Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 16441 razy
słowa kluczowe: feromony  działa 
Autor

Feromony - czy to działa ?

adriandav

Wysłana - 04 kwietnia 2005 23:07    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

WITAM chcialem sie zapytac czy moze ktos kiedys korzystal z feromonów ?? i czy dzialaly i jakiej one byly firmy???

adrianodavidson

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 18 maja 2005 13:37 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

MarcinSz1

Wysłana - 18 maja 2005 13:37    Edytuj Cytuj
Czy to działa? A to dobre!!!
Używam feromonów już jakieś 3 dni i co zauważyłem?
Nie powiem, bo też sobie kupicie i będzie większa konkurencja.
Jedno jest pewne - nie każde działają.
Napisałbym które, ale nie lubie robic darmowej reklamy.

karotka2

Wysłana - 18 maja 2005 22:18    Edytuj Cytuj
a ja slyszalalm ze człowiek ma w sobie własne feromony i żeby sie uwalniały to trzeba zamoczyc palec w slinie i posmarowac naokoło dziurek w nosie.gdzies to przeczytalam, nie pamietam gdzie

SPRZEDAM PREZENTACJE MATURALNE- [http://www.insomnia.pl/Sprzedam_Prezentacje_Maturalne_50_z%C5%82-t653355.html]

www.pajacyk.pl
www.polskieserce.pl

Zagi młody

Wysłana - 18 maja 2005 23:13    Edytuj Cytuj
ja tam kiedys mialem taki bardzo malutki flakonik, juz nie pamietam jakiej firmy, ponoc dobra, w kazdym bądź razie zapach bardzo przyjemny, wywolujace przyjemne odczucia, ale niestety u mnie wywolal nieoczekiwane efekty tzn. sprawdzalem to albo na dyskach albo w barach, no to albo byly to grube dziewczyny albo anemiczne bez życia serio, a przed stosowaniem nie mialem takiej akcji i takie akcje byly tylko gdy uzylem tych feromonow w sumie to z 4-5 razy pozdro

krok po kroku...

MarcinSz1

Wysłana - 10 września 2005 20:17    Edytuj Cytuj
Kupiłem je przez internet i po trzech dniach mi je dostarczono. Czekałem na nie jak na zbawienie, bo uwierzyłem we wszystko co było napiosane na stronie dystrybutora.
I co? Czy działaja?
I to jaaaaaaaaaaaaaak!!!
Nagle wszyscy zaczęli sie do mnie miło uśmiechać, zaczęli mi ufać, pytaja kiedy znowu się spotkamy. A kobiety?
To dopiero tzy dni, ale jeszcze nigdy tyle dziewczyn nie zaczepiało mnię na ulicy. Nagle wszystkie zrobiły się śmielsze w mojej obecności.
Mam 20 lat.

MarcinSz1

Wysłana - 10 września 2005 20:29    Edytuj Cytuj
I wiem też, że jakieś 80% sprzedawanych feromonów to buble - są za słabe lub mają nieodpowiedni skład. Chętnie podałbym nazwę tego sprzedawcy, u którego ja kupiłem, ale nie mam zamiaru robić darmowej reklamy. A poza tym ciekawi mnię ile osób to przeczyta. Jeżeli chcecie wiedzieć wiecej to napiszcie do mnie na mail marcin.szymbor@op.pl

matee19

Wysłana - 11 września 2005 14:59    Edytuj Cytuj
Wedlug mnie nie dziala to za bardzo na kobiety. Lepiej juz zainwestowac w jakis ladny zapach itd. Feromony nie sprawia ze do was podejdzie super laseczka, sami musicie ja zwabic !!!! Marcin mi sie wydaje ze to nei feromony podzialaly tak na ludzi tylko twoja psycha, stales sie pewniejszy w otoczeniu ludzi i przez to zwrociles ich uwage. pozdr.

Zmieniony przez - matee19 w dniu 2005-09-11 15:05:42

actiVe

Wysłana - 11 września 2005 22:29    Edytuj Cytuj
marcin moglbys mi wyslac nazwe tego i sklep w jakim kupiles? moj mail active.pl(malpa)gmail.com

z z gory dzieki

SFD Team, na forum od 2002-10-05

danielczyk

Wysłana - 14 września 2005 10:25    Edytuj Cytuj
a moze lepiej sobie kupic ten EFEKT AXE caly <lol>?

+ i - to jedyne co widze... !

Raymond

Wysłana - 14 września 2005 10:27    Edytuj Cytuj
pic na wode ,jakbys nie wiedzial do dzisiejszego dnia nie potrafi sie uzyskach feromonow ludzkich byl nawet o tym artykul niedawno...

1971-1996-=TuPaC AmArU ShAkUr=-
-= DORADCA w dziale Uroda© =-
-= Znawca w dziale Nasze Zdjęcia© =-
Znawca -

ECIU

Wysłana - 29 września 2005 11:18    Edytuj Cytuj
moze i działa dla mnie to raczej potega podswiadomosci - wiesz ze czyms sie "psikałeś" i szam wyszukujesz okazji bedac milszym itc :)

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Feromony - czy to działa ?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.