Autor

Fotki Treningów z Różnych Siłowni !!! Strony 1 , 5 , 7, 10, 13, 14, 15, 17 ->18<-19 !

jabolcokk A.Jabłoński

peepeek

Wysłana - 18 lipca 2009 16:11    Edytuj Cytuj
no łapy fajne, jak nogi ?:P

bo nie wyglądają na tym jednym ;)

Doradca w dziale "JUNIOR SFD"

Nie wiesz co i jak brać ?
[http://www.sfd.pl/%5BFAQ%5DCo%2C_jak_i_kIedy_BRA%C4%86-t460528.html]

jabolcokk A.Jabłoński

Wysłana - 18 lipca 2009 16:12    Edytuj Cytuj
Nogi Dobre są zrobie nastepnym razem akurat to moja mocna partia po kontuzji nie cwiczylem przez jakis czas ale ruszylem 2 miechy temu znów.
Specjalista -

DEXTROZER

Wysłana - 18 lipca 2009 16:21    Edytuj Cytuj
ładnie jabi oby tak dalej

jabolcokk A.Jabłoński

Wysłana - 18 lipca 2009 16:22    Edytuj  Cytuj
teraz bedzie żyłowanie i jak nawiecej postaram miecha i wagi utrzymać AAAA.

Specjalista -

SFD

Wysłana - 18 lipca 2009 16:28    Edytuj Cytuj
jabi, jaki podział treningowy obecnie ?

jabolcokk A.Jabłoński

Wysłana - 18 lipca 2009 16:32    Edytuj Cytuj
co 2 dzien

Klata Plecy

Triceps Biceps

Kaptury Barki Nogi Lydki

Jak robie klate i plecy robie jedno ciwczenia na plecy potem na klate i tak na zmiane to samo przy bicu i tricu.

Do kazdego treningu brzuch.

I bieganie osnito bylo w dni nie treningowe od 5 dni nie biegam czekam az bede redukowal bo ciezko bylo mi mase trzymac.

Specjalista -

SFD

Wysłana - 18 lipca 2009 16:34    Edytuj Cytuj
i jak oceniasz łączenie klaty z plecami, nie za ciężki trening na takim połączeniu ?

jabolcokk A.Jabłoński

Wysłana - 18 lipca 2009 16:41    Edytuj Cytuj
Fajny Trening zmieniłem ze standardu :

Klata + Tric + Brzuch

Plecy + Bic + Brzuch + Przedramie

Barki + Kaptury + Brzuch

Nogi + Grzbiet + Brzuch

Poprsotu zmiana treningu jest fajny jeśli zmieniam co ćwiczenie na druga partie mieśien w miare odpoczywa i można bardziej się przłożyć.

Tak samo moze kręcenie filmików albo Robienie zdjęć jest śmieszne ale ja z tego wyciagam wnioski co robie źle a co moge lepiej.

Jak wygladaja Proporcje nad czym sie bardziej skupić..

Tak samo z treningami każdy człowiek jest inny i musi szukać kombinacji ćwiczeń te które na niego najlepiej działaja

Fajne jest to żeby też zmieniać na kazym treningu chociaż jedno ćwiczenie na jedna partie , mięśeń jest zaskoczony.

Zauważcie że jak pojdziecie na inna siłownie robicie te same ćwiczenia a całkiem inaczej wchodzi i są poźniej wieksze &quot;Zakwasy&quot;

Kulturystyka , Fitness to sport w którym sam doświadczasz wszysktiego fajnie jest mieć kogośkto ciebie poprowadzi podpowie ale reszte rozkmin i innych spraw przypisane jest właśnie sobie.
Specjalista -

RdPan

Wysłana - 18 lipca 2009 21:43    Edytuj Cytuj
Bardzo mądrze napisane :)

Ja mam pytanie z innej beczki czy ćwiczyłeś kiedyś stylem HIT ?? (na stronce hitec.pl jest objaśniony w miarę przyzwoicie...) Mnie osobiście ten styl zainteresował :D

Zrobiłem już dwa treningi 4-2-4 po dwie serie na dane mięśnie w 30-35 min i powiem szczerze że jestem bardziej skatowany po takim treningu niż w normalnym stylu nie wiem czy to możliwe bo ćwiczyłem dopiero dwa razy w życiu raz to z miesiąc i odpuściłem bo pomyślałem że i na to przyjdzie czas... Teraz ćwiczę 9 dni na jakimś sprzęcie próbując dać z siebie 110% na treningu (zobaczymy jak długo :P) i czuję się coraz lepiej :) wspaniałe forum wspaniali ludzie :) Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrowia :D

masa,masa,masa...

Odpowiedzi jest na 40 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Fotki Treningów z Różnych Siłowni !!! Strony 1 , 5 , 7, 10, 13, 14, 15, 17 ->18<-19 !

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.