i jak oceniasz łączenie klaty z plecami, nie za ciężki trening na takim połączeniu ?
1247927642000
jabolcokk A.Jabłoński
Wysłana - 18 lipca 2009 16:41
Fajny Trening zmieniłem ze standardu :
Klata + Tric + Brzuch
Plecy + Bic + Brzuch + Przedramie
Barki + Kaptury + Brzuch
Nogi + Grzbiet + Brzuch
Poprsotu zmiana treningu jest fajny jeśli zmieniam co ćwiczenie na druga partie mieśien w miare odpoczywa i można bardziej się przłożyć.
Tak samo moze kręcenie filmików albo Robienie zdjęć jest śmieszne ale ja z tego wyciagam wnioski co robie źle a co moge lepiej.
Jak wygladaja Proporcje nad czym sie bardziej skupić..
Tak samo z treningami każdy człowiek jest inny i musi szukać kombinacji ćwiczeń te które na niego najlepiej działaja
Fajne jest to żeby też zmieniać na kazym treningu chociaż jedno ćwiczenie na jedna partie , mięśeń jest zaskoczony.
Zauważcie że jak pojdziecie na inna siłownie robicie te same ćwiczenia a całkiem inaczej wchodzi i są poźniej wieksze "Zakwasy"
Kulturystyka , Fitness to sport w którym sam doświadczasz wszysktiego fajnie jest mieć kogośkto ciebie poprowadzi podpowie ale reszte rozkmin i innych spraw przypisane jest właśnie sobie.
Ja mam pytanie z innej beczki czy ćwiczyłeś kiedyś stylem HIT ?? (na stronce hitec.pl jest objaśniony w miarę przyzwoicie...) Mnie osobiście ten styl zainteresował :D
Zrobiłem już dwa treningi 4-2-4 po dwie serie na dane mięśnie w 30-35 min i powiem szczerze że jestem bardziej skatowany po takim treningu niż w normalnym stylu nie wiem czy to możliwe bo ćwiczyłem dopiero dwa razy w życiu raz to z miesiąc i odpuściłem bo pomyślałem że i na to przyjdzie czas... Teraz ćwiczę 9 dni na jakimś sprzęcie próbując dać z siebie 110% na treningu (zobaczymy jak długo :P) i czuję się coraz lepiej :) wspaniałe forum wspaniali ludzie :) Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrowia :D