Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 4141 razy
słowa kluczowe: guru  pomóż  rozpadam 
Autor

GURU pomóż-rozpadam sie

kolagen

Wysłana - 04 maja 2002 13:48    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

guru ma m problemy z kregoslupem tzn lekarze kaza sie nagrzewac i mowia ze niejest tak zle ale ja czuje suie fatalnie ze sztywną lewa strona od mostka do szyji i jeszcze lewa strona glowy nie jest to mocno sztywn eale dokucza kilka dni jest dobtrze i znowu sztywniak tak juz z 5 lat i ciagnie mnie pod lewa łopatka miesien mama zwezenie tarczy miedzykregowej c4-c5(minimalne zwezenie) i drobne zmiany zwyrodnieniowe odcinka piersiowego moj ortopeda powiedzial ze sa to poczatki choroby szajermana (nie wiem jak to sie pisze)OGOLNIE ZYKE CZUJE SIE NIEZLE ALE TO DZIEKI MOJEMYU ENERGICZNEMU TEMPERAMENOWI I SPANIU OD 4 MIECHOW NA PODLODZE TROCHE SIE POLEPSZYLO DZIEKI TEMU
ALE POWIEDZ MI CZY DA SIE COS TAKIEGO PODLECZYC BO LEKARZ ZALECA MI NAGRZEWANIE I SMAROWANIE TO JEST ZWALCZANIE SKUTKU A NIE PRZYCZYNY.CZY MOZE JAKIES WYCIAGI NO NIE WIEM TY SIE ZNASZ NA TYM LEPIEJ A MOZE "KREGARZ" ,ARTHRYL
TRENUJ ENA SILCE CAL;Y CZA SALE KLATE ROBIE JUZ TYLKO 60KG BARKI GRYFEM I BICEPS TEZ GRYFEM WSZYSTKO PO 20 POWTORZEN PLECY KATUJE NA MAKSA ALE NA DRAZKU I WYCIAU MYSLE ZE TO NIESZKODZI
NIE WIEM NAPISZ CO O TYM WZYSTKIM MYSLISZ
BEDE WDZIECZNY
ACHA MAMA RENTGENY ALE SLYSZALEM ZE TAM WSZYSTIEGO NIE WIDAC MOZE WARTO ZAPLACIC ZA REZONANS MANETYCZNY

DZIEKI SORKA ZE TAK DUZO NAPISALEM ALE NIE MAM KOGO SIE PORADZIC MAM 24LATA A JUZ TAKI WRAK AL EHUMOR MI DOPISUJE WIEDZ ZA ODPOWIDZ JAKA BY NIE BYLA MASZ GLOS .
POZDRAWIAM
DZIEKI

kolagen

kolagen

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 maja 2002 21:26 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 04 maja 2002 21:26    Edytuj Cytuj
Z kręgosłupem jest duży problem. Z pewnością powinieneś zrobić chociaż tomografię komputerową (tańsza), żeby sprawdzić, czy nie ma ucisku na rdzeń kręgowy lub korzenie nerwowe. W takim przypadku prawdopodobnie czekałby Cię zabieg operacyjny. Z pewnością powinieneś ćwiczyć. Najważniejsze są ćwiczenia mięśni przykręgosłupowych (na leżąco) oraz pływalnia. Suplementacja w zakresie witamin (głównie D) i wapnia jest wskazana.
Polecam dobrego ortopedę i TK.

guru

kolagen

Wysłana - 05 maja 2002 16:37    Edytuj Cytuj
dzieki guru

kolagen

kolagen

kolagen

Wysłana - 05 maja 2002 18:04    Edytuj Cytuj
guru a co to jest choroba szajermana?ile kosztuje tomgraf a ile rezonans -moze sieorientujesz
dzieki pozdrawiam

kolagen

kolagen

SFD

Wysłana - 05 maja 2002 18:07    Edytuj Cytuj
TK ok. 250-300 zł, rezonans 2-3x tyle. M. Scheuermanni to jałowa martwica trzonów kręgów odcinka piersiowego kręgosłupa, tzw. hyperkufoza młodzieńcza.

guru

kolagen

Wysłana - 05 maja 2002 18:29    Edytuj Cytuj
dzieki guru zbierasz caly czas gwiazdki
pozdrawiam

kolagen

kolagen

kolagen

Wysłana - 05 maja 2002 19:00    Edytuj Cytuj
guru a jakie sa skuki tego szajermana , jak to sie leczy

kolagen

kolagen

SFD

Wysłana - 06 maja 2002 06:33    Edytuj Cytuj
Czas na dojrzewanie + ćwiczenia wzmacniające mięśnie przykręgosłupowe. Wtedy skutków nie ma, lub są bez znaczenia.

guru

kolagen

Wysłana - 06 maja 2002 15:27    Edytuj Cytuj
dzieki guru to przynajmniej jedno zmartwienie odpada
pozdrawiam
acha nie ma w sklepie galaret cielecych nie spotkalem czy moze zamiast tegiooooo byc wieprzowa ????
pozdrawiam

kolagen

kolagen

kolagen

Wysłana - 06 maja 2002 16:02    Edytuj Cytuj
napisales mi suplementacja wit d i wapniem ale mysle ze teraz jak slonce jest top nie bede brał iwtaminy d .przecierz produkuje sie sama na sloneczku czyz nie tak?

kolagen

kolagen

SFD

Wysłana - 06 maja 2002 20:13    Edytuj Cytuj
Oczywiście, że się produkuje, a galarety wieprzowe to nie to samo. Co stoi na przeszkodzie, żebyś sam robił galarety, a nie kupował?

guru

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

GURU pomóż-rozpadam sie

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.