Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 5907 razy
słowa kluczowe: filmik 
Autor

FILMIK Z A6W

eseczka25

Wysłana - 04 maja 2007 23:05    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

czy jakiś miły Pan albo miła Pani mogła nagrać na kamerkę prawidłowo zrobioną serie a6w ? chodzi mi tylko o pierwszy dzień... chciała bym ją zacząć ... ale chciala bym też robić ją prawidłowo a obrazki każdy inaczej interpretuje ... taki filmik bardzo by pomógł ...
wiem że jeden filmik już krąży po necie ale nie wiem czy warto nim się sugerować :) prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby ;)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 maja 2007 12:44 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

qwert321

Wysłana - 05 maja 2007 12:44    Edytuj Cytuj
zapodaj link do tego filmu to ci powiedza czy dobry

Russell 88

Wysłana - 05 maja 2007 13:52    Edytuj Cytuj

EDIT: taki znalazłem

Zmieniony przez - Russell 88 w dniu 2007-05-05 13:53:17

Go hard or... go home

eseczka25

Wysłana - 05 maja 2007 15:18    Edytuj Cytuj
widziałam ten filmik ... ale tam pisze że jest źle robiony ...

Szajch

Wysłana - 05 maja 2007 17:30    Edytuj Cytuj
Błędy:
W trzecim ćwiczeniu nie należy wykonywać skrętu tułowia. Ruch jest analogiczny do ćwiczenia pierwszego zmienia się tylko położeniu rąk - dłonie splecione zza karkiem.
W piątym nie należy wykonywać skrętów tułowiem. W opisie programu wyraźnie piszę - po podniesieniu części brakowej tułowia utrzymujemy napięcie mięśni. Skręty tułowia powodują ich rozluźnienie.
Szóste ćwiczenie to zupełne nieporozumienie. W pozycji wyjściowej ręce powinny znajdować się przy ciele (wzdłuż jego). W pozycji końcowej lekko nad ziemią. Podobnie, jak nogi.

eseczka25

Wysłana - 05 maja 2007 18:46    Edytuj Cytuj
1 ćwiczenie .... mając uniesione łopatki i podnoszę lewą nogę ugiętą w kolanie w 90 stopniach odliczam 4 sekundy.... tak 6 razy potem druga noga 6 razy .... robie fokę by rozciągnąć mięśnie .. można złapać się za kolana jak się chce
2 ćwiczenie ..... mając uniesione łopatki i podnoszę ugięte nogi w kolanach w 90 stopniach odliczam 4 sekundy i tak razy dalej czyli 6 w sumie .. można złapać się za kolana jak się chce
3 ćwiczenie ..... mając uniesione łopatki a ręce splecione na szyi podnoszę lewą nogę ugiętą w kolanie w 90 stopniach odliczam 4 sekundy.... tak 5 razy potem druga noga 6 razy .... robie fokę by rozciągnąć mięśnie ...
4 ćwiczenie ..... mając uniesione łopatki a ręce splecione na szyi podnoszę ugięte nogi w kolanach w 90 stopniach odliczam 4 sekundy i tak 5 razy dalej ...
5 ćwiczenie ..... mając uniesione łopatki a ręce splecione na szyi ... robię nożyce ... i tu ja nie wiem..... ile tych nożyc 12 przekładań czyli 6 na jedną nogę i 6 na drugą nogę? czyli raz nogę prawą podnosze zgietą ... a raz lewą i tak 6 każda czy 12 razy
6 ćwiczenie ..... ćwiczenie ..... leżec płasko z rekoma położonymi wzdłuż ciała jednocześnie podnosimy barki i nogi na wysokość 20 cm i wytrzymujemy 3 sekundy i tak 6 razy....
napisz mi czy dobrze to ja rozumiem

przk

Wysłana - 05 maja 2007 19:23    Edytuj Cytuj
nie wiem czy widzialas ta fotke / http://s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=01699254735941970943 / , tutaj masz wszystko opisane i nawet obrazki z mila pania, nic o skrecaniu tulowia nie pisze :),a w ogole ja sam myslalem ze przy ostatnim nogi wyprostowane i 90 stopni do tulowia i tak robilem bo gdzies pisalo, potem sie zszokowalem jak zobaczylem ta fote.

eseczka25

Wysłana - 05 maja 2007 19:27    Edytuj Cytuj
przk - więc... Szajch napisał o skręcaniu tułowia bo chłopak co wykonuje na filmiku a6w to robi ... a to jest źle ...

maluda82

przk

Wysłana - 05 maja 2007 19:37    Edytuj Cytuj
wiem, ze robi to zle ja przeciez niczego nie powiedzialem, to byla wypowiedz kierowana do ciebie, zebys zerknela na ta fotke.

Szajch

Wysłana - 05 maja 2007 19:56    Edytuj Cytuj
Spięcie trwa 3, a nie 4 sekundy.

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

FILMIK Z A6W

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.