Spytała się co mi dolega - Powiedziałem ginekomastia prawdopodobnie. Pytała czy brałem sterydy itp. lub suple jakieś i że nie wyjdzie to poza gabinet ale muszę jej odpowiedzieć bo to ważne - powiedziałem że tylko aminokwasy jak zaczynałem przygodę z siłką - a ona że jeśli mam gino i jestem wrażliwy na takie rzeczy typu anaboliki itp. to nie wolno żadnych subli bo mogą mieć coś co je jeszcze powiększy. Potem kazała usiąść na fotel i zrobiła USG - Powiedziała że wszystko wyszło dobrze (czyli jak się domyślam nie ma guza ani nic podobnego) - patrzyła dość dokładnie Potem powiedziałem że mam to 3 lata - ona powiedziała że to przez duży wzrost wagi (po operacji +13 kg chyba) ale spaliłem już 9kg i dalej to samo. Kazała dobrać odpowiednie ćwiczenia na klatkę aby ją rozćwiczyć i zbadać odczynnik krwi - PRL i jak on będzie powiększony to będziemy dalej działać.
Czyli jak się okazało nie mam chyba guzków a to tłuszcz. Więc muszę chyba szukać treningu na siłce z priorytetem KLATKA PIERSIOWA. Ktoś coś poleca ? Jeszcze zrobię to PRL ale zapewne to wina wagi.
Po operacji około 83 przy 176cm Tera 74 (na czczo z rana) ten sam wzrost.
Czyli jak się domyślam koniec z białkami itp :/ A miałem zakupić te nowe z TRECA jako uzupełnienie dietki. Ale cóż opracuje w miare diete i trening i zapieprzam.
Zmieniony przez - offside07 w dniu 2009-11-26 15:01:20
Koniec z białkami Nie słuchaj tych durnych rad tych pseudolekarzy. Jak ja byłem to lekarka chciała przerobic mnie na ciote. Oczywiscie powiedziała stop z cwiczeniami siłowymi, najlepiej przejsc na diete redukcyjną, wysuszyc sie i wazyc 60 kg przy wzroscie 180 . I zadnych kurczaków ( podstawa siłowni ) to wtedy gino zniknie . Chodz na siłke i bierz co Ci sie podoba ( oprocz koksu ) i niestety ale bedziesz musiał to wyciąc. Ja juz sie z tym pogodziłem i nie mam zamiaru słuchac tych *****nych rad ... ludzie płacą po 5 tys za operacje, a ona mi daje darmową rade ::: nie jedz kurczaków i biegaj jak ***** po 100 km dziennie
1259252538000
ginoman13
Wysłana - 26 listopada 2009 17:22
A sam jak pomacasz to wyczowasz jakieś zgrubienie w cycu? wiesz, czasem jest tak, ze przeswietlenie nie pokaze a gino jednak jest... A jeszcze jedno suty masz płaskie czy napompowane bo to dosyć ważne?
1259252553000
bondzo_86
Wysłana - 26 listopada 2009 18:04
offside07 wklej jakies foty swojego przypadku..
1259255046000
offside07
Wysłana - 26 listopada 2009 19:39
takie co kiedyś robiłem i jest identycznie tak samo dalej. Są spuchnięte jak piłeczki od pin-ponga wyglądają a czuje coś pod sutkami właśnie. A chciałem załatwić to idąc prywatnie bo przynajmniej dbają o klienta itp. i zobaczyć USG ale kazała tylko PRL zrobić badanie ;/ kur** chce się tego pozbyć nawet nie wiecie ile nie byłem na basenie a to mi już przez koszulke widać i musze w bluzie lazić :/ wrrr..... A nie stać mnie nawet na koszt zabiegu 1000zł bo poprostu krucho z funduszami i liczyłem że wytne to na NFZ
Zmieniony przez - offside07 w dniu 2009-11-26 19:39:23
ty i tak szczuply jestes.Mi to juz robili odsysanko w okolicy klaty no ale cycki jak mialem tak mam do tej pory.Po nowym roku zrobie sobie badania hormonalne,bede wiedzial na czym stoje.A pozniej do kielc do dr.Rylskiego..
1259261786000
offside07
Wysłana - 26 listopada 2009 19:58
Na tamtym zdjęciu waga 83. Tera 74 i to samo. A do rylskiego jeździcie już ze zrobiony badaniami itp u wcześniejszych lekarzy i prywatnie ?
offside07 to gino jak ch** ! Jak ona ku**a przez USG tego nie wykryła ?????? Radze Ci odpusc endokrynologow ... U mnie wyszedł wynik Prolaktyny lekko ponad norme, wiec byłem nawet troche zadowolony bo myslałem ze da mi bromo i jakims cudem zniknie, a ta mi pieprzy ze hormon nie jest na tyle podwyzszony aby cos brac i wystarczy przejsc na diete Ja słyszałem ze bromo sie przepisuje nawet gdy niektorzy mają wynik lekko podwyzszony, ale ktory miesci sie w normie, a moj jest lekko ponad norme. Wole to wyciąc i miec swiety spokoj raz na zawsze, a tak to PRL moze szalec wlasnie dlatego ze tam zbiera sie tłuszcz. Mam juz dosyc nerwow przez to zeby jeszcze wysłuchiwac tych pseudolekarzy.
1259262341000
bondzo_86
Wysłana - 26 listopada 2009 20:22
offside07 badania zrobie dla siebie ewentualnie pojde z nimi do lekarza rodzinnego..A potem sie zobaczy;)
1259263375000
offside07
Wysłana - 26 listopada 2009 22:20
No ale zrozumcie ja już mam totalnie dość tego syfu. A nie mam prawka i pieniędzy. A ten RYLSKI sam sobie pewnie zażyczy badania jakie chce itp.
Jeszcze zagadam do znajomego ojca co robi w szpitalu i on może mi jakoś wykmini wizyte a ten znajomy jest CHIRURGIEM OGÓLNYM więc może mam jakieś szanse na powodzenie tego wszystkiego :/ Jak patrzylem na ten USG to widziałem taki jakby pagórek jak prześwietlała, ale powiedziała że niby dobrze jest.