Wysłana - 24 maja 2004 15:19 Przeniesiony przez Mariusz_1979 z działu 'Sporty Extremalne'.
Sprawdź swoje BMI
WItam!! Mam prosbe: wiem ze jest tu pare osob orientujace sie w temacie, napiszcie co sadzicie o Boulderze, i co waszym zdaniem wytrzyma(skoki??), a moze polecacie jakis inny rower do 1100zł???
Siema!! Mialem podobny problem!! Ale kupilem Gianta Bouldera F/S 2 z 2003r. Jestem bardzo zadowolony coprawda na poczatku mialem z nim male problemy a mianowicie korba nie wytrzymywala i odpadaly pedaly po skakaniu... Ale teraz wymienilem korby zmienilem opony na grubsze i rower prezentuje sie niczego sobie skakac, skacze na nim coprawda czasem sie boje ze cos w nim nie wytrzyma obrecze itp. W najblizszym czasie chce zmienic obrecze i wtedy bede mogl juz na nim latac taka jest moja opinia na ten temat!! Bo rama jest solidna!! Pozdrawiam!!
Korba 320zł i opony 90zł tylko ze opony mozna sobie darowac bo tamte zjechalem wiec i tak musialem kupic no to tylko korba a reszta sie trzyma do dnia dzisiejszego a jezdze okragly rok!!
ja mam boulder SE z 2004 r. i dobrze sie na nim skacze, tylko wkurza mnie lancuch i tylna przerzutka bo przy skokach tez skacza chyba bardziej od calego roweru..........
1089483572000
Tribord
Wysłana - 11 lipca 2004 23:28
A no to prawda troche obija rame jak nie jest zabezpieczona ale zawsze mozna kupic napinacz taki zakladany na tylnia rame albo poprstu skrocic troche lancuh przez co bedzie bardziej napiety