| Autor |
"Frank Zane - Ideał kulturysty - linki str. 10" |
|
|
koziber
|
|
|
|
|
tilik
|
|
Trzeba tez wiedziec ze Zane zanim wystapil w MrOlympia to przygotowywal sie 21 lat !!! Dlatego mozna twierdzic ze zrobil to bez koksu, ale nie mam co do tego pewnosci... pozdrawiam
| |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
wiadroman
|
|
> Trzeba tez wiedziec ze Zane zanim wystapil w MrOlympia to przygotowywal sie > 21 lat !!! Dlatego mozna twierdzic ze zrobil to bez koksu, ale nie mam co
> do tego pewnosci... pozdrawiam
A daj Pan spokoj... Wciagal chemie az milo. Tarczyce se roz***al
syntetycznymi hormonami, na tym miedzy innymi polegalo jego
nowatorstwo i dzieki temu byl tak pociety jak na tamte czasy.
Ale tak czy siak, miazdzy! Ustanowil taki standard sylwetki,
ktorego nie powtorzyl zaden inny kozak. Niekwestionowany
numer jeden. A Serge Nubret to numer dwa
|
|
|
NoBatonNo
|
|
|
|
|
Kruszek
|
|
Nubret był troszeczkę słaby od pasa w dół, i nie miał tej gracji co Frank. Zane to miał dopiero klasę
|
|
|
Mariusz987
|
|
Tak,
Frank Zane to jest naprawde ktos!
super rzezba, co tu jeszcze mowic...
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
koziber
|
|
ideał poprostu
chce o czyms napisac otóz byłem na czacie i dla jaj poprostu miałem nick steryd hoho jakie uwagi szły w moim kierunku na nic zdały sie tłumaczenia ze to dla jaj i ze nie biore.To straszne jak ludzie są niedoinformowani i wrogo nastawieni dla kogos kto trenuje regularnie i ma cel w zyciu.
A frank jest dla mnie ideałem bezsprzecznie
pozdrawiam | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
B.Luka
|
|
Niestety moim zdaniem do bycia uznawanym za ideał kulturysty Frankowi brakowało czegoś co już nie było od niego zależne-silnego kośćca. Z jego ektomorficzną z natury budową, sylwetka mimo że umięśniona i proporcjonalna, mimo wszystko sprawiała wrażenie trochę zbyt delikatnej,zwłaszcza jesli mówimy o nr1 kulturyscie wszechczasów.Pozdrawiam | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
B.Luka
|
|

Zdjecie ukazujące początki Zane'a i jego budowę szkieletową(fotkę wrzucił w innym temacie micku 93).
| |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
koziber
|
|
Frank wyglądał pięknie jego sylwetka nie sprawiała wrażenia przerośniętej uważam że muskulaturę miał rozwinięta jak na ektomorfika bardzo mocno.Myśle ze obecni mistrzowie nie maja juz tej gracji i piękna a cechy te charakteryzowały sylwetke Zanea oczywiscie kazdy ma swoj pogląd na ten temat  | |
przyznaj SOG'a
|
|