Witam. Marzeniem kazdego prezydenta klubu jest to, by miec w swych szeregach zawodnika ktory strzela najwiecej Goli na swiecie ... Dlatego wlasnie zakupy graczy ofensywnych sa najbardziej spektakularnymi transferami ...
Kto jest dla was najlepszym Napastnikiem swiata ? Dla mnie od zawsze, na zawsze Thierry Henry ... Moim zdaniem przerasta innych swietnych napastnikow o klase ...
Eldoka Panowie ! ... ELDO ! --------- Bo lepiej byśmy stojąc umierali, niż mamy klęcząc na kolanach żyć ! !
erminho ja rozumiem, ze kazdy ma swoje zdanie, ale jak mogles pominac nawet w napastnikach swiatowej klasy T.Henry'ego ?! Chyba kazdy z nas wie ze nie ma co Roya Makaaya porownywac do niego (chodzi mi w tym o to, ze skoro Makaay znajduje sie dla Ciebie wsrod wybitnych Napastnikach, a dla Henrego nie ma tak miejsca? ) Dla mnie to wlasnie Henry to fenomen. Niech tylko idzie do Barcy i mysle ze udowodni to wszystkim. Ale Szanuje Twoje zdanie Owszem, Ronaldo <dla mnie> Potrafi grac w pilke. Ludzie moga go zaliczac do najlepszego na swiecie. dlatego jeszcze raz zaznaczam ze do tego nie mam zadnych pretensji.
Eldoka Panowie ! ... ELDO ! --------- Bo lepiej byśmy stojąc umierali, niż mamy klęcząc na kolanach żyć ! !
1179592273000
Laruzo
Wysłana - 19 maja 2007 18:33
Jardel,Henry,Tevez,Eto,Pele,Nilmar,Rasiak
1179592414000
EldoX
Wysłana - 19 maja 2007 18:52
1 Thiery Henry 2 Samuel Eto'o 3 Wayne Rooney
Napastnicy swiatowej Klasy.
- A.Shevchenko,D.Villa, Ronaldo, Luis Fabiano, D.Drogba, Robinho, F.Torres
1179593530000
Wikt__
Wysłana - 19 maja 2007 18:54
Raul, Ronaldo, V. Nisterlooy , Shevchenko , Rooney, Drogba
1179593646000
erminho
Wysłana - 19 maja 2007 18:57
EldoX, w moich oczach Henry rowniez jest w scislej czolowce
ok, to uzupelnie moja liste paroma nazwiska, a wiec:
David Villa (wielki potencjal), Henry, Trezeguet, Rooney, Crepso... pewnie kogos pominalem jak sobie przypomne to dopisze.
edit:jak sie zbierze wiecej nazwisk mozesz dac ankiete no i moze jeszcze Morientes.
Zmieniony przez - erminho w dniu 2007-05-19 19:02:22
erminho spoko spoko :) Poprostu myslalem ze Thiery Wogole sie dla Ciebie do nich nie zalicz... co dla mnie byloby nie pojete Zawijam na dwor sie przewietzyc
1179594203000
Grubmen
Wysłana - 19 maja 2007 20:24
Jako kibic Fc Barcelony oczywiscie Ronaldinho i Eto'o
Drogba, RVN, Morientes, Henry... itp
Zmieniony przez - Grubmen w dniu 2007-05-19 20:25:41
Jeden klub, jedna miłość, jedna pasja - Fc Barcelona !
Ronaldinho to ja juz zaliczam do najlepszych zawodnikow swiata. Razem z Kaka jest u mnie na 1 miejscu Ale nie bralem go pod uwage przy wyborze najlepszego NAPASTNIKA swiata.