Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 5603 razy
słowa kluczowe: fake  deca  durabolin 
Autor

FAKE CZY ORG - DECA-DURABOLIN

Pio

Wysłana - 27 marca 2003 22:20    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam ,pisze Ten post aby ustrzec Was uzytkownicy SFD przed lewym towarem ... Niestety na naszym rynku jest coraz wiecej podrobek ,terz powiem Wam z reguly jak je odroznic ... a mianowicie Deca-Durabolin firmy ORGANON (2ml-100mg/1ml)... sam Sie przejechalem w ten sposob ... i w***alem w siebie 3 ampulki lewego towaru ,no ale powiadomilem o tym odpowiednie osoby i zdarzylo sie to na szczescie ostatni raz ... Ok przechodze do rzeczy ... WSZYSTKIE ampulki z numerem :

Exp. date: 2004-01
395303

Sa lewym towarem ...

Mam w posiadaniu inne ORYGