Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1500 razy
słowa kluczowe: fryzura 
Autor

Fryzura

rafaelo23

Wysłana - 03 lipca 2009 16:06    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam
Mam dużą głowę i bujne włosy. Moja twarz można powiedzieć jest jajowata. Jaką fryzurę możecie polecić jak by była opcja to zdjęcia.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 lipca 2009 17:25 
W większości przypadków polecamy:

Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

cepuch

Wysłana - 03 lipca 2009 17:25    Edytuj Cytuj
na lyso :)

rafaelo23

Wysłana - 03 lipca 2009 17:35    Edytuj Cytuj
Bardzo śmieszne !!!

rafaelo23

keval

Wysłana - 03 lipca 2009 22:15    Edytuj Cytuj
Na lato najpraktyczniejsze są krótkie strzępione fryzurki,układane w nieład. Poza tym to zalezy czy masz wysokie niskie czoło ( w przypadku wysokiego nie zaczesujemy włosów do góry), jeżeli masz gęste włosy i sztywne to raczej tez półdługie włosy nie będa ci się układały, bo bedzie tworzyła się tzw, "szopa", wtedy trzeba włosy regularnie przeżedzać, cieniowac i strzępic.
Więc jeżeli nie masz czasu, zeby pół godzuny siedzieć prze lustrem kazdego ranka poszukla sobie krótkiej fryzurki, układanej w nieład,mozez sobie zostawc tył dłuzszy modne w tym roku
Znawca -

rafaelo23

Wysłana - 04 lipca 2009 05:08    Edytuj Cytuj

Czoło to ja mam wysokie a pół godzinki by się nie znalazło a około 1 godzinki. A co myślicie o tej.

JerzyKiler

Wysłana - 04 lipca 2009 12:06    Edytuj Cytuj
Myśle, że jeśli widziałbyś się w takich włosach to śmiało możesz sobie taki fryz zrobic jeśli będziesz szedł do fryzjera no to wiadomo musisz miec też odpowiednio długie włosy, najlepiej druknij to zdjęcie by mu pokazac, że taki fryz chcesz osiągnąc. On wtedy odpowiednio je zcienuje i wystylizuje. Może ci też doradzi jak dobrze możesz samemy umodelowac taką polke Ale co do układania, ja np umyje włosy, nałoże odżywke, spłucze wytre ręcznikiem i taka pryzura gotowa, niedoskonałości ewentualnie troszke poprawie przed lustrem i gitara Ale tak jest zaraz po myciu, bo nie układam włosów w ten sposób tylko inaczej. pozdawiam

--==GAINER TEAM==--

keval

Wysłana - 04 lipca 2009 16:56    Edytuj Cytuj
fanja i praktyczna
Znawca -

sdff

Wysłana - 05 lipca 2009 00:12    Edytuj Cytuj
ma moze ktos propozycje dla mnie?
przepraszam za ukradniecie tematu ale uzyskales juz odpowiedzi a nie chce zakladac nowych :o

mam glowe o wielkosci troche mniejszej niz przecietna (niewiele)
17lat, wlosy raczej gęstością nie grzesza :/ i grube tez nie sa...

potrzebuje paktycznej i ladnej fryzurki.
zazwyczaj tne sie: boki 4mm i gora tak zeby byl kontrast, moze jakos urozmaicicie?

no pain, no gain

keval

Wysłana - 05 lipca 2009 00:34    Edytuj Cytuj
Jak zadkie włosy to pewno jeszcze proste przy okazji więc:
- mozesz mieć dłuzszą grzywkę cietą lekko ze skosa, góra krótsza wycieniwana i postawiona do góry,
- mozesz włosy zostawić żeby podrosły, wytrzepic i nosic dłuzszą fryzurkę, nie trzeba jej prostować.
- mozesz tył i bokie zostawić zeby podroły natomiast sama góre lekko skracać i wtedy masz fryzure na topie ( modne w tym sezonie)
Poprostu nie obcinaj włosów przez jakies 3-4 miesiące chodź tylko na podcięcie pejsa co 3 tygodnie i sam zobaczysz co z tego wyjdzie, potem powiedz fryzjerowi zeby za bardzo nie ksracał i dobrał ci jakąs twarzową fryzure, zobaczysz sam jak się bedziesz w tym czuł....
Znawca -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.