Wysłana - 17 lipca 2005 20:09 Przeniesiony przez Marcin_VB z działu 'Uderzane'.
Sprawdź ile procent masz tłuszczu
Witam Panowie!!! Proszę pomóżcie mi , jak mam nauczyć się walczyć . Chcę być rozciągnięty , wywijać nogami "nad głowami", a co najważniejsze , chcę chodzić pewnie po ulicy Kiedy sobie pomysle , że mógłbym iść z dziewczyną po ulicy , a byle gówniarze by mi w******lili na jej oczach to mnie ch*j szczela , a z giwerą nie mam zamiaru chodzić. Także Fighterzy czuję się jak du**k , studiuję w Gorzowie Wlkp. a tam mają tylko Aikido, a to odpada bo nie urzywają nóg ,a za nim bym się tego nauczył , to po setnym dostaniu wpie**al , odechciało by mi się wszystkiego . Co Wy mi radzicie , co byście zrobili na moim miejscu. Chciałbym trenowac Krav mage, Combat, Kick boxing czy też judo...Nawiasem mówiąć kręcą mnie jednostki specjalne i w tym kierunku poszukuje jakiegoś klubu... Kiedy czytam Wasze artykuły ,to żal mi serducho ściska , że chodzicie to na ... Gdybyśmy się teraz wszyscy spotkali to byłbym między Wami szczylem , który nie umie zadać porządnego ciosu , na prawdę chcę to zmienić , ale nie wiem jak ! nauka z ksziążek i kaset odpada. Oczywiście nie chodzi mi tylko o bezpieczeństwo , chcę być fighterem tak jak Wy ,chce czuć te umiejętności , być z nich dumny , chcę żyć...Interesują mnie kluby w Gorzowie i z okolic...PRosze help me
Z dziesięciu wybiera się jednego. Z dziesięciu tysięcy jeden tysiąc."
Sun Tzu, chiński teoretyk wojskowości, VI w. p.n.e.
w Gorzowie masz dobry klub kyokushin karate kierowany przed Wlodzimierza Rója kyokushin to twardy styl pokopiesz sobie tam rozciagniesz sie i nauczysz sie bic poszukaj plakatow na miescie jak nic nie znajdziesz to spytaj w urzedzie miasta tam chyba maja takie informacje
Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"
1121624107000
Wesoł_pl
Wysłana - 17 lipca 2005 22:45
Ja na Twoim miejscu poszedł bym na Aikido ... tam też są kopnięcia, może jest na nie mniejszy nacisk, ale Ty sam indywidualnie możesz to zmienić używając ich zobacz choćby na Seagala jak przebiera rękami, a i kopnięcia czasami się trafią Moim zdaniem Aikido było by dla Ciebie lepsze ponieważ jest to bazowy styl, chociaż do KM nic nie mam bo sam ćwicze
ps. trenuj, trenuj spotkamy się w GROM-ie
Trening czyni mistrza ...
1121633145000
Akiraa
Wysłana - 20 lipca 2005 08:22
A więc w Gorzowie mamy : Judo,Jujitsu,Capoeire,Kick-boxing,Taekwon-do,Boks,Kravmage,Aikido no i Karate u Roja.(chyba nic nie zapomnałem) Ja trenuje Taekwon-do i Kickboxing . Polecam się przejść na Taekwon-do :) Teraz przerwa wakacyjna jak coś to zgłoś sie na gg a reszte ci powiem
1121840532000
gromowiec
Wysłana - 20 lipca 2005 11:05
stary a gdzie mam znaleśc twój numer gg???w profilu go nie masz moj numer to 2743099 czekam
Z dziesięciu wybiera się jednego. Z dziesięciu tysięcy jeden tysiąc."
Sun Tzu, chiński teoretyk wojskowości, VI w. p.n.e.
groowiec-kosa ma racje w gorzowie Karate Kyokushin jest na wystarczająco wysokim poziomie zorientuj się gdzie to jest i daj znac(na twoim miejscu właśnie to bym wybrał)
aha licze ze za ta wypowiedz dostane sogacza mojego pierwszego :D:D:D polecam kluby Krav Maga,karate kyokushin u roya do tego swoje treningi polecam typowo na ulicy +bjj +sambo i stojka z kopnieciami fajna atmosferkaitp od niedawna ruszyl muay tha w gorzowie chcesz info wal do mnie to polecam jezeli chcesz namiar towal do mnie ze wszystkim na gg 7977479
Koy jeśli mówisz o muay thai na AWF to narazie nie funkcjonuje ... A jedną z lepszych sekcji moim zdaniem jest KK u Roja. Sam chodziłem troszke ponad 4 lata i bardzo sobie chwale. Treningi się odbywają na chali przy IV Lo ( rondo ).