Cześć gra ktoś może w FM 2005? Ja mam ją od kilku dni i jeśli znacie jakieś "talenty"to prosze o podawanie.A przy okazji jestem ciekaw waszych opini bo ja sie troche zawiodłem:(
Oto talenty z lig zagranicznych: BR –David Marshall - Szkot/Szkocja/Celtic OL – Philipp Lahm – Niemiec/Niemcy/VFB Sttutgart/Bayern OŚ – Nigel De Jong – Holender/Holandia/Ajax OŚ – Michael Dawson – Anglik/Anglia/Nottm Forest OP – John Heitinga – Holender/Holandia/Ajax PL – Robin van Persie – Holender/Anglia/Arsenal PŚ – Lionel Messi – Argentyńczyk/Hiszpania/Barcelona PŚ – Diego – Brazylijczyk/Portugalia/Porto PP – Christiano Ronaldo – Portugalczyk/Anglia/Man Utd NŚ – Wayne Rooney – Anglik/Anglia/Man Utd NŚ – Freddy Adu – Amerykanin/USA/ DC Utd
R1 – Gianluca Curci – Włoch/Włochy/Roma R2 – David Raven – Anglik/Anglia/Liverpool R3 – Robert Huth – Niemiec/Anglia/Chelsea R4 – Andres Iniesta – Hiszpan/Hiszpania/Barcelona R5 – Wesley Sneijder – Holender/Holandia/Ajax R6 – Jose Antonio Reyes – Hiszpan/Anglia/Arsenal R7 – Fernando Torres – Hiszpan/Hiszpania/Atletico Madryt
i jeszcze kilku i z polski :
BR – Tomasz Wróblewski/Korona Kielce OL – Paweł Golański/ŁKS Łódź OŚ – Antoni Łukasiewicz/Polonia Warszawa OP – Paweł Sasin/Śląsk Wrocław/Lech Poznań PL – Maciej Korzym/Legia Warszawa PŚ – Marcin Burkhardt/Amica Wronki PŚ – Sebastian Mila/Groclin Grodzisk PŚ – Konrad Gołoś/Polonia Warszawa PP – Sławomir Peszko/Wisła Płock NŚ – Andrzej Rybski/Widzew Łódź NŚ – Tadeusz Kaczor/Hutnik Kraków
Kasper Schmeichel Dariusz Dudka Gerard Pique Gonzalo Rodriguez Francesc Fabregas Giuseppe Rossi Maciej Korzym Jami Puustinen Florent Sinama – Pongolle Sebastian Hajduk
A tak wogóle Championship Menager to teraz Football Menager 2005 bo firma która od 10 lat robiła Championship Menagera rozstała sie z firmą EIDOS i zrobiła CM pod nową nazwą, bo EIDOS miał prawa do nazwy Championship Menager.I teraz CM to Football Menager 2005 a Championship Menager 5 to jedne wielkie nieporozumienie najgorszy menager na ziemi. Ja uważam że nie ma bardziej realistycznego menagera na świecie niż Fotball Menager 2005
1100083591000
yoputa
Wysłana - 10 listopada 2004 20:58
nastepni: Zonneveld Mike obrona Kompany Vincent obrona Ryan Garry obrona Woodgate Jonathan obrona Kerr Mark pomoc Anatoli Todorov atak (tylko troche gorszy niz CM) Conesa Teddy -m Rasmussen Jakob -m Arfa Hatem Ben Paim Fabio
1100116714000
SFD
Wysłana - 11 listopada 2004 10:00
Aha jeszcze z własnego doświadczenia wiem że dobrą inwestycją na przyszłość jest Cyprian Marica z Shaktara Donieck ma 18 lat a jest bramkostrzelny