Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 31920 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Scena MMA i K-1
FOTKI Z LOGO UFC I SHERDOG 
Temat zamknięty [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: fotki logo ufc sherdog
Autor "FOTKI Z LOGO UFC I SHERDOG"   

SFD
 Wysłana - 12 luty 2003 14:37        | zgłoś naruszenie regulaminu

siema. Mam prosbe jesli macie jakies logo UFC albo SHERDOGA to wrzuccie tu. Bo moj stary sie specjalizuje w nadrukach na koszulki i nie tylko i chem sobie z lolkiem zrobic takie fajne koszulki i bluzki z napisami ufc i z pieskiem sherdoga. Moze ktos jest zainteresowany ? SZCZEGOLNIE LICZE NA POMOC KAINA naraziuwka

Another wasted hour in your life.

przyznaj SOG'a

pinecone85
ZASŁUŻONY
 Wysłana - 12 luty 2003 16:29      [zgłoszenie]

Hmmmm na razie nie mam fotek, ale chetnie bym sobie kupil taka koszulke od Ciebie( jesli bedzie taka mozliwosc )

" Tu nie chodzi o to zeby byc wielkim, tu jeszcze trzeba cos umiec...... synku"

przyznaj SOG'a znawcy

lolek
 Wysłana - 12 luty 2003 16:44      [zgłoszenie]

nikt nie ma zadnego logo ? Skalek nie bedzie bluzek LOL

LOL

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 12 luty 2003 16:47      [zgłoszenie]

Kurfa a mialo byc tak fajnie, moze jeszcze ktos tu zajrzy

przyznaj SOG'a

Badu
 Wysłana - 12 luty 2003 18:37      [zgłoszenie]

Masz tu jednego pieska

przyznaj SOG'a

lolek
 Wysłana - 13 luty 2003 00:20      [zgłoszenie]

o stary uratowales nam zycie SOG ! LOL

LOL

przyznaj SOG'a

witaminek
 Wysłana - 13 luty 2003 15:42      [zgłoszenie]

no a moze cos takiego

"Pater noster, qui es in caelis: Sanctificetur nomen tuum: Adveniat regnum tuum: Fiat voluntas tua, sicut in caelo, et in terra. Panem nostrum cotidianum da nobis hodie: Et dimitte nobis debita nostra, sicut et nos dimittimus debitoribus nostris. Et ne nos inducas in tentationem. Sed libera nos a malo. Amen.

przyznaj SOG'a

pinecone85
ZASŁUŻONY
 Wysłana - 13 luty 2003 16:09      [zgłoszenie]

[http://www.ufc.tv/multimedia/] i przypominam ze jestem zainteresowany. Zwalaszcza rysunek od witaminy mi sie podoba. Jkby byla moziwosc wspopracy to dajcie znak na forum to wam dam moj nr gg:)

" Tu nie chodzi o to zeby byc wielkim, tu jeszcze trzeba cos umiec...... synku"

przyznaj SOG'a znawcy

witaminek
 Wysłana - 13 luty 2003 16:41      [zgłoszenie]

jak sie podoba to dam jeszcze

"Pater noster, qui es in caelis: Sanctificetur nomen tuum: Adveniat regnum tuum: Fiat voluntas tua, sicut in caelo, et in terra. Panem nostrum cotidianum da nobis hodie: Et dimitte nobis debita nostra, sicut et nos dimittimus debitoribus nostris. Et ne nos inducas in tentationem. Sed libera nos a malo. Amen.

przyznaj SOG'a

lolek
 Wysłana - 13 luty 2003 16:41      [zgłoszenie]

ok ale wpierw trzeba zrobic testa jak to bedzie wygladac. Potem crs podrzuci jakies skany zebyscie sobie oblukali LOL

LOL

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 13 luty 2003 16:46      [zgłoszenie]

Tak jak lolek mowi najpierw ja z lolem zrobimy koszulki i porobimy fotki w nich, a jak sie komus spodoba to bedzie mozna zamowic

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 38 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

FOTKI Z LOGO UFC I SHERDOG

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

<< Kickboxing vs Viet Vo Dao / Pride 25 oficjalnie >>

Podobne: Kto chce się pobawić w klatce? UFC - gra | UFC 43 wyniki fotki | TVN dziś ROZMOWY W TOKU "Lubie sie bic" - starring sherdog88 | Śmieszne fotki | Zabawne obrazki i fotki MMA i K-1... | Pytania do Sherdog88

Warto przeczytać: cykl a nauka | Dawid36 | Dawid3 | redukcja bez diety mozliwa ? | &quot,John Grimek&quot, | wymiar ramienia do przedramienia | ochraniacze masters ns 3 | dolne klatki | stosunek ramie rpzedramie | drążek jaki | przepływ krwi | wklęsło wypukłe | storm jak dawkowaä | zdrowa kreatyna? | bialbo wegle tluszcz | ile kcal w bialku\ | ile kcal w bialku | wioslowanie sztangielka szerokie | skoki narciarskie 2010

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL