Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Gazy Pieprzowe i Paralizujace

FaT-JoE

Wysłana - 01 marca 2004 19:10    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Mam pytanie czy gazy pieprzowe i paralizujace dobrze dzialaja??
I mam pytanie ktury lepiej dziala zeby jak ktos chcial cie oczyscic popamietal na dlugo to co mu zrobiles.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 marca 2004 22:30 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Nutrex - Lipo-6X

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

PITTT

Wysłana - 01 marca 2004 22:30    Edytuj Cytuj
Pieprzowe miały być w zasadzie na psy...Kiedys kolega mi taki demonstrował. Podrażniło śluzówke i to wszystko, z działani by mnie to nie wyłącdzyło.
Sam mam gdzieś gaz używany kiedys przez policje, to jest mocne diabelstwo. Po uzyciu przeciwnik sie dusi, sam tego doświadczylem testując go w pojoju...teraz lezy na dnie szuflady, nie nosze go nigdy ze soba.Nie wiem, czy umialbym uzyć. Woda bardzo wzmacnia dzialanie tego gazu, po umyciu rąk i twarzy z resztkami tego świństwa płakałem jak bóbr, a ilość była minimalna.
Kiedyś głośna była sprawa stuidenta który użył gazu w sytuacji zagrożenia na 3 napastników. Został pobity. Sprawcy po zatrzymaniu twierdzili, ze sam sprowokowal ich uzywajac gazu...

Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow.
Fascynacji gorami nie można.
Znawca -

Anjew

Wysłana - 02 marca 2004 10:57    Edytuj Cytuj
Widzialem raz jak moj kolega uzyl gazu na jednym panu, z ktorym sie poklocil o miejsce parkingowe . Ten drugi byl faktycznie duzy i zachowywal sie dosc agresywnie, dostal w twarz z gazu i spor sie skonczyl, facet sie polozyl na masce samochodu i zaczal krzyczec 'Policja!' A moj kolega usmiechniety sam zadzwonil na 997 i powiedzial, ze wlasnie obezwladnil napastnika...

Ojciec Dyrektor Dzialu K-1 www.mmaniacs.pl

Basse

Wysłana - 02 marca 2004 13:18    Edytuj Cytuj
Jeśli chodzi o gaz paraliżujący to jest niebespieczny, kiedyś kumpel rozpylił u nas w klubie i trzeba było koleżanke wieść do szpitala bo robiło się źle, no i nawet sama lekarka stwierdziła że dobrze że ja tak syzbko przywieźliśmy i musieli podawać jeje tlen

Zawsze dawaj z siebie wszystko!
"Jak wczoraj ćwiczyłem tak w domu to nie mogłem z piwnicy wyjść po treningu"

FaT-JoE

Wysłana - 02 marca 2004 14:39    Edytuj Cytuj
Kupie gaz paralizujacy co myslicie tych co sa sprzedawane na algero?

FaT-JoE

Wysłana - 02 marca 2004 14:49    Edytuj Cytuj
To kupie sobie gaz paralizujacy co myslice o tych z algero ??

FaT-JoE

Wysłana - 02 marca 2004 19:09    Edytuj Cytuj
sory zapomnialem ze napisalem prosze o usunieci tego 2

SFD

Wysłana - 03 marca 2004 19:03    Edytuj Cytuj
mi raz ochroniaż na meczu psiknol gazem ale za bardzo mnie to nie ruszylo bo nie byli za bardzo kumaci i psikali pod wiatr zresztą wiekszość tego gazu poszła na niewinych ludzi. A nigdy nie myj oczu ani rąk odrazu jak ktos na tobie gaz zastosuje!

PITTT

Wysłana - 03 marca 2004 22:20    Edytuj Cytuj
Zabawe z gazem opisywał Suworow, chyba w "Zolnierzach wolności". Strzelali do siebie z gazówki(nie znali tej broni, to byla nowość) i śmiali się-ze nie działa. Potem pobiegli pod prysznic...i zacżęło działać

Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow.
Fascynacji gorami nie można.
Znawca -

SFD

Wysłana - 08 marca 2004 15:48    Edytuj Cytuj
kumpel raz mial wlasnie paralizujacy ijak wracalismy z baru kumpel naj****y podlecial do smietnikarza i mu tym gazem w twarz .dziadzia wrzeszczal ,ale z tego co wiem przezyl a to jakis niemiecki ponoc do 10 min mozna wykorkowac .

kwas

Wysłana - 08 marca 2004 16:47    Edytuj Cytuj
kumpel kiedyś w szatni rozpylił gaz chyba pieprzowy
kilka osób nawet nie poczuło kilka tylko kaszlało
ja byłem nie dokońca wyleczony z zapalenia oskrzeli i przez kilka minut kaszlałem i się dusiłem ale nic poważnego mi nie było

Ból jest najlepszym instruktorem tylko nikt nie chce zostać jego uczniem!
================================================
Wejdź - [http://www.pajacyk.pl]
_-=<<--SFD-FIGHT-CLUB-->>=-_
__--__GRUBAS Z UDERZANYCH__--__

Odpowiedzi jest na 9 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Gazy Pieprzowe i Paralizujace

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.