Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Górne partie mięsni, kto pomoze??

ziomek89

Wysłana - 19 lutego 2006 11:58    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Siemka!! Mam 16 lat 185cm wzrostu,ćwicze juz 3,5 miesiąca, o to co zdolalem osiagnac przez ten czas:
Waga: z 64kg na 69kg
Biceps: z 30cm na 34cm
Klatka: z 89cm na 95cm
Przedramie: z 25cm na 28cm
Ćwicze 5x w tygodniu (poniedziałek "klatka,biceps/triceps", wtorek "Triceps/Biceps,brzuch", środa "klatka,biceps/triceps",piątek "klatka,biceps/triceps",sobota "barki,plecy"
Chcialbym, aby ktos podal mi plan lub napisal jak cwiczyc gorne partie miesni, chodzi mi o klatke, biceps, triceps, barki, plecy. Czekam na wasze sugestie.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 19 lutego 2006 12:03 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - T-100

CENA: 89.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Thomy

Wysłana - 19 lutego 2006 12:03    Edytuj Cytuj
Plan jest do d.u.py co trening biceps i triceps i 3x w tyg klata poczytaj sobie posty ułóż sensowniejszy plan

Yasiu_

Wysłana - 19 lutego 2006 12:18    Edytuj Cytuj
Wiesz co ja jestem pełen podziwu jak przy tak beznadziejnym treningu masz takie przyrosty :/ ja ćwicze prawie 2 razy dłużej i nie moge sie pochwalić takimi skokami masy, nie rozpiszę ci treningu, sam ułóż jakiś sensowny na podstawie atlasu ćwiczeń i wrzuć do oceny, , możesz się oprzeć na treningach innych osób! I teraz pytanie do innych które mi sie nasuwa: Klatka 3 razy w tygogniu?? biceps tyle razy?? przecież jest tyle gadania że ćwiczy sie 3 max 4 dni w tygodniu a tu koleś po beznadziejnym treningu ma takie skoki... wytłumaczy mi to ktoś? genetyka?

ziomek89

Wysłana - 19 lutego 2006 12:18    Edytuj Cytuj
jesli chodzi ci o biceps i o triceps to w pierwszym tygodniu miesiaca cwicze biceps w drugim triceps w trzecim biceps i w czwartym triceps, a co jest z klatka?? co jest zle?? thomy popraw.

ziomek89

Wysłana - 19 lutego 2006 12:25    Edytuj Cytuj
dobra to moze inaczej, kto mi powie ile razy cwiczyc klatke, biceps, triceps, plecy i barki??
Na klatke robie w sumie serii: 20 po 10 powturzeń
Na biceps serii: 15 po 10 powturzeń
Na triceps serii: 15 po 10 powturzeń
Na Barki serii: 20 po 10 powturzeń
Na plecy serii: 13 po 10 powturzeń
A odpoczywam w czwartki i w niedziele. Poprawcie jesli cos jest nie tak.

Yasiu_

Wysłana - 19 lutego 2006 12:39    Edytuj Cytuj
Poczytaj Atlas ćwiczeń i posty podwieszone, wogóle poczytaj forum bo ja się nie chce wypowiadać

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Górne partie mięsni, kto pomoze??

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.