Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Fajne laski, zwierzeta i inne foto %-)

wylliam

Wysłana - 15 grudnia 2005 00:40    Edytuj
****a, a ja będę z tego maturę za rok pisał:/
a jestem w klasie z rozsz. francuskim:/
i na SGGW chcę iść:/
z Łodzi jestem, więc będę mógł jak coś z Wami zamieszkać??
tzn. z Tobą Malinka

"Jak kraść, to miliony.
Jak r*****, to księżniczki"

PITTT

Wysłana - 15 grudnia 2005 01:43    Edytuj

macie moje zdjecie w wersji "romantyk"-niezwiązane ze sportem, ale przymkniemy oko na tego posta

Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow.
Fascynacji gorami nie można.
Znawca -

PITTT

Wysłana - 15 grudnia 2005 01:53    Edytuj

i wersja bardziej sportowa

Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow.
Znawca -

Zzz....

Wysłana - 15 grudnia 2005 07:05    Edytuj
to masz sobowtóra

QuattroGD

Wysłana - 15 grudnia 2005 10:06    Edytuj

masa ponad wszystko... :)

"Zero uwag - 3 setki - Hayabusa"
"W kaskach nas dwoch, budzik na dwustu, witaj w krainie glupcow. Na polu nawierzchni rzadza milimetry..."
"Za nami policja, my zwiekszamy dystans, bo nie zatrzyma nic nas w drodze do raju..."

QuattroGD

Wysłana - 15 grudnia 2005 10:08    Edytuj
Oczywiscie ud. Z tego co mi wiadomo, koles cale dnie spedza na suwnicy i przysiadach. Lyka glute, krete i bialeczko do tego...

"W kaskach nas dwoch, budzik na dwustu, witaj w krainie glupcow. Na polu nawierzchni rzadza milimetry..."
"Za nami policja, my zwiekszamy dystans, bo nie zatrzyma nic nas w drodze do raju..."

PITTT

Wysłana - 15 grudnia 2005 10:11    Edytuj
Zzz,jakiego sobowtóra?

Znawca -

QuattroGD

Wysłana - 15 grudnia 2005 10:32    Edytuj

Czlowiek w poblizu ktorego zawsze znajduje sie walizka pozwalajaca na wystrzelenie pociskow atomowych zdolnych zniszczyc zycie na naszej planecie. Glowa super mocarstwa. I niestety nie jest to osoba po lewej. Gratulacje dla USA...

PITTT

Wysłana - 15 grudnia 2005 10:39    Edytuj
jezeli juz o tym czlowieku mowa, to przypomnialem sobie o moim dawnym poscie, moze jeszcze nie widzieliscie pewnego linka...

http://www.insomnia.pl/temat170088/

Znawca -

QuattroGD

Wysłana - 15 grudnia 2005 11:20    Edytuj
dobre, slyszalem o tym, ale poraz 1 zobaczylem :) Sog

Odpowiedzi jest na 183 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.