Jakiś czas temu założyłem post: BJJ w Lublinie i zadałem w nim pytanie czy jest ktoś kto trenuje BJJ w Lublinie ale nikt nie odpowiedział potem post został przeniesiony do działu ogłoszenia gdzie ludzie wchdzodzą chyba raz na rok ( nic dziwnego że nikt nie odpowiedział ) więc powtarzam pytanie : Chodzi mi o to aby się dowiedzieć jak tam jest jaki trener itp. Ten temat powinien przyciągnąc dużo osób więc może znajdzie się jakiś fighter z Lublina
moze się znajdzie...i uzna ze tytuł posta to oferta...
Powodzenia
Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow. Fascynacji gorami nie można.
Specjalista -
1124957632000
CrazyFrog
Wysłana - 25 sierpnia 2005 10:58
Ja na BJJ co prawda nie chodzilem ale cwiczylem z nimi na macie po sasiedzku.Co bys chcial wiedziec to moze uda mi sie odpowiedziec.Nawet mi sie zarymowalo=)
dadzid musisz sie liczyc z tym, ze jesli nikt nie odpowiada na twoje pytanie tzn., ze nie ma osoby, ktora jest w stanie udzielic ci wyczerpujacej odpowiedzi. Czasmi trzeba naprawde dlugo czekac.
Za długo czekałem na odpowiedż a nie mam czasu bo we wrześniu już moge nie mieć neta ( zalegam za 3 miechy adminowi ) a we wrześniu chciałbym się zapisać na BJJ i się chciałem dowiedzieć jak tam jest czy trener jest dobry itp. Crazy Frog jak coś wiesz o trenerze czyli na jakim poziomie trenuje to byłbym wdzięczny za odpowiedz ale wolałbym żeby ktoś kto trenuje BJJ w LBN mi o tym powiedział
...:::KEEP IT REAL:::...
1124974968000
dadzid
Wysłana - 25 sierpnia 2005 15:09
Crazy a co ty ćwiczyłeś ?
...:::KEEP IT REAL:::...
1124975397000
x-ray ZASŁUŻONY
Wysłana - 25 sierpnia 2005 17:55
Jak widzisz to nie zalezy od twojego pospiechu. Czasami pytania w ogole pozostaja bez odpowiedzi.
Trenuje w Lublinie od trzech lat. Trener jest super tak samo atmosfera w klubie. Przyjdź a na pewno nie pożałujesz. Więcej informacji o klubie możesz znalść na stronie klubowej. Wystarczy wpisać MMA Lublin na Googlu.
Pośmiertny awans lub proces za przekroczenie uprawnień - dylemat policjanta.
1124994617000
dadzid
Wysłana - 25 sierpnia 2005 20:54
wkońcu! Czy mógł byś mi powiedzieć czy dużo się nauczyłeś i jaki masz pas? I gdzie trenujesz bo na tej stronce są 2 miejscówy w K.S Lublinianka i Klub K1