Zakładam ten temat bo widze ,że bezsensowna jest już walka z "wiatrakami" -powstaje codziennie przynajmniej jeden temat o tym zagadnieniu i nikt nieraczy spojrzeć do wypowiedzi poprzedników! Od dnia dzisiejszego wszystkie pytania odnoście w/w kwestii można zadawać tylko TU!!! Osoby łamiące to postanowienie (czyli zakładające nowe tematy lub odgrzewające stare) dostana bana ostrzegawczego na 48h.
Ważne (pkt 6 regulaminu forum): Zamieszczania reklam (nazw) konkurencyjnych serwisów, jak również serwisów komercyjnych, sklepów i firm, które nie mają opłaconej reklamy w postaci banera na Sportowym Forum Dyskusyjnym. Niedopuszczalne jest umieszczanie wypowiedzi bez żadnej wartości merytorycznej - zawierających wyłącznie reklamę. Podawanie adresów internetowych (www / e-mail), cenników, informacji o promocjach lub telefonów możliwe jest jedynie w wykupionym dziale komercyjnym.
Wiecie może dlaczego nie ma możliwości zamówienia Gi Rebela w kolorze niebieskim o rozmiarze A2?Bo chce właśnie takie ;/
1227200426000
renegat44 SZARY
Wysłana - 20 listopada 2008 22:52
Może jakieś kłopoty u producenta...
"Musisz świecić przykładem odwagi, honoru, żarliwej dla Narodu służby"
Znawca -
1227217938000
Wojtek92UG
Wysłana - 21 listopada 2008 14:27
WITAM!Już pytałem się oto ale mam jeszcze jedno pytanie.Wczoraj na treningu przymierzałem Gi rebela A2.Na szerokość spoko,tylko za krótkie.A3 może być dobre na długość,ale za szerokie.Czy jakbym kupił A3 i zwęził sobie,to by było ok?Czy można tak majstrować przy GI?
1227274059000
Rafał_B
Wysłana - 25 listopada 2008 23:48
Ja bym nie majsterkował raczej przy Gi, bo kto wie co Ci z tego wyjdzie
Jeśli masz 178cm wzrostu, to bierz wg tabeli A3 i nie kombinuj za wiele
Zmieniony przez - Rafał_B w dniu 2008-11-25 23:52:59
Spoko spoko już mam A3 i jest gitara.Spodnie IDEALNE!Góra troszkę rękawy przykrótkie ale po praniu będzie OK.Dobrze,że się wstrzymałem,popytałem tu i tam ,i nie kupiłem pochopnie a2.
1227687648000
Rafał_B
Wysłana - 26 listopada 2008 12:22
troszkę rękawy przykrótkie ale po praniu będzie OK
Po pierwszym wypraniu w 60'C skurczy Ci się jeszcze trochę, więc pierz w 30-40' może.
Zmieniony przez - Rafał_B w dniu 2008-11-26 12:22:54
witam. mam takie pytanko. gdzies na forum juz sie to przewijalo ale albo nie zalapalem o co chodzi albo nie dosc dokladnie bylo opisane. chodzi o mizuno yaware i cos co ja opisuje jako: "The Mizuno Yawara is the world’s first 3D martial art uniform using Mizuno’s famous DF-Cut system." to jakas super nowa, kosmiczna technologia? jak to sie przeklada na jezyk laika? i jeszcze jedno. samo pojecie gramatury ogarniam :) jednak czy ktos moze podac ile powinna wynosic zeby zachowac zdrowe proporcje pomiedzy ciezka do zlapania szmata w ktorej czlek czuje sie jak w czolgu a latwa do chwytania szmata w ktorej sie czuje czlowiek jak w pidzamie? :) ktos podawal chyba 20 oz. dobre to rozwiazanie?
1227731769000
pawel9891
Wysłana - 05 grudnia 2008 23:17 Usunięty przez renegat44 za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.