“Długo oczekiwane porozumienie między Ultimate Fighting Championship a najlepszym człowiekiem na świeci, Fedorem Emelianenko doszło do skutku. Jak podaje anonimowe źródło, które jest blisko całym negocjacjom prezydent UFC, Dana White oficjalnie ogłosi podpisanie kontraktu z Fedorem w piątek. To samo źródło podaje również, że rozmowy między UFC a Fedorem rozpoczęły się już dzień po ogłoszeniu anulowania walki na Affliction Trilogy z Joshem Barnettem.”
"Sztuką jest żyć, a prawdziwym arcydziełem żyć i nie zejść na psy"
"Uciekaj od wszystkiego co jest polityką czy potrafisz odrzucić fałszywych idoli anarchizm, komunizm, faszystowskie gówno aby być sobą nie musisz mieć symboli"
Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !
Ekspert -
1248869027000
19michu93
Wysłana - 29 lipca 2009 15:47
UPDATE: M-1 Global zaprzeczyło doniesieniom LA Times. Strona Rosyjska twierdzi, że są daleko od podpisania umowy z UFC.
"Sztuką jest żyć, a prawdziwym arcydziełem żyć i nie zejść na psy"
1248875228000
Strecho
Wysłana - 29 lipca 2009 16:38
No mówię wam, ze nie zobaczymy Fedora w UFC. Albo koniec kariery albo japonski turnieje zostaja/
"Uciekaj od wszystkiego co jest polityką czy potrafisz odrzucić fałszywych idoli anarchizm, komunizm, faszystowskie gówno aby być sobą nie musisz mieć symboli"
Znawca -
1248878326000
Maj-kel
Wysłana - 29 lipca 2009 19:04
Też tak myślę. Potulność Fedora w tym momencie staje się jego wadą i ten cały Vadim dyma Go jak chce. Chociaż z drugiej strony może nie znamy wszystkich szczegółów całej sprawy...
www.pajacyk.pl
1248887099000
Attila3
Wysłana - 29 lipca 2009 22:43
Miło by było jeszcze Fedora zobaczyć na ringu ale ja tam wole Cro Copa :P
1248900186000
greg 82
Wysłana - 29 lipca 2009 23:51
Pomijając już sprawy organizacyjno-finansowe które omawiamy w innych wątkach naprawdę oby Fedor podpisał kontrakt w UFC i zawalczył tam kilka walk. Bo tak to będzie dalej takie gadanie jak teraz czy walczy z najlepszymi czy nie czy przereklamowany itd. Bo Fedor będzie w swoim prime zapewne jeszcze max 2-3 lata i najelpiej gdyby stoczył teraz swoje największe walki. W HW najlepszy czas na największe walki to 32-35 lat i oby stoczył je w UFC. Myślę, że jeśli Fedor dołączy do UFC to może też kilku innych fighterów z HW typu alex i overeem też tam się zjawią niedługo...