Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

FreeKick - wirtualny manager

BeeV

Wysłana - 21 grudnia 2005 15:30    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Jest temat o Hattricku więc ja zamieszczam temat o FreeKicku. Gra ktoś wogóle w FK?

Zapewne dużo ludzi grało w Hattricka więc wie mniej więcej o co chodzi. Jest to manager ciągle się rozwijający, z dnia na dzień przybywa coraz więcej graczy oraz lig. Jeśli ktoś grał w Hattricka to FreeKick też powinien się mu spodobać, co do tych 2 managerów to zdania są podzielone który jest lepszy. Ja osobiście uważam że Freekick jest dobry i coraz lepszy, gdyż co sezon wchodzą nowe rzeczy. W nowym sezonie wejdą kolejne nowości więc myślę że stanie się on bardziej ciekawszy i bardziej wciągający.
A teraz troche danych technicznych hehe

Na początku powiem że FreeKick jest darmowy a przez 2 miesiące od rejestracji dostaje się VIPA.
Srtona główna -> http://freekick.org/
Po rejestracji drużynke przeważnie dostaje się po dniu lub dwóch (ja dostałem na drugi dzień)
Różnice między tymi managerami:
Hattrich 8 drużyn w lidze ----- FreeKick 14 drużyn w lidze (brak rewanżów)

Ilość lig HT 8 ----- FK 8

Max. ilość meczy w tygodniu HT 2 ----- FK 3 dlatego że oprócz ligi, pucharu, towarzyskiego, jest jeszcze PUCHAR MIĘDZYNARODOWY

Skoki poziomów umiejętności HT pokazane słownie np: znakomity ----- FK cyfry np: 60

Sponsor HT sam płaci ----- FK podpiujesz umowy na rok + tygodniowe

Taktyka HT mały wybór kombinacji ----- FK duże urozmaicenie(ustalanie podobne jak w managerach, możliwość wystawienia piłkarza na pozycji libero lub snajpera)

Zmiana zawodnika podczas trwania meczu HT nie ----- FK tak

Oglądanie meczu podczas spodkania HT tak ----- FK nie (pokazany jest odrazu wynik)

Możliwość ustawienia krycia zawodnika przed meczem HT nie ----- FK tak

Tych różnic jest znacznie więcej wypisałem tylko kilka z nich resztę zobaczycie jak się zarejestrujecie.
Możecie pytać o wszystko, postaram się odpowiedzieć na każde pytanie

Zmieniony przez - BeeV w dniu 2005-12-21 15:40:55

W ŻYŁACH SZLACHETNA KREW, W SERCU POZNAŃSKI LECH
Znawca -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 21 grudnia 2005 17:08 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

erulf

Wysłana - 21 grudnia 2005 17:08    Edytuj Cytuj
Dla mnie numerem jeden jest HATTRCIK, mimo wszystko może skuszę się aby zacząć też grać w tego managera

Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni.
[http://www.pajacyk.pl]
[http://www.polskieserce.pl]
Znawca -

BeeV

Wysłana - 21 grudnia 2005 21:39    Edytuj Cytuj
No HT dla mnie też był najlepszy z tych bezpłatnych oczywiście, ale od kiedy gram we FreeKicka musze powiedzieć że HT jest na drugim planie razem z sokkerem. Naprwade polecam tego managera pograj chociaż 2 miesiące jak jest VIP i wtedy ocenisz.

Znawca -

erulf

Wysłana - 21 grudnia 2005 21:58    Edytuj Cytuj
Odnośnie sokkera:

Znawca -

orzeszq

Wysłana - 25 grudnia 2005 11:35    Edytuj Cytuj
mam konto na FK ale wchodze tylko patrzec na wyniki i składy raz na jakiś czas. najbardziej interesuje mnie jednak SK w któego gram

Pic na wodę fotomontaż

erulf

Wysłana - 25 grudnia 2005 11:55    Edytuj Cytuj
Dla każdego co innego

Znawca -

BeeV

Wysłana - 25 grudnia 2005 13:08    Edytuj Cytuj
I zwycięstwo tym razem 2-0 i kolejny świetny występ znakomitego ANGLIKA Marco Bakera który rozpoczął wynik spotkania. To już jego 12 bramka w sezonie i 8 w lidze po 4 meczach. Natomiast SZWED przypieczętował zwycięstwo. No i awans o jedną pozycje już tylko 1 pkt. do lidera. W zeszłym wygrana w barażach o utrzymanie a w tym być może awans ahh ależ będzie walka o awans w tym sezonie.

