Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Filmy na sprzedaz

D-Mason

Wysłana - 22 lutego 2004 15:22    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mam do zaoferowana na sprzedaz okolo 30 plyt z filmami o baskecie m.in:
Michael Jordan Air Time
Michael Jordan Above an d Beyond
Michael Jordan Come Fly with Me
Michael Jordan To The Max
Michael Jordan His Airnes
Iverson DVD
Vince Carter Beyond The Glory
The Dream Team
Rookie Life
8 meczy z Sydeney 2000

Ogolnie wychodzi okolo 30CD - moja propozycja 70zl + koszt przesylki - jezeli ktos jest zainteresowany niech kontaktuje sie ze mna przez mail.

No one is perfect ...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 22 lutego 2004 16:38 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł
Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

And_Sport

Wysłana - 22 lutego 2004 16:38    Edytuj Cytuj
Hehe niezly zbior, ale wystarcza mi AND 1'y + Notic 2

Co ?

D-Mason

Wysłana - 22 lutego 2004 19:13    Edytuj Cytuj
And1 i Notic tez mam ale wole raczej tradycyjny basket niz uliczna rezyserke. Gdybys zmienil zdanie to zapraszam zawsze mozemy cos potargowac. Mam tez w zbiorze mecz streetbal'a w ktorym gra Iverson, film On Halowed Ground (o ekipie z and1) no i mecz And1 kontra jakas ekipa uczelniana. Zainteresowanych zapraszam na mail :)

No one is perfect ...

And_Sport

Wysłana - 24 lutego 2004 16:52    Edytuj Cytuj
Chyba nie twierdzisz, ze and 1 i notic to pozerzy :) Gdyby tak było to sauce i skip nie byliby czołowymi streetballowcami na swiecie.

Napisz ile płytek zajęłoby ci zgranie tych wszystkich meczy streetballowych, o ktorych pisałeś (oprocz and 1'ow i notica 2). Wlicz w to równiez (jezeli masz) Notic 1 oraz all-stars game 2004 i konkurs wsadow, rzutow za 3 i konkurs umiejętnosci (wszystko z 2004). I podaj cene, ale nic nie nagrywaj jeszcze. I ile za przesyłke ???

Co ?

D-Mason

Wysłana - 25 lutego 2004 08:37    Edytuj Cytuj
All Star z 2004 nie posiadam - a co do tamtych plytek to wyjdzie okolo 4 za plytke 5zl wiec 20zl + koszt przesylki platny przy odbiorze. Co do and1 to tak jak mowie pod mixtape to pozerka - widzialem jak goscie graja na turnieajach w new york i zdziwilbys sie ze ten sam hot sauce nic tam nie miesza z prostego powodu - obroncy kryja a nie to co na and1. Poza tym zobacz jaki dobry na asfalcie byl skip a w nba nie wychodzi powyzej 5pkt sredniej.

No one is perfect ...

And_Sport

Wysłana - 25 lutego 2004 11:54    Edytuj Cytuj
No fakt skip w nba to nie to samo...ale byl przeciez seattle open run (na noticu 2) i tam bylo niezle. Jak gra sie przeciwko zawodnikom ze zwyklej koszykowki to nie ma co, ale jak obie sa ze streetballa to gra sie dobrze.

Co ?

kongo1991

Wysłana - 12 listopada 2008 13:28    Edytuj Cytuj
ja mam na sprzedanie 170 filmow jak to by cos chcial to niech pisze na e-maila radek1050@op.pl albo na gg 7938673 czekam jak ja bym byl na niewidoku to porsze pisac

sprinterek Rafał S.

Wysłana - 12 listopada 2008 14:06    Edytuj Cytuj
czy to oryginał? jesli tak to tutaj mozna sprzedac
Specjalista -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.