Może zadzwoń do Rylskiego i się spytaj co tu robić. Te zrosty masz bezpośrednio pod sutami czy jak ? Moze jakieś masowanie pomoże albo coś ?
1260900005000
frederiko
Wysłana - 15 grudnia 2009 22:04
Bezpośrednio pod tzn. w okolicach praktycznie jak gino takie twarde pod skóra czuć, nie taki zrost w linii prostej tylko okrągłe podobnie jak moje wcześniejsze gino gdyż miałem małe. Poza tym boli, w sumie już trochę mniej jak dotykam a już ponad 7 miesięcy po operacji. Byłem u dr. Rylskiego trochę ponad miesiąc po operacji bo mi się to nie podobało i mówił ze jest niby wszystko ok, że jest takie ciastowate coś tam że niektórzy maja wklęsłe itd. Może sie napatrzył na wielkie cycki i u mnie nie widział ale ewidentnie widać jak mi suty odstają i czuć te zrosty pod skóra a teraz to już wogule nie wiem jak sie ich pozbyć, a do Kielc mam coś kolo 300km i nie bardzo chce tam jechać. A czekałem tak długo ponieważ wcześniej mówił ze nawet do pół roku zanim wszystko sie wyrówna, ale jakoś od kilku miesięcy nie widzę różnicy a tu już minęło 7 i teraz nie wiem może ktoś ma podobny problem lub namiary do jakiegoś dobrego plastyka albo lekarza która zna sie na zrostach, albo gdzie mógłbym szukać pomocy
1260911097000
Schab_22
Wysłana - 15 grudnia 2009 22:23
Powiem Ci, że ja tez coś tam pod sutami czuje, ale póki co suty nie odstają (troche tylko lewy na dole ;/). Od początku jak zdjąłeś opatrunek widzialeś, że coś jest nie tak ? Czy to się z czasem rozwinęło ?\
Wrzuć foto jak dasz rade obadamy, może jesteś przerwaliżwiony albo coś
Zmieniony przez - Schab_22 w dniu 2009-12-15 22:24:43
1260912223000
frederiko
Wysłana - 16 grudnia 2009 23:13
Masa jest ślady od blizn są widoczne ale mniejsza o blizny postaram sie zrobić lepsze fotki bo tutaj nie widać odstających sutów, ale ewidentnie czuje te piepszone zrosty i nie wiem co z nimi zrobić do plastyka mi iść?, operują takie coś wogule?
1261001601000
Ziomsonek
Wysłana - 17 grudnia 2009 15:56
mi plastyk powiedzial, ze jak po pol roku, po roku nie bede zadowolony z efektow to mam u niego darmowa poprawke. moze u Rylskiego tez tak jest.
1261061783000
ginoman13
Wysłana - 17 grudnia 2009 21:19
frederiko ja na twoim miejscu spakowalbym sie i jechal do rylskiego jesli jestes az tak nie zadowolony to trzeba reklamowac bo ile mozesz czekac na "poprawe"...
1261081190000
frederiko
Wysłana - 18 grudnia 2009 08:55
eh w taka pogodę nie przejadę 300 km tym bardziej że tam jest górzysty teren, poczekam może po nowym roku zadzwonię i się umówię na wizytę. Poszukam jakiegoś plastyka może mi doradzi co w takiej sytuacji zrobić, po 7 miesiącach nie jestem zadowolony blizny są bardzo widoczne, chociaż to mniejsze zło, najgorsze te zrosty i ból jaki w trakcie operacji przeżyłem, niestety ja osobiście nie polecam dr.Rylskiego jakoś w moim przypadku operacja sie nie powiodła.
1261122953000
ginoman13
Wysłana - 18 grudnia 2009 16:34
Hmm no ciekawy jest Twój przypadek gdyż po takim czasie wszystko powinno już wyglądać raczej cacy może minęło aż 7 miechów a Ty mówisz że blizny bardzo widoczne no dziwne to jest może niech wypowiedza się Ci którzy przeżyli zabieg u rylskiego...
1261150444000
SFD
Wysłana - 18 grudnia 2009 19:08
nie bede wscipski ale moze nie dal ci znieczulenia miejscowego:P to tez zadanie pacjeta zeby powiedizla czy odczuwa jakis bol bo z tego co sie orientuje kazdy reaguje inaczej na takie znieczulenie miejscowe mnie osobiscie nawet u dentysty jak dostalem zwykly zastrzyk (nie platny czyli niby gorszy)to babeczka mogla mi cala pule wyrawac i bym sie nie zorientowal:P prawda jest taka ze robota zrabana to trzeba poprawiac nie ma innego wyjscia ! ja sam sie wybieram do ryskiego po nowym roku mam nadzieje ze bez przebojow pozdro i powodzenia