Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Gaz do samoobrony! Zapraszam używających gaz do konwersacji!

SFD

Wysłana - 06 maja 2003 08:36    Edytuj Cytuj

Przeniesiony przez GARY_25 z działu 'Mieszane sztuki walki - MMA'.

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Byłem wczoraj w sklepie o wdzięcznej nazwie Hubertus ma on swoją siedzibę w Tarnowie (dla bardziej zainteresowanych - nie daleko stacji PKP i PKS) Rozmawiałem z gościem, który jest sprzedawcą i mam do wyboru dwa typy gazu: (oba są żelowe) jeden to pieprzowy z jakaś amerykańską czerwoną papryką, natomiast drugi to gaz, który gość sprowadza z Francji - chemiczny, gdyby wierzyć facetowi, to pryśnięcie na klate kolesiowi, nawet ubranem, spowoduje ze gaz paruje i z tego co facet mówił w ciągu ułamka sekundy mamy kolesia sztywnego dopuki go się nie umyje, a ubrania muszą zostać wyprane w pralni chemicznej. Natomiast ten pierwszy, o którym pisałem to gaz do użycia w twarz. Podobno koleś wogóle nie widzi nic na oczy przez 2 godziny a później przez 2 godziny ma delikatne problemy ze wzrokiem ) Nie no jak to usłyszałem że takie coś za 51 zeta (chemiczny) i 53 (ten pieprzowy) to jest zabójstwo dla ewentualnego kolesie, który sobie nas wybrał na ofiare swojego ataku! Ale przecierz nikt nie kazał mu nas atakować! Ciekawe co Wy na to powiecie! Miłego dnia życzę! Czekam na posty! Mile widziany również by był SOG. Nareczka!

--------------------------------
WIEJA OnLine 2003
My Macromedia Flash MX Studio.
WSPINACZKA BULDERING`OWA

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 maja 2003 08:44 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Marian.B. ZASŁUŻONY

Wysłana - 06 maja 2003 08:44    Edytuj Cytuj
OK. Soga już dałem. Z gazami pieprzowymi różnie bywa. Są one słabsze i tylko raz poczułem ich działanie (khy,khy) - na szczęście nie dostałem takim w ryj, tylko na imprezie w kiblu ktoś rozpylił. Jeżeli chodzi o gaz chemiczny, to nie wiem co masz na myśli - z tego co wiem są różne rodzaje: paraliżujący, rozluźniający itp - nimi wolałbym nie mieć do czynienia na własnej skórze

You are not a warrior, You are Beginner!!

Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !

SFD

Wysłana - 06 maja 2003 09:44    Edytuj Cytuj
Odpowiedź dla Marian.B. Dzięki za SOG`a. Tobie też udzieliłem. :) Słuchaj sprawa wygląda tak: gadałem z tym gościem wczoraj i on powiedział że to jest też gaz paraliżujący, więc sorki za nie domówienia. Miłego dnia życzę. A wszystkich zainsteresowanych tematyką gazu, zapraszam do konwersacji. Dzięki GARY_25 jeszcze raz. Nareczka

WIEJA OnLine 2003
WSPINACZKA BULDERING`OWA

beretta

Wysłana - 06 maja 2003 10:09    Edytuj Cytuj
gaz paralizujący ;)...nie sparaliżował mu czasem mózgu ? gazy paralizujące to gazy bojowe i są dostepne tylko jako technologia wojskkowa.uzycie takiego gazu prowadzi do smierci a nie do obezwładnienia.
osobiście polecam gaz w żelu>możesz go użyć w pomieszczeniu zamknietym lub wtedy gdy jest wiatr..a nie leci z niego jednba strózka gazu tylko wiązka srózek więc trafisz łatwo.
jaki to będzie gaz? ja wybieram pieprzowy.sprawdzałem na sobie i działa.z tym czasem działania to przesada.po uzyciu nalezy przmyć oczy i skóre wodą i po chwili jest w porządku.no jesli żel wpadnie do oka to...współczuje wizyta u okulisty murowana.

