Temat: Treść:
Autor

Frank Shamrock powraca

tankman

Wysłana - 11 czerwca 2005 14:39    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Frank Shamrock zmierzy się 1 października z Cesarem Gracie. Obaj podpisali już kontrakty.
Cesar Gracie and Frank Shamrock have signed to fight on October 1st at the HP Pavillion in San Jose. The fight was announced at the Strike Force Event held this last Saturday.

The event will mark the first MMA contest to be officially sanctioned in California. A Gracie vs. Shamrock fight should be the ideal way to start off California's induction to the sport. Frank and Cesar have been in negotiations for the past 2 years in various organizations, however it was K-1 USA promoter, Scott Coker, that finally was able to get this fight together. The contracts have been signed and Gracie vs. Shamrock is on.

*I'm still standing and I'm still waiting for a title fight. Fedor Emelianenko you are next !!!* - MIRKO CROCOP

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 czerwca 2005 15:04 
W większości przypadków polecamy:

ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

paabloo ZASŁUŻONY

Wysłana - 11 czerwca 2005 15:04    Edytuj Cytuj
Ciekawy jestem co pokaże Cesar. Może być dobrze przymierzali się do tej walki kupe czasu. sprawa osobista hehe będzie dobrze

Grappling

saib__ ZASŁUŻONY

Wysłana - 11 czerwca 2005 15:32    Edytuj Cytuj
W Californi? to tam czasem MMA nie dostało bana?

Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
Ekspert -

Marian.B. ZASŁUŻONY

Wysłana - 11 czerwca 2005 18:10    Edytuj Cytuj
Paablo możesz rozwinąć dlaczego sprawa osobista? Mnie się coś o uszy obiło, ale nie wiem o co buega za bardzo...

Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !
Ekspert -

paabloo ZASŁUŻONY

Wysłana - 12 czerwca 2005 03:46    Edytuj Cytuj
Poszukam wywiad może znajde. Nie pamiętam już o co chodzi dokładnie, ale do tej walki sie przymierzają już bardzo długo. No i dobrze , że w końcu dojdzie do niej.

Grappling

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Frank Shamrock powraca

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.