W wielkanocny weekend od 22 do 23 marca kibice siatkówki zobaczą na antenie Polsat Sport finał Challenge Cup z udziałem Resovii Rzeszów.
Gospodarzem turnieju Final Four będzie Asseco Resovia Rzeszów. Transmisja pierwszego meczu (Resovia-Modena) rozpocznie się w świąteczną sobotę, 22 marca o godz. 15.00 na antenie Polsat Sport. Wszystkie cztery mecze Final Four transmitowany będzie na żywo w kanale Polsat Sport HD w jakości HD.
No to będziemy mieli święta z siatkówką, myślę, że mogą być spore emocję i że zobaczymy naprawdę ciekawe widowiska, tym bardziej, że Resovia nie jest bez szans na odniesienie sukcesu
W życiu znam się na dwóch rzeczach: na pokerze i na ludziach, dlatego nie przegrywam...
No szkoda wielka, niestety meczu nie oglądałem. Ale widze, że niestety sprawdziło się stare pożekadło siatkarskie - kto nie wygrywa meczu prowadząc 2-0, przegrywa go 2-3. Jutro trzeba będzie powalczyć w meczu o 3 miejsce
Zmieniony przez - wikt w dniu 2008-03-22 20:28:19
W życiu znam się na dwóch rzeczach: na pokerze i na ludziach, dlatego nie przegrywam...
Znawca -
1206200775000
Black Pete
Wysłana - 22 marca 2008 23:42
Szkoda. Do połowy trzeciego seta zapowiadało się na łatwe zwycięstwo Resovii, a potem siadło przyjęcie a wraz z nim też inne elementy.