Wiesz, to było tak zwane "zasysanie" - dzisiejsze spaślaki tego już nie potrafią, wtedy zawodnicy pokazywali jak szczupli są w talii i ta poza się do tego świetnie nadawała
Do licha - powtórzyłem jedno zdjęcie...
Zmieniony przez - Kruszek w dniu 2006-05-06 21:49:01
Arnold mówił o nim że jest za mały by wygrywać ale popatrzcie na tą cudowną harmonijnie układającą się sylwetke wszystko jest proporcjonalne i świetnie dopracowane. To co mi się podoba szczególnie u Zane'a to szczupłe nogi mimo że w dzisiejszej kulturystyce jest moda na nogi jak u ciężarowców bądź wręcz potworów to szczupłe nogi Franka w połączeniu z nieziemsko wąską talią wyglądają dużo lepiej. Poprostu jedno słowo: MISTRZ !
Dzięki Kruszek - sog duchowy.
I tak dałem tylko te zdjęcia, które były duże i wyraźne - taką mam zasadę. Zresztą, dziesięć stron postu z samymi zdjęciami to chyba rekord w tym dziale. Jednak Frankowi się to należy, a jutro pokażę kogoś już z lat osiemdziesiątych, ale trochę go można będzie skojarzyć z Zane'em - mają nawet podobne imiona
Cieszę się, że się podobało
Niestety - dziś nie będzie żadnych zdjęć - sfd kompletnie nie chce współpracować...
A co powiecie, jak za jakiś czas zrobię mega post z Arnoldem? Mam kilkaset zdjęć, wybrałbym z 350-400 i zrobił bym takiego tasiemca ze zdjęciami jakiego nie było! Muszę tylko uporządkować zdjęcia...
Co wy na to?
Zmieniony przez - Kruszek w dniu 2006-05-08 00:36:14
"Uliczne chwile, Powiem tylko tyle bo nie ważne kto i ile.
Szacunek dla każdego zawodnika
Co podejmie walkę." - Klatka
Ej, co sę stało? Dlaczego wszystkie zdjecia są nagle takie małe?????!!!!!
Nie no ja tak robić nie będę, po co mam zakładać posty, skoro po kilku dniach robi się z ich takie żałosne gówno?
Zmieniony przez - Kruszek w dniu 2006-05-08 19:09:19
Vecht of sterf - Je bent een kleine stinkende vieze zuigende kankerhoer!