Temat: Treść:
Autor

Fedor będzie walczył trzykrotnie w ciągu kolejnych sześciu miesięcy

GSP

Wysłana - 08 lipca 2008 20:52    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Jak informuje prezydent M-1 Global, Vadim Finkelstein Fedor Emilianenko będzie walczył trzykrotnie w ciągu najbliższych 6 miesięcy.

"Kolejne dwie walki Fedora zostały zaplanowane. Pierwsza na październik na gali Affliction połączonej z M-1 Global. Druga walka w sylwestra w Japonii. Prawdopodobnie na M-1 Challenge Finale Fedor zmierzy się ze zwycięzcą Fighting Fedor' albo innym zawodnikiem z górnej półki."

Prawdopodobnie w drugiej walce w Affliction połączonej z M-1 Fedor zmierzy się z Joshem Barnettem.

Jego ostatnia walka w Japonii, prawdopodobnie odbędzie się z Mirko Crocop. Obaj zawodnicy są bardzo dobrze znani i lubiani w Japonii.

www.fight24.pl
Znawca -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 08 lipca 2008 20:55 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

w0jt Dana White

Wysłana - 08 lipca 2008 20:55    Edytuj Cytuj
oby tak było, mam nadzieje. Bo "ostatnio" nie mamy zbyt dużo szans oglądać Fedora.

Business as usual
Ekspert -

Be eS

Wysłana - 08 lipca 2008 22:59    Edytuj Cytuj
Też mam nadzieje, że tak będzie, ale jakoś ciężko mi w to uwierzyć.

Vospyl

Wysłana - 08 lipca 2008 23:22    Edytuj Cytuj
Jeśli te plany się potwierdzą, to Fedorowi pozostałby Arlovski do powalczenia. Walka z Randy'm to już chyba martwy temat, po tym jak odrzucił propozycję walki z Minotauro już chyba nie można go poważnie traktować. A co do walki z Tim'em: w stójce mógłby Fedorowi zagrozić, ale zostanie prędzej czy później obalony. Tim musi poprawić parter aby móc coś zagrozić. Jednakże różnie to może być

Nie ma "nie mogę", jest tylko "nie chce mi się".

Valiant

Wysłana - 08 lipca 2008 23:24    Edytuj Cytuj
panowie fedor prawdopodobnie bedzie walczył jeszcze "miesiac przed grudniem" i ta walka ma byc jako przetarcie przed cro copem, a z kim to zobaczcie w zapowiedzi. Sadzac po liczbie jego wielbicieli jest to czołowy zawodnik mma. moze zawodnik ten nie posiada wzorcowej techniki (kto widzial walki wie o czym mowie) ale jest za to szalenie inteligentny i boje sie ze przyjmie duza lepsza strategie niz Fiedzia

http://www.youtube.com/watch?v=PuSSUmgj6IM

mam nadzieje ze joke sie podoba SSUmgj6IM" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">

mam nadzieje ze joke sie podoba

Sukces to osiągać wyznaczone sobie cele.

[http://pl.youtube.com/watch?v=CECPYsrScCA&feature=related]
[http://pl.youtube.com/watch?v=D5We2Y56KmA]
www.fight24.pl

Be eS

Wysłana - 08 lipca 2008 23:50    Edytuj Cytuj
Podoba się

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Fedor będzie walczył trzykrotnie w ciągu kolejnych sześciu miesięcy

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.