Witam to Link http://video.google.pl/videoplay?docid=5368234088161723791 Wymiary sa w profilu, szkoda że jestem niski tylko. A sceny z filmu i fotki sa z calego roku, ok Pozdrawiam i powiedzice mi jak film sie prezentuje na moje usprawiedliwienie dodam ze mialem ograniczony material zeby stworzyć to dzieło he
Całkiem całkiem zmontowane - łap SOG'a ale trening bez MC, przysiadów, wiosła, podciągania, wyciskanie żołnierskiego uważam za niewiele warty (to znaczy brak mi tego na filmie, pewnie to robiłeś - bo waga i wymiary słuszne ).
Zmieniony przez - _Knife_ w dniu 2007-02-21 14:34:41
wywaliłeś w pewnym momencie te sztangielki jak coleman w swoim filmie
SOGacz.
www.atleta.pl
Ekspert -
1172065042000
jabolcokk A.Jabłoński
Wysłana - 21 lutego 2007 14:37
_Knife_ musze sie przyznac bez Bicia ze Przysiadow i oglnie nog nie robie Od 6 miesiecy ale to przez to ze kiedyś przed tym jak zaczełem ciwczyc jexdzilem duzo na rowerze i mu strasznie uda urosly a od ponad 3 lat bardzo duzo biegam teraz 3 razy w tygodniu w czasie redukcji 5-6 po 60 minut i mi rosna bo mam genetyke Obiecuje ze Ujawnie sie w 2007 Roku i beda wszyskie cwiczenia Naprawde skleilem to z czego tylko mialem Ok dzieki za negatywy bo to jest własnie motywujace POZDRAWIAM
Co do COlemana Lekcje Wywalania hatnli i sztag bral u mnie hihi
Zmieniony przez - jabolcokk w dniu 2007-02-21 14:38:35
Szkoda tylko ze taka kiepska jakość filmu :) w momencie np. napinania trica czy brzucha słabo jest to uwidocznione ... ale całość jak najbardziej ok.
i jeszcze tylko You Don't Know ;p pasuje jak ulał do tego typu filmiku ale jestem uczulony na dość oklepane nuty jaką jest ten track :)
dobra robota.
Ja wierze w siebie a Ty lepiej uwierz we mnie
1172066265000
jabolcokk A.Jabłoński
Wysłana - 21 lutego 2007 15:05
HEHE pierwszy raz zrobilem film, pierwszy raz zaozylem konto na google pierwsz raz dodalem filmik tam i pisze jakies przetwarzanie moze bedzie tam w lepszej jakosci to podrzuce linka Najlepszy momen jest od 1:12 minuty jak fifty Sie smieje i ja Glupi usmiech fajnie sie zgralo eheh
a ile ten film waży ? bo moze lepiej wrzucic go na rapidshare czy gdziekolwiek indziej i kazdy kto bedzie chcial sprawdzic poprostu go sobie ściągnie
Ja wierze w siebie a Ty lepiej uwierz we mnie
1172066928000
jabolcokk A.Jabłoński
Wysłana - 21 lutego 2007 15:13
17 mb ale to bedzie troche lepsza jakosc bo tam pare "aktow" jest krecone telefonem wiec to raczej nie ma sensu. EHHE na Paczatku Lipca bedzie nowy FILMIK i Obiecuje Poprawe
Zmieniony przez - jabolcokk w dniu 2007-02-21 15:16:17