Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Faza odpoczynku / 3 cykl

man_utd

Wysłana - 19 sierpnia 2008 21:44    Edytuj  Cytuj

Przeniesiony przez georgu z działu 'Trening dla początkujących'.

Sprawdź swoje BMI

Witam, chciałbym się dowiedzieć, czy należy w fazie odpoczynku również pić dużo wody, czyl tak jak w czasie cyklu czy normalnie ?

Za 2 tyg zaczynam 3 cykl, czy powinienem brać coś innego niż to co aktualnie ( Creatine Universal 500g Micronized) i czy traning powinien się zmienic ?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 19 sierpnia 2008 21:50 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - T-100

CENA: 89.00zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Bery89

Wysłana - 19 sierpnia 2008 21:50    Edytuj Cytuj
Piszesz tyle ile trzeba, ani duzo ani malo, tylko tyle ile wymaga twoje pragnienie....

staz?wiek? cel treningowy? aktulany plan?

PAIN IS MOMENTARY, GLORY IS FOREVER...
Klik -->
[http://www.pajacyk.pl]

man_utd

Wysłana - 19 sierpnia 2008 23:17    Edytuj Cytuj
Cwiczę od jakiś 4 miesięcy łącznie z przerwami, wiek 23 lata, plan - rzeźba i trochę masy.

Nelson_7

Wysłana - 20 sierpnia 2008 00:05    Edytuj Cytuj
rzezba i troche masy to sie chyba nazywa sucha masa

Sinnergy

Wysłana - 20 sierpnia 2008 00:20    Edytuj Cytuj
hmm... 4 miechy ćwiczeń łącznie z przerwami do tego za 2 tygodnie trzeci cykl(na czym ;p) na kreatynie która aktualnie bierzesz ? hmm ?

Bery89

Wysłana - 20 sierpnia 2008 09:24    Edytuj Cytuj
z takim stazem kreta czy cos innego to strata tylko kasy nic wiecej.
Rzezba i troche masy, to nie takie proste jak sie wydaje, obierz jeden konkretny ce, trening +dieta tyle ci potrzeba.

PAIN IS MOMENTARY, GLORY IS FOREVER...
Klik -->
[http://www.pajacyk.pl]

man_utd

Wysłana - 20 sierpnia 2008 20:04    Edytuj Cytuj
Nie no mi własnie pomaga kreta i to bardzo bo widzę efekty, przed braniem kreatyny, kiedy tylko cwiczyłem nie widziałem żadnych efektów, a dieta też była wydaję mi sie że w porządku. Tak więc nie mówcie takich rzeczy ze to strata kasy, no chyba ze na Was nie działa

BoxeR1984

Wysłana - 20 sierpnia 2008 20:09    Edytuj Cytuj
skup sie na diecie i porządnym treningu to podstawa, miedzy cyklami na krecie szam bozery NO.

Jedyne w co warto inwestować to w siebie. Szam i Rośnij

kwasny28

Wysłana - 20 sierpnia 2008 20:12    Edytuj Cytuj
wyslales wiecej artykulow niz przeczytales, chyba musiz sie jeszcze troche doksztalcic.
np:wiesz ze powinno sie robic minimum takie same przerwy miedzy cyklami ile trwal cykl? z twojej wypowiedzi jest to prawie nie mozliwe, chyba ze robiles cykle 2-3 tygodniowe, i jw. za wczeniej na kreatyne, pomysl ze te same efekty bys mial bez niej, nie uwazasz ze to strata kasy?

man_utd

Wysłana - 20 sierpnia 2008 20:29    Edytuj Cytuj
Właśnie o to chodzi że bym nie miał i jestem o tym na 99% przekonany. No to chyba czytaliśmy co innego na temat krety, bo ja wiem, ze faza odpoczynku powinna trwać mniej wiecej kolo 2-3 tyg, a cykl od 4 do 8.

Zmieniony przez - man_utd w dniu 2008-08-20 20:31:28

biernol

Wysłana - 20 sierpnia 2008 20:33    Edytuj Cytuj
faza odpoczynku powinna trwać mniej wiecej kolo 2-3 tyg, a cykl od 4 do 8 po 2-3 tyg od skonczenia suplementacji poziom kreatyny w miesniach jest na tyle wysoki ze nie ma sensu zaczynac kolejnej suplementacji kreatyna

Specjalista -

Odpowiedzi jest na 5 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Faza odpoczynku / 3 cykl

Strony:  pierwsza  2  3  4  5   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.