edytuj Cytuj
Jak byłem naFestiwalu Rowerowym w Szklarskiej Porębie było stoisko scota z rowerami i ciuchami.A trafiliśmy na te stoisko dlatego ze kolega szukał tez jakiegoś stroju pod kolor roweru(tez ma scotta)no i niestety cena nas rozczarowała gdyż komplet stroju czyli spodenki i kuszula kosztowały 640 zł ufffff nieiwme moze sa tańsze ale cena jest dosc duża.

"Jadą kierownica przy kierownicy, pedał przy pedale..." (Jerzy Gora
"A gdzie jest Polka?? Realizatorzy jeszcze nie znalezli jej w lesie??!!"

DeeJaaVuu

Wysłana - 10 sierpnia 2004 20:26    Edytuj Cytuj
No nikt nie mówił że bedzie tanio .. ale rzeczywiście troszke przesadzili z tą ceną..nie wiem być może to jakiś najnowszy model z wiatraczkiem na jajka itd . Gdyby był rozmiar to koszulkę mogłem mieć za 100 ale niestety koszulka była o jeden rozmiar za mały.Jak tylko znajde czas to przejade się do secesji bo podobno niezły sklep....

Nie Amator

Wysłana - 11 sierpnia 2004 00:41    Edytuj Cytuj
Mój kumpel miał srtój Scotta, wystawił na allegro, cena go nie zadowalała i teraz sam jeździ

Bold.
Są historie cichej dobroci i przyjaźni. Tworzą je mali zwyczajni ludzie.
Cisza jest urodzajnym ogrodem, płodną ziemią, na której rodzi się przeogromne słowo.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Gdzie mogę kupić strój Scotta ???

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.