Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
G.E.T. SUS 500 PH - relacja z cyklu 30 dni jedno opakowanie
fedors
Wysłana - 23 września 2009 07:50
Sprawdź swoje BMI
Witam wszystkich. Celem mojego postu jest pokazanie siły działania środków dopingujących, ich wpływu na masę, siłę oraz ich wpływ na zdrowie. Nie ukrywam także, że od dawna nie mogłem przegroczyć maksymalnego dla mnie wyniku w wyciskaniu leżąc, dlatego postanowiłem spróbować czegoś nowego, "z innej półki", czegoś co nie jest najlepszą na rynku kreatyną. A że bardzo nie lubię brać zastrzyków i w ogóle byłoby to bardzo problematyczne w mojej sytuacji zdecydowałem się na PH, środki które w USA sa legalne, ogólnodostępne, według mnie całkiem bezpieczne, no i dają kongretnego MEGA KOPA. Po tygodniach czytania forum amerykańskich oraz naszych doszedłem do wniosku, że warto spróbować. PH:Ze środków jakie miałem dostępne: G.E.T. SUS 500, Myogenix SPAWN, Kilosports OXANAVAR wybrałem susa, ze wzgl. ma skład oczywiście i pochlebne opinie Amerykanów:
Estra-4 9 diene 25mg Ethyl Methoxy Gona 12mg ATD 7mg Milk Thistle 80% 144mg TPGS ( Drug Delivery System )78mg Vitamin E 1mg Podłoże z oleju słonecznikowego 267mg
Podobny skład ma SPAWN, W jednej kapsułce ma więcej obu pierwszych substancji i o 33% więcej kapsułek w opakowaniu przy podobnej cenie. Dawałby większego kopa, ale za to SUS ma inne substancje, które poprawiają wchłanianie i dzieki czemu wydał mi się bardziej bezpieczny, dopracowany i "przemyślany"
DIETA: Chciałbym wyraźnie zauważyć, że w zwiazku z cyklem nie stosowałem, żadnej diety, odżywiałem sie jak dla mnie "normalnie", patrz poniższe zdjęcie. Pozwoliło mi to na sprawdzenie SUSA, bez wyraźnej pomocy diety.
TRENING: Oczywiście siłowy. Poniedziałek -klatka, bic tric; środa- barki; piątek- plecy, nogi. Wyjątkiem w treningu siłowym są barki i nogi. Tutaj się bardziej oszczędzam i nie żyłuje. Kiedyś przesadziłem z przysiadem a barki wiecznie mnie bolały.
&nbsp; Płeć: Mężczyzna &nbsp; Wiek: 27 &nbsp; Waga: 77-78 &nbsp; Wzrost: 170 &nbsp; Obwód klatki: 100<X<105 &nbsp; Obwód ramienia: 37 &nbsp; Obwód talii: za duży &nbsp; Obwód uda: ??? &nbsp; Obwód łydki: ??? &nbsp; Staż na siłowni: 8 lat w sumie z przerwami &nbsp; Ilość spożywanego białka: 2,5g/kg wagi ciała &nbsp; Ilość spożywanych węglowodanów: 2,5g/kg wagi ciała &nbsp; Ilość spożywanych tłuszczów: 9,5g/kg wagi ciała &nbsp; Opis przebytych cykli sterydowych: BRAK &nbsp; Trening: opisany powyżej &nbsp; Cel cyklu: próba na 130 na klatkę płaską bez mostka &nbsp; Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: ????? &nbsp; Poziom BF%: duży około 15-20% &nbsp; Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): brak tendencji &nbsp; Stan zdrowia: dobry &nbsp; Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: brak &nbsp; PPM podstawowa przemiana materii: ok &nbsp; Wyciskanie leżąc (MAX): 120, przed cyklem 117,5 &nbsp; Martwy ciąg (MAX): nie robię za często &nbsp; Przysiad (MAX): 145 w wadze 67,5kg
1 dzień cyklu - waga 78,60 kg 3 dzień - 79,40kg, 5 dzień - 80,10kg, 7 dzień - 81,55kg. Efekty uboczne: żadnych. Libido: raczej na plus. Siła: Dnia trzeciego podczas treningu klatki zauważyłem pierwszy wzrost siły. Był to mój najlepszy trening dotychczas. Nie żyłowałem na maksa, ale stówka nie była dotychczas taka lekka. Po takich "kolosalnych przyrostach wagi zastanawiam się jak będzie wyglądał kolejny poniedziałkowy trening klatki. Byłem trochę przerażony. Nie chciałem skończyc cyklu z wagą 90kg?! To trochę za dużo i nie wiem czy moj organizm jest na "coś takiego" przygotowany. Brałem tylko 2 kapsy dziennie. Na opakowaniu jest napisane, żeby nie przekraczać 6 szt. dziennie. Taka ilość by mnie wysłała do piachu! BARDZO SZYBKI WZROST MASY PO PIERWSZYM TYGODNIU !!!