A jak tam erulf zarejestrowałeś się?

Znawca -

BeeV

Wysłana - 27 grudnia 2005 19:37    Edytuj Cytuj
Puchar Ligi i kolejne zwycięstwo na dodatek znowu bez straconej bramki. Debiut znakomitego, młodego 20-latka w pierwszej drużynie i odrazu bramka! Jeżeli tak dalej będzie grał to bez problemu zawita do podstawowego składu na dobre. Wygrana może niezbyt przekonywująca bo zaledwie 2-0 z drużyną 2 ligi gorszą (4 liga amatorska), ale też gra na luzie bez większego zaangażowania. Drugą bramke a 4 w tym sezonie zdobył niesamowity SZWED Alm Kjell. Bramki padły na początku i na końcu spotkania.

KS Srakostop Warszawa 0 - 2 Gijon Poznań
BRAMKI: Marcin Brandys i Kjell Alm

Kolejnym rywalem w pucharze będzie drużyna Promil Bydgoszcz z 2 ligi amatorskiej.
Jednak teraz oczy wszystkich kibiców będą skierowane na nadchodzący mecz ligowy z liderem: fc kilkowianka. Drużyna Gijon niewątpliwie wypatruje możliwość zwycięstwa w tym spotkaniu jednak będzie to najtrudniejszy mecz w tym sezonie. Wygrana przybliżyłaby drużyne z Poznania do włączenia się w walke o awans.

Znawca -

kiki88

Wysłana - 27 grudnia 2005 20:40    Edytuj Cytuj
Witam ja też gram we freekicka naet jest dobry chyba najlepszy manager jak narazie w jakiego gralem.

Mój klub to: Lech Poznań gram w 4. lidze amatorskiej(18) aktualnie zajmuje 2 miejsce w lidze ale mam 12 pkt czyli tylko co obecny lider wygrywa ze mna tylko bramkami ale mam nadzieje ze pokonam go w bezposredniej konfrontacji

We freekicka gram od 93 dni i moim najwiekszym sukcesem bylo jak narazie zajecie 2 miejsca w 7 sezonie gralem oczywiscie w barazeach ale tak przegralem po zacietym spotkaniu 2-3 ale wedlug mnie powinienem awasowac bo mialem o wiele lepsza druzynke ale co tam co sie odwlecze to nie uciecze :)

BeeV

Wysłana - 27 grudnia 2005 20:50    Edytuj Cytuj
Witam kiki88 no ja gram troszke dłużej bo 147dni, jestem w 2 amatorskiej (13). Moim największym sukcesem był awans w 6 sezonie do 2 ligi amatorskiej, był to zacięty sezon gdyż dopiero w ostatnim meczu wygrałem i awansowałem bezpośrednio a drużyna która zajęła 2 miejsce przegrała w barażach o awans, więc mi się udało. No i jak narazie tworze kolejny rekord, mianowicie puchar ligi już jestem w 4 rundzie i wszystko wskazuje na to że w następnym meczu powinienem wygrać. A jak tam u Ciebie puchar ligi?

Znawca -

kiki88

Wysłana - 27 grudnia 2005 21:07    Edytuj  Cytuj
Mecz w Pucharze Ligi:

Klub: Lech Poznań FC Pogroszyn
Akcje: 14 (47%) 16 (53%)
Próby oddania strzału: 5 1
Strzały w światło bramki: 5 1
Wynik końcowy: 4 0

Minuta 12: Niklas Vehkaperä (Marcin Olszowiak) 1 - 0
Minuta 17: Niklas Vehkaperä (Jerzy Sarmacki) 2 - 0
Minuta 48: Nathan Lee (Jerzy Sarmacki) 3 - 0
Minuta 75: Niklas Vehkaperä 4 - 0

Tak sie przedstawian narazie moj ostatni mecz mam nadzieje ze tak dobrze pojdzie mi w nastepnych meczach a jak narazie jestem nie pokonany w lidze i pucharze ligi :D

Odpowiedzi jest na 7 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

FreeKick - wirtualny manager

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.