Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Słowo się rzekło obiecałem to musze napisać . Zjadłem juz tą paczkę Fenuplastu po cyklu . No i efekty : Libido - nieznaczny wzrost ale tylko przy dawce ok 8-10 tabl dziennie . Śmierdzący pot - dla mnie nieodczuwalne (podobno świnia swojego smrodku nie czuje )ale mojej połowicy zdarzyło się zwrócic na to uwagę . Wzrost poziomu testosteronu - jest to taka prawda jak to że c.h.u.j połknoł śliwkę = wzrost zero . Dodatkową atrakcja o której nikt nie wspominał są syfy . Conajmniej tak uporczywe jak przy kuracji omkiem . Miał ktos podobne doświadczenia z tymi ziółkami ???
mnie tylko zastanawia czemu tylko hi tec to produkuje??
OFF... :( **EKSPERT** W DZIALE DOPING
Ekspert -
1127682795000
Kacperson
Wysłana - 25 września 2005 23:13
sounds great czyli raczej nie warto korzystać z tego
Respekt i honor-braterska więź.
Specjalista -
1127682826000
Mrówa
Wysłana - 25 września 2005 23:27
podobne mieszanki chyba jeszcze produkuje kilka firm
Specjalista -
1127683638000
UwE
Wysłana - 25 września 2005 23:28
nie długo planuje Mega kuracje z suplementow i napewno dl tego i NAWET testosterolu znajde miejsce
OFF... :( **EKSPERT** W DZIALE DOPING
Ekspert -
1127683715000
Mrówa
Wysłana - 25 września 2005 23:32
No to sobie kup maść na syfy . Ja narazie tez koks odwieszam na kołek i planuje jakieś suple bo po ostatnim cyklu strasznie zarosłem na klatce a nie chce w przyszłości wygladać jak goryl Magilla
Specjalista -
1127683932000
Kacperson
Wysłana - 25 września 2005 23:44
Magilla!przypomniałą mi sie ta kreskówka ja też skuszę sie na jakiś fajny combos i potestuje jakąśnową kreatynke przez dluzszy okres wraz z dodatkowymi suplami,tak do połowy listopada/grudnia delikatnie sobie polece
Respekt i honor-braterska więź.
Specjalista -
1127684648000
QRCZAK84
Wysłana - 25 września 2005 23:47
Mrowa mam taki sam problem,cholera wie co tu brac zeby nie byc jak Flinston