Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 976 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Uderzane
Gala "Wojak Boxing Night" Rzeszów 6.02.2010 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: gala boxing night rzeszów
Autor "Gala "Wojak Boxing Night" Rzeszów 6.02.2010"   

Balboa5
 Wysłana - 31 styczeń 2010 17:13        | zgłoś naruszenie regulaminu

lutego podczas gali boksu zawodowego "Wojak Boxing Night" w Rzeszowie Dawid Kostecki zmierzy się w pojedynku o pas mistrza świata wagi półciężkiej federacji IBC z Włochem Dario Cichello.

Dla popularnego "Cygana" będzie to pierwsza walka w rodzinnym mieście od ponad dwóch lat.

- Rzeszów to moje miejsce, tu się urodziłem i zawsze mogę tu liczyć na gorący doping. Już nie mogę doczekać się pierwszego gongu - przyznaje Kostecki. - Nie zamierzam za bardzo filozofować w temacie mojego przeciwnika. Cel mam prosty - wygrać.

Oprócz "Cygana" w rzeszowskiej hali "Podpromie" wystąpi jeszcze pięciu innych pięściarzy polskiej grupy zawodowej Bullit KnockOut Promotions.

Mający w swoim dorobku młodzieżowe mistrzostwo świata wagi junior ciężkiej federacji WBC Tomasz Hutkowski zmierzy się z rutynowanym Węgrem Jozefem Nagym. W tej samej kategorii wagowej swoje pojedynki stoczą Łukasz Janik i Krzysztof Głowacki; Janik za rywala będzie miał brązowego medalistę olimpijskiego z Igrzysk Olimpijskich w Barcelonie Zsoltana Beresa, zaś Głowacki sprawdzi się w konfrontacji z Krisztianem Jaksi.

Kartę walk uzupełnią: pojedynek w wadze półśredniej pomiędzy Sławomirem Ziemlewiczem i niebezpiecznym Nigeryjczykiem Anthony Ukehem oraz starcie w kategorii półciężkiej z udziałem Macieja Miszkinia i Amira Hucimuradova.

Bilety na galę dostępne są w sprzedaży internetowej na stronach eventim.pl.

Knockout.pl

Fajna gala Ciekaw jestem występów Kosteckiego, Hutkowskiego i Janika

SFD Fight Club & Uderzane

WISŁA KRAKÓW
"Chuligańskie życie przemocy świat wal mocno w morde bedziesz coś wart"

przyznaj SOG'a

słaby 56
 Wysłana - 31 styczeń 2010 17:16      [zgłoszenie]

Myślałem,że Cygan w celi bedzie walczył w najblizszym czasie...Niestety się pomyliłem

In hoc signo vinces <56 KS> - [www.pajacyk.pl] -
[www.combat-1.pl]

przyznaj SOG'a

bokser7393
 Wysłana - 31 styczeń 2010 21:06      [zgłoszenie]

Słaby, mało brakowało, ale to tylko zawiasy.
Gala jak gala, nie ma nic szczególnego w tej gali, sami kelnerzy.

Dopóki walczysz Jesteś zwycięzcą...

przyznaj SOG'a znawcy

Balboa5
 Wysłana - 5 luty 2010 21:40      [zgłoszenie]

Odbyło się już oficjalne ważenie przed jutrzejrzą galą w Rzeszowie, gdzie głównym wydarzeniem będzie pojedynek Dawida Kosteckiego (32-1) z Dario Cichello (18-6-2). Stawką pojedynku będzie wakujący tytuł IBC w kategorii półciężkiej.

"Cygan" wniósł na wagę 79 kilogramów, natomiast przeciwnik okazał się minimalnie cięższy ważąc 79.3 kg

Bezpośrednią transmisję z gali przeprowadzi stacja Polsat Sport. Początek o godzinie 20:00.

[www.boxingnews.pl]

WISŁA KRAKÓW

przyznaj SOG'a

siwy__00
 Wysłana - 5 luty 2010 22:11      [zgłoszenie]

o której cygan wchodzi??

Baku,baku to jest skład,jadę na Canabis Cup,W programie to co najlepsze w Amsterdamie..,.

przyznaj SOG'a

Balboa5
 Wysłana - 5 luty 2010 22:16      [zgłoszenie]

około 22.00 lub 22.30

WISŁA KRAKÓW

przyznaj SOG'a

siwy__00
 Wysłana - 5 luty 2010 22:18      [zgłoszenie]

no to zara
jeszcze dzisiaj Adamek

Baku,baku to jest skład,jadę na Canabis Cup,W programie to co najlepsze w Amsterdamie..,.

przyznaj SOG'a

Balboa5
 Wysłana - 5 luty 2010 22:25      [zgłoszenie]

obydwie gale są jutro pało

WISŁA KRAKÓW

przyznaj SOG'a

siwy__00
 Wysłana - 5 luty 2010 22:44      [zgłoszenie]

przyznaj SOG'a

kawute
 Wysłana - 6 luty 2010 00:25      [zgłoszenie]

No wiec tak przeciwnik Hutkowskiego ma do wysrania pare kilogramow (limit wagowy). Kostecki napina sie na tego włocha jak Tyson na Holiego a to walka o czapke gruszek :) (kolejny kelner ma sie rozumiec). Najwieksza gwiazda tej gali bedzie niejaki Dżonatan Pasi (2,12(4KO),2), ktory pewnie Janikowi po masakrze Mastera "pasi". Z gali na gale Ci cali bulici schodzą na psy są śmieszni i nigdy nie bede wzorował sie na zadnym z nich, bo to strata czasu. Tak w ogole od jakiegos czasu ogladam te gale tylko po to zeby sie pośmiać z przeciwników, z komentarza Jurka Kuleja jakimi świetnymi bokserami sa wszyscy z BKP. Mogli by spalic ta bude w Warszawie(?) gdzie Ci wszyscy "bokserzy" Bulici trenuja, bo szczerze jak to widze to rzygać sie chce i jak pozniej ludzie maja sie na nich nie wiem wzorować? Weźnie Ci taki osiedlowy fajter pooglada gale BKP powali troche w gruszke czy worek po kartoflach z kolegami w piwnicy i bedzie myslal, ze jest dobry. Oni robia słabym wode z mózgów puszczajac taki chłam do TV

przyznaj SOG'a

wikt
SZ i ISO
 Wysłana - 6 luty 2010 19:51      [zgłoszenie]

Na Polsacie gala się o 23.10 zaczyna to pewnie około 23.20-23.30 dopiero Cygan wyjdzie

W życiu znam się na dwóch rzeczach: na pokerze i na ludziach, dlatego nie przegrywam...

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Gala "Wojak Boxing Night" Rzeszów 6.02.2010

Strony: 1 2

<< KONIEC Z KUBRAKAMI W MUAY THAI IFMA / zaciskanie piesci >>

Podobne: Przedstawienie i charakterystyka formuł w kick boxingu. | KICK BOXING vs BJJ | Title Boxing - filmy instruktażowe! | rekawice do kick boxingu | Mecz Kick Boxingu w Tarczynie | [ART] Kick boxing niebezpieczny dla przysadki mózgowej

Warto przeczytać: keicam13 | keicam | linux | trening bulgarski fair do | trning bulgarski | weston | 6640 | prysznice | silownia domowa projekt | tluszcze tradzik | steerydy | trening silowy bez | co daje magnum | obtluszczony | najbogatsi | najbogatszy | animal pack zma | mrowienie pplecach | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL