| Autor |
"Frank Zane - Ideał kulturysty - linki str. 10" |
|
|
Jaguar
|
|
Hmm kiedyś widziałem fotki Franka prezentujące go w wieku 50,60 i bodajże 70 lat, wyglądał naprawdę niewiarygodnie zdrowo. Muszę ich poszukać, to prawdziwy wzór - kulturysta z znacznymi osiągnięciami, profesor matematyki zarazem
|
|
|
Kruszek
|
|
Ja pamiętam jego zdjęcia jeszcze z 1998 roku, i wyglądał świetnie - ale teraz frank ma chyba 64 lata i z tego co pamiętam, to wiek dał już o sobie znać...
[http://www.frankzane.com/photo_gallery_page_9.htm] - na jednym ze zdjęć jest ktoś, o kim też będę robił post
Zmieniony przez - Kruszek w dniu 2006-06-02 21:42:28
|
|
|
buby77
|
|
|
|
|
Kruszek
|
|
Dzięki
Od teraz chyba zacznę przy większych postach je numerować, tak, żeby potem można było łatwiej się połapać, które powiększenie chce się otworzyć - lekki bałagan się tu zrobił, a ja szykuję post o Arnoldzie, z ponad trzema setkami zdjęć - i nie chcę znowu powtórki z rozrywki
|
|
|
MDRAGON
|
|
sog
|
|
|
|
Pietrov
|
|
super!!!
|
|
|
leyus
|
|
SUPER
Moim zdnaiem najlepsza sylwetka wszechczasow obok Steva Reevesa i Rega Parka choc przeganiajaca ich.
Co do tego ze najlepsza to ja nawet na 1/10 takiej ni licze, bez koksu to taka sylwetka to tlyko w erze.
Kruszek - proponuje kazda fotke wrzucac jednoczesnie na sfd i imageshack, wiadomo MAteo dal slowo ;) wiec nie sadze zeby mogla byc jakakolwiek gwarancja ze za jakis czas znowu cos nie padnie.
|
|
|
Kruszek
|
|
One cały czas będą na serwisie - jeżeli znowu się skurczą, to zauważ, że teraz numeruję zdjęcia - czyli będzie łatwo je znaleźć w spisie zdjęć, takim, jakie ostatnio robiłem dla moich starszych postów, które padły ofiarą Mateo
|
|
|
dobrybajer
|
|
frank i arnold moim zdaniem najlepsi w historii tego sportu.
zawsze mnie ciekawiło jaki koks był w tamtych czasach...
|
|
|
|
Yarekbboy
|
|
|