""wolę żeby mnie dwunastu sądziło niż żeby mnie sześciu niosło""

""wolę żeby mnie dwunastu sądziło niż żeby mnie sześciu niosło"" [http://www.przepisy.e-box.pl/phpbb/]

SFD

Wysłana - 06 maja 2003 10:51    Edytuj Cytuj
Odpowiedź dla Beretta! Troszkę chyba nie doczytałeś mojego pierwszego POSTA! Ale mimo wszytsko SOG`a Ci dam za udział w rozprawce! :) Słuchaj to wcale nie jest tak ze przemyc twarz wodą! Wiem bo sam dostałem takim gazem przez twarz, co lepsze sam sobie zapodałem tym! Ale to inna bajka! Chyba jednak kupie ten chemiczny! Co raz bardziej mnie on do siebie przekonuje! A że żelowy, to tak! Bo tylko taki wchodzi w grę! Nie zamierzam sam sie dusić po zwykłym gazie! To by było na tyle! Pozdrawiam! Nareczka

WIEJA OnLine 2003
WSPINACZKA BULDERING`OWA

donald

Wysłana - 06 maja 2003 14:20    Edytuj Cytuj
hej wieja.na dobry początek daje ci soga.a co do tego gazu to ja kupił bym se ten pieprzowy.no ale ty kupujesz a mnie ja więc rób jak chcesz.narQa

<trenuj, a osiągniesz czego chciałeś>

SFD FIGHT CLUB
www.polskieserce.pl
www.pajacyk.pl
[http://*******/lc22]

SFD

Wysłana - 06 maja 2003 16:50    Edytuj Cytuj
Opdpowiedź dla: DONALD. Dzięki. Tak wiem, ale kupie jednak ten chemiczny, Dzięki za SOG`a. Proszę ode mnie też SOG dla Ciebie. Narka.

WIEJA OnLine 2003
WSPINACZKA BULDERING`OWA

GARY_25

Wysłana - 06 maja 2003 19:33    Edytuj Cytuj
Co sadzicie o miotaczach zelowych ? Jak sprawdzaja sie, zwlaszcza w czasie wichury czy cos takiego.

GARY_25, Pozdrawia.
Moderator dzialu Combat / Samoobrona
"Najwyższa galąz nie zawsze jest najbezpieczniejszym schronieniem"
member - mafia.suple.hardcor.pl
Lame_Hunters.Sq
.:ZASMACHA:.

"Najwyzsza galaz nie zawsze jest najbezpieczniejszym schronieniem"

Specjalista -

Stepien

Wysłana - 06 maja 2003 20:34    Edytuj Cytuj
Buahah naliczyłem ze dano Ci wieja dwa sogi tylko jakos zaden Ci nie wszedł bo masz jednego i to nie w tym dziale.
Pozdrowienia

Wasza niezwyciężoność zależy od was, słabość wroga - od niego.
Sun Tzu

SFD FIGHT CLUB

Wasza niezwyciężoność zależy od was, słabość wroga - od niego.
Sun Tzu

shnosnas

Wysłana - 06 maja 2003 23:53    Edytuj Cytuj
wieja: masz SOGA, tylko oddaj.

p.s:

Everybodys stupid, but not as stupid as Johnny Knoxville!

www.fotouslugi.org.pl FOTO
www.scholarium.eu TŁUMACZENIA

Specjalista -

SFD

Wysłana - 07 maja 2003 07:04    Edytuj  Cytuj
Odpowiedź dla: GARY_25, Stepien i shnosnas. Po SOG`u panowie. Szczerze dla mnie SOG`i sie az tak nie liczą. No cóż miałem dostać nie dostałem. Jakoś nie zamierzam się przez to ciąć. Miłego dnia. Nareczka

WIEJA OnLine 2003
WSPINACZKA BULDERING`OWA

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Gaz do samoobrony! Zapraszam używających gaz do konwersacji!

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.