2 tydzień:
9 dzień - 80,55 12 dzień - 80,40!? Dziwne. Nagle szybki przyrost masy zniknął, za to siła ciągle w górę. Poniedziałkowy trening klaty znowu najlepszy w historii. Zauważyłem także spadek tkanki tłuszczowej, być może dlatego szybko straciłem na wadze. W każdym razie moje mięśnie wydają się byc większe, twardsze, łatwo pompują się na treningu. Od jakiegoś tygodnia pocę się jak świnia, w pracy i na treningu. Zapomniałem także dodać na początku, że przed każdym treningiem łykam dwa kapsy Dymatize DYMA BURN, co też pewnie ma swój wkład. Podsumowanie tygodnia:
EFEKTY UBOCZNE: żadnych, LIBIDO: w porządku, samopoczucie bardzo dobre każdego dnia, SIŁA: na plus. Nie jest to aż tak drastyczny wzrost siły jakiego się spodziewałem, ale napewno jest duży.
3 tydzień:
15. 82,65kg 17. 82,05kg 19. 82,40kg, Waga znowu poszła w górę a razem z wagą, siła i to konkretnie. Kolejny najlepszy trening klatki. Obciążenia z którymi robiłem po 3 ruchy w serii teraz robię 7 i to w trzy tygodnie. To jest niesamowite. Na treningu cały jestem spompowany, pobudzony, czuje sie jak kawał skały. Jestem pewien, że przy użyciu konwencjonalnych środków typu kreatyna nie uzyskałbym nawet połowy tego. MEGA POWER, to czego doświadczyłem w tym tygodniu i to przy 1/3 MAX dawki (2 kapsułki dziennie). Na razie zadnych efektów ubocznych, czuje się świetnie.
4 tydzień:
po ostatnim treningu klatki bardzo bolały mnie nadgarstki, dlatego w piatek odpuściłem sobie barki, za to zrobiłem trening CARDIO, dużo rowerka i brzuszki. 21. 82,35kg, 25. 82,20kg, 26. 82,15kg, Waga się ustabilizowała, ni idzie już raptownie w górę, ale siła nadal na MEGA PLUS. Kolejny życiowy trening klatki. (100x6,105x6,110x6,115x4,120x2). Za tydzień robię sprawdzenie na 130. Żadnych efektów ubocznych.
KONIEC:
28. 82,90kg 03. dzień odbloku 83,00kg Zrobiłem sprawdzian na klatkę i spokojnie osiągnałem swój cel.
PODSUMOWANIE: MASA: 5 kilo mięsa, nie zauważyłem przyrostu tkanki tłuszczowej, SIŁA: NA BARDZO DUŻY PLUS, Podniosłem 130kg bez mosta bez większych problemów, w zasięgo 132,5kg, a przed cyklem ciężko 117,5kg. Przyrost MAX 15kg siły!!! ZDROWIE: Nie zaobserwowałem żadnych skutków ubocznych. BLOKA chyba też nie czuje, choć nie bardzo wiem jak i kiedy on się przejawia. W każdym razie na PCT mam GET Arrimadex, specjalny do cyklu po SUS 500: (Calcium D-Glucarate, Resveratrol, Urtica Dioica, Diindole methane, 3,17-keto-etiochol-triene, Tribulus Terrestris, Vitex-Agnus-Castus Extract, Rhodiola Rosea, TPGS.)
ZDJĘCIA: Postaram się cos przygotować na "po cyklu", a z przed, poszukam.
pytaj, a nie zbłądzisz
1253685979000
messi18
Wysłana - 23 września 2009 08:19
Ładna relacja, a łapka jak urosła???
Zmieniony przez - messi18 w dniu 2009-09-23 08:24:26
Powrot do formy po dlugiej przerwie...
1253686799000
gasienica1
Wysłana - 23 września 2009 08:26
bardzo ładnie dorzuć jeszcze foty i bedzie ładna relacja sog
Licz zawsze na siebie