Niedługo studniówka no i chciałbym żeby moja koleżanka wyglądała jak najlepiej czy mógłby ktoś podac jakies linki skąd mógłbym jej sciągnac filmiki aerobowe??
Będe bardzo wdzieczny doładuje konto to wykupie abona i dam SOGi
Z Góry niezmiernie dziękuje Pozdrawiam =)
...szukasz pieniedzy??...wypier... nie potrzebna mi dziwka, ktora chce kasy i tka jej niemam..
mam jeden film jak kobieta jedzie 60min na rowerku stacjonarnym w bialym pomieszczeniu i ma na glowie sluchawki...tylko rozmiar 600mb i nie wiem czy gdzies sie to zmiesci
Pozdrawiam misoo
1165491936000
Kazam
Wysłana - 07 grudnia 2006 15:43
upadlem...
SHOW ME A BIT OF RESPECT AND I'LL BE YOUR BEST FRIEND... SHOW ME A BIT OF DISRESPECT AND I'LL BE YOUR WORST ENEMY...
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
1165523735000
Jacek R. KAIZEN
Wysłana - 07 grudnia 2006 21:46
Szuwax17 jezeli chcesz zeby kolezanka wygladala naprawde dobrze to zaprowadz ja na silownie i potowarzysz jej chociaz na poczatku, aby dziewczyna poczula sie spoko. A jezeli szukasz innych wrazen to nie ta stronka... Filmik jeszcze nikogo nie nauczyl jak ma trenowac, potrzebny jest wam raczej dobry trener(instruktor). POWODZENIA