Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

GLUTAMINA -badania naukowe, czyli przeznacz pieniądze na co innego ;)

faftaq

Wysłana - 16 stycznia 2009 21:43    Edytuj
to co przeczytasz w kolorowej prasie, to nie jest szczere złoto.

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

Nawigatorr

Wysłana - 16 stycznia 2009 23:18    Edytuj
czyli twierdzicie żeby nie stosowac glutaminy jako wspomagacza na mase? bo ja na niej pare masy złapałem z dietą

Ryż, pierś, kreatynka zrobią z ciebie sk***ysynka

faftaq

Wysłana - 16 stycznia 2009 23:35    Edytuj
jesli jestes z niej zadowolony - to bierz. ja nie bylem i nie biore, wyniki badan utwierdzaja mnie w przekoananiu, ze to slaby srodek.

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

Nawigatorr

Wysłana - 16 stycznia 2009 23:38    Edytuj
może na każdego działa inaczej tak w tym sporcie jest że każdy mówi co inne i na każdego wszytsko inaczj działa pzdr

psonic

Wysłana - 17 stycznia 2009 00:43    Edytuj
sluchaj sie KIFu to wyjdziesz ze sklepu z hmb olimpu i gainerem 737 megabola

Legends May Sleep But They Never Die

IntoTheRain Forever On My Mind

faftaq

Wysłana - 17 stycznia 2009 00:49    Edytuj
Nawigatorr - jedynie w umiarkowanym stopniu. W grucnie rzeczy dane substancje dzialaja podobnie na wiekszosc ludzi. Trafiaja sie po prostu wyjatki, bledne obserwacje, badz wygorowane oczekiwania...

Ekspert -

Luk122

Wysłana - 17 stycznia 2009 01:00    Edytuj
awno pisalem ze 90proc naszego rynku to przereklamowane srodki.niby cos tam dzialaja ale na pewn ni jak opisie.

ps trwaja badania jak wykorzystac placebo %))

_Knife_

Wysłana - 17 stycznia 2009 10:20    Edytuj
Nawigatorr - OK złapałeś masę.

A ja złapałem masę na kombinacji środków X,Y,Z - czy dokładnie wiesz co miało wpływ na wynik?

Szczerze wątpię.

Ekspert -

Nawigatorr

Wysłana - 17 stycznia 2009 11:26    Edytuj
nie mam pojęcia co miało wpływ na wynik:P :D zresztą moze glutamina w kapsach źle działa bo jak ją brałem pół roku temu 4 małe puszki to nic na masie nei poczułem a 3 miechy temu w proszku to tak (ale może poprostu urosłem bo dobrze jadłem:D)... nie amm pojecia...

_Knife_

Wysłana - 17 stycznia 2009 12:15    Edytuj
Właśnie, dlatego kto nie ma czasu na osobne weryfikacje poszczególnych modeli treningu, diety, suplementacji (np. kreatyna + trening A, glutamina + tr. A, gl + tr. B, kr. + tr. B ITD.)

Ten zdaje się na badania naukowe
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 42 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

GLUTAMINA -badania naukowe, czyli przeznacz pieniądze na co innego ;)

Strony:  pierwsza  1  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.