Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 43672 razy
Ankieta
BARDZO DOBRY
86,17% (81)
DOBRY
6,38% (6)
NIE POLECAM
7,45% (7)
słowa kluczowe: gaspari  nutrition  size  
Autor

Gaspari Nutrition - Size ON

Pitt Bull ActivLab

Wysłana - 13 lipca 2008 19:38    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

OPIS PRODUKTU

Gaspari SizeOn to potreningowy /intra-treningowy preparat kreatynowy o przełomowym składzie ukierunkowanym na maksymalne promowanie anabolizmu i hamowanie procesów degradacji białek, nasilającym regenerację powysiłkową.

Gaspari SizeOn zawiera specjalną formułę dwustopniowego dostarczania składników aktywnych, nie wymaga fazy ładowania, działa szybko i długo i nie powoduje efektów ubocznych związanych z nadmiernym gromadzeniem wody w tkankach podskórnych i przestrzeniach międzykomórkowych.

Gaspari SizeOn:
- nowoczesny preparat kreatynowy
- zawiera glukonian kreatyny (Creatine Gluconate)
- przyspiesza wzrost siły i masy mięśniowej
- poprawia regenerację powysiłkową
- zwieksza objetość komórek mięsniowych

Gaspari SizeOn jest jedynym na rynku wolumizerem komórkowym zawierającym Outlast, czyli modyfikowane specjalnie weglowodany stworzone na potrzeby sportowców i kulturystów. Dodatkowo w skład preparatu wchodzi formuła mitochondrial re-energizing, która wspomaga procesy regeneracji fizycznej i psychicznej. Na specjalna uwagę zasługuje również glukonian kreatyny, forma która przez wielu uważana jest za najbardziej zaawansowaną, najwydajniejszą i najskuteczniejszą kreatynę na rynku.

Skład:

Wielkość Porcji: 1 miarka (43g)

Ilość Porcji w Opakowaniu: 30

Ilość w 1 porcji:

Kalorie

z tłuszczu

Tłuszcz ogółem

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Błonnik

Cukry

Białko

125

0

0g

0g

31g

4,7g

14,5g

0g

Witamina C (Kwas Askorbinowy)

Tiamina (Tiamina HCl)

Niacyna (Amid Kwasu Nikotynowego)

Witamina B6 (jako Pirodyksyna HCL)

Kwas Foliowy

Witamina B12 (jako Cyjanokobalamina)

Kwas Pantotenowy (Pantotenian Wapnia)

Wapń

Magnez

Cynk

Sód

Potas

250mg

1,5mg

20mg

2mg

400mcg

6mcg

10mg

400mg

100mg

3,75mg

400mg

99mg

Formuła Gaspari CellDriver Energy: 12.3g

Zawierająca - Drive II Mitochondrial Energy Factor (Glukozę, Monohydrat Kreatyny, Kwas Jabłkowy, 2-deoksy-Rybozę, Alfa-Keto-Glutarat Kreatyny), Monostearynian Glicerolu, Dwusodowe ATP, Glukonian Wapnia, L-Cytrulina, Arginina HMB, L-Tauryna, Acetylo-L-Karnityna

Formuła Gaspari CellDriver Energy: 12.3g

Zawierająca - Drive II Mitochondrial Energy Factor (Glukozę, Monohydrat Kreatyny, Kwas Jabłkowy, 2-deoksy-Rybozę, Alfa-Keto-Glutarat Kreatyny), Monostearynian Glicerolu, Dwusodowe ATP, Glukonian Wapnia, L-Cytrulina, Arginina HMB, L-Tauryna, Acetylo-L-Karnityna

Formuła Gaspari Electrolytic Delivery: 206mg

Zawierająca - 4-Hydroksy-izoleucynę, Tlenek i Asparaginian Magnezu , Tlenek i Asparaginian Cynku, Glukonian Potasu, Kwas Foliowy, Kwas Alfa Liponowy, Kwas Corosolic i Koenzym Q-10

Formuła Gaspari Aquasol Vita-Dynamic: 284mg

Zawierająca – Witaminę C, Witaminy B-1, B-3, B-6, B-12, Kwas Pantotenowy

Inne Składniki:

