Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 40442 razy
Ankieta
BARDZO DOBRY
73,42% (58)
DOBRY
17,72% (14)
NIE POLECAM
8,86% (7)
Autor

Gaspari Nutrition - Novedex XT

Pitt Bull ActivLab

Wysłana - 13 lipca 2008 19:36    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

OPIS PRODUKTU

- zwiększa poziom i dostępność testosteronu
- obniża poziom estrogenów
- idealny tak w trakcie cykli masowych, siłowych jak i redukcyjnych
- wyraźnie poprawia skład i estetykę ciała

Gaspari Nutrition - Novedex XT to rewolucyjny preparat wpływający na poziom i dostepność testosteronu oraz zmniejszający wydatnie porziom estrogenów.

Zawiera specjalną formułę Dianestrozolena którą składają się dwa dwie "magiczne" substancje hamujące konwersję testosteronu do estrogenów. Pierwszą jest 6,17-keto-etiocholeve-3-ol tetrahydropyranol, naturalny inhibitor aromatazy. Uzycie specjalnej estryfikowanej formy zdecydowanie przedłuża jego aktywność dzięki czemu nie trzeba przyjmowac kilkudawek w ciagu doby.

Drugim składnikiem preparatu jest 3,17-keto-etiochol-triene, uważany za najsilniejszą niehormonalną substancje o własciwościach inhibitora aromatazy. Swoja skutecznością bija na głowę wszystkie inne dostepne związki o podobnych właściowsciach w tym popularny do niedawna 3,6,17-androstenetrione.

Kombinacja w/w substancji wykazuje silny synergizm działania, co przekłada się na efekty niedostępne do tej pory entuzjastom legalnego wspomagania.

Gaspari Novedex XT
zwiększa biodostepność testosteronu i obniża poziom estrogenów, dzieki czemu możesz uzyskać zdecydowaną poprawę skladu i estetyki ciała, zwiekszenie zdolności wysiłkowy w tym skok siły i wytrzymałości siłowej oraz zdecydowanie lepszą regenerację.

Moc preparatu sprawiła, iż często stosowany jest on jako tzw "odblok" po lżejszych cyklach sterydowych i z użyciem prohormonów.

Skład:

Zawartość w porcji (1 kapsułka):

Zastrzeżona Mieszanka:

60mg

[6, 17-keto-etiocholeve-3-ol tetrahydropyranol]

[3, 17-keto-etiochol-triene]

[3’,5,7-trihydroxy-4’-methoxyflavone]

Dawkowanie:

Należy przyjmować od 2 do 4 kapsułek przed snem. Dla najlepszych wyników stosować przez okres od 4 do 8 tygodni.

Zmieniony przez - Leksykon w dniu 2010-10-05 12:34:40

"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Znawca -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 sierpnia 2008 19:30 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Cichy23

Wysłana - 04 sierpnia 2008 19:30    Edytuj Cytuj
Lux Towarek na odblok po sesji

Xavery

Wysłana - 13 sierpnia 2008 15:16    Edytuj Cytuj
gdzie najtanaiej kupie w/w produkt
[chodzi mi sklepy w necie w PL, czy jest taniej gdzieś niż u c****a...]

prosze o info na priv.

:)

Lord_Xenu

Wysłana - 04 września 2008 20:52    Edytuj Cytuj
Już po pierwszym użyciu tego cudeńka, spało mi się bardzo dobrze i wstałem wyspany jak nigdy o tej porze (może to placebo, kto wie...)
Poza tym nastrój jakiś taki...:) Odkąd to używam bardzo mocno pocę się w nocy, ciekawe. Poczekamy na główną rolę tego jeszcze z jaki tydzień i zobaczymy.

Tańczysz to!!

Lord_Xenu

Wysłana - 01 października 2008 20:55    Edytuj Cytuj
NO i cóż. Flaszka się kończy i stwierdzam, że chyba dla mnie za wcześnie na ten suplement. Dawka 2 kapsy to za mało, ale bez kreatyny teraz jadę i siła jest rzeczywiście. Libido...no cóż - mam chyba ciągle wysokie naturalne.

Tańczysz to!!

misiek2403

Wysłana - 06 listopada 2008 15:56    Edytuj Cytuj
brałem ten suplement zaraz po skonczeniu halodrolu i rezultatów zadnych po tym nie widzialem...

Kastorius

Wysłana - 07 listopada 2008 14:28    Edytuj Cytuj
Efektów nie widziałeś - czyli przyrostów ale za to jakbys zrobił badanie testa to z pewnością byś zobaczył przekroczony limit..
Jestem po 6msc sesji i dorzucam do odbloku i powiem tyle ze jeszcze tak dobrze się nie czułem po towarze.
pozdrawiam

wiecej o mnie: www.kastorius.************

Maniek_M

Wysłana - 07 listopada 2008 16:01    Edytuj Cytuj
17-keto ten czlon swiadczy o ile sie nie myle, ze jest to koks?
Odblok????

Niech masa bedzie z wami ....:)

biernol

Wysłana - 07 listopada 2008 16:46    Edytuj Cytuj
maniek tys tez koks
booster tescia, do pct czesto dodawany
tyle

Maniek_M

Wysłana - 07 listopada 2008 17:21    Edytuj Cytuj
http://medical-dictionary.thefreedictionary.com/17-keto+steroid tym sie zasugerowalem
Ja nie siedze tyle w dziale doping co Ty

Zmieniony przez - Maniek_M w dniu 2008-11-07 17:22:16

Niech masa bedzie z wami ....:)

misiek2403

Wysłana - 07 listopada 2008 17:32    Edytuj Cytuj
Kastorius "ale za to jakbys zrobił badanie testa to z pewnością byś zobaczył przekroczony limit.. " wiesz w tym temacie chyba nie chodzi o wyniki testow ale o opinie i co komu z wynikow testow jak nie ma efektow... nie mowie ze ten suplement jest zly i go kazdemu odradzam,kazdy ma inny organizm i na kazdego bedzie dzialac inaczej,mniej lub bardziej...

Odpowiedzi jest na 15 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.