Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
>>>specjalista w dziale doping<<< >>> Doping Enthusiasts Team <<<
Specjalista -
1117131577000
MarcelQ Night Rider
Wysłana - 26 maja 2005 20:23
W sumie ostanio juz mi sie zygac chce... ale to moze z powodu ładowania tej omki co później sprawia mega bóle aż po nocach spac nie moge
" Bezgranicznie oddany "
Ekspert -
1117131800000
KS.IFBB
Wysłana - 26 maja 2005 20:26
Z początku rajcowało, bo głupi człowiek utorzsamia przyrosty ze strzelaniem. Efekt Pavłowa. Później jednak przechodzi te zauroczenie...
Marcel, prawidłowo wykonany strzał nei ma prawa boleć, nawet z rzekomo bolącego B12.
Specjalista -
1117131977000
DarkX
Wysłana - 26 maja 2005 20:27
bol wzmacnia ja czuje wszystkie 3 shoty moje dzisiejsze wlasnie jak siedze i to pisze mmm...
KS no nie wiem ja z propa zawsze czuje a tego sie wali sporo wiec ktorys by musial mi wyjsc.. z prolo np nie czuje wogole.. z deki roznie. Z wina czulem mocno.
spec w dziale doping nowy w dopingu? -> [http://www.sfd.pl/temat204851/] ------ Kobiety przychodzą i odchodzą - mięśnie zostają
Ekspert -
1117132035000
miczelx Wide Pride
Wysłana - 26 maja 2005 21:14
"Marcel, prawidłowo wykonany strzał nei ma prawa boleć, nawet z rzekomo bolącego B12. "
no co TY. chodzi o stan zapalny wywolany niektorymi srodkami np omka - norma
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Ekspert -
1117134896000
leonstar
Wysłana - 26 maja 2005 21:19
Podwiesic posta!!
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
Ekspert -
1117135147000
RkW
Wysłana - 26 maja 2005 21:38
hehe masz problem wbijasz igle w miechoa potem wtłaczasz dana substancje w miesko i po kłopowcie
Cytat roku by pio091: Ja mam 16 lat jestem w czasie cyklu metka jest cool ale musisz ją codziennie wypocić (zmniejsza skutki uboczne)
1117136326000
clemenza64
Wysłana - 26 maja 2005 21:50
podniecenie czuje jak mam walic w prawe udo, jak przychodzi czas wbicia igly w lewe to mam negatywne odczucia..slabo ?
zboczenie i hooy
[Klub miłośników strzykawek z zielonym tłoczkiem] [piwo bez soku - sex bez gumek - chuliganka bez sprzętu]
1117137023000
chemicali
Wysłana - 26 maja 2005 21:52
ja lubie szotexy mmmmm po bickach lubie strzelac
No steroids...
Specjalista -
1117137162000
silue
Wysłana - 26 maja 2005 21:53
tez nie lubie walic w lewe udo,w prawe wchodzi jak w maslo
>>>specjalista w dziale doping<<< >>> Doping Enthusiasts Team <<<