Węglan Wapnia, Kwasek Cytrynowy, Chlorek Sodu, Lecytyna, Naturalne i Sztuczne Aromaty, Cytrynian Potasu, Trójglicerydy o Średniej Długości Łańcucha, Kwas Askorbinowy, Sukralozę

Zmieniony przez - Leksykon w dniu 2010-11-09 19:57:23

"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Znawca -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 28 sierpnia 2008 17:12 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 58.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Kaspa

Wysłana - 28 sierpnia 2008 17:12    Edytuj Cytuj
W poniedziałek zaczynam cykl schock therapy + size on i skrobne tu coś o efektach

"Kiedyś będe duży"

faza-brd

Wysłana - 05 września 2008 01:11    Edytuj Cytuj
I jak te size on klepie??:>
Napisz cos bo sam sie zastanawiam tylko malo jest opini na temat tego sepcyfiku.
Pozdrawiam

Kaspa

Wysłana - 13 września 2008 11:19    Edytuj Cytuj
Jak dla mnie miazga w połączeniu z shock therapy i animal pak, wakacyjne spadki odrobione a dopiero 2 tydzień cyklu kończe, z tym że dieta jest na b. wysokim poziomie, regeneracja super.
Smak 5/6
rozpuszczalność5/6

Może dodam coś jeszcze za 6 tygodni pozdro

"Kiedyś będe duży"

test1337

Wysłana - 12 października 2008 00:15    Edytuj Cytuj
jaki smak miałeś ?

Kaspa

Wysłana - 25 października 2008 13:12    Edytuj Cytuj
Smak wild berry punch

Co do efektów końcowych to rewelecja mój następny cykl zrobie super pump + size on, Firma jak dla mnie godna polecenia

"Kiedyś będe duży"

BoBeK007

Wysłana - 25 października 2008 23:59    Edytuj  Cytuj
wzialem dzisaj probke i tak powiem ta, jak dla mnie rozpuszczalnosc dobra, ale troche trzeba powioslowac zeby wszystko sie rozpuscilo, smak troche dziwny, po pierwszym lyku az mi ciarki przeszly, pewnie idzie sie przyzwyczaic ale ogolnie srednio, ciezko bylo wypic zwlaszcza ostatnie lyki. Smak berry

...:::ZyCiE jEsT kRoTkIe AlE tAlEnT tRwA wIeCzNiE:::...

mario4

Wysłana - 26 października 2008 10:48    Edytuj Cytuj
ktos sie jeszcze wypowie?

Aby być wielkim trzeba być kiedyś małym :)

eddie_h

Wysłana - 28 października 2008 17:46    Edytuj Cytuj
Co do rozpuszczalnosci to trzeba mocno rozcienczac ale co to za problem kiedy pije sie przez caly trening?Zreszta w stackach "panta rhei" - wszystko płynie
Jak dla mnie smak bardzo dobry (arctic lemon ice).Daje 6/6.
Jem juz druga puche-tym razem z shock therapy i śmiało moge powiedziec ze nic poza środkami aptecznymi tak fajnie mnie pompowało ja SizeOn

arkona-silownia.pl

M for Mike

Wysłana - 12 listopada 2008 00:03    Edytuj Cytuj
smak, efekty oraz rozpuszczalność uważam za bardzo dobre. Wysoka ocena 9/10. Postęp zauważalny, pompa w zasadzie od pierwszego/drugiego zastosowania. SizeOn naprawdę działą i jest godny polecenia.

pozdrawiam,
Mike

"It's not the mountain we conquer, but ourselves" Sir Edmund Hillary
[ http://www.sfd.pl/_PODARUJMY_5_PLN_DZIECIOM_%21%21%21_%2D_ZOBACZ%21%21%21-t388352.html]

proUcho

Wysłana - 15 listopada 2008 16:39    Edytuj Cytuj
Miałem próbke i musze powiedzieć, ze nie da się pić. zatykałem nos ale posmak i tak zostaje...

Odpowiedzi jest na 15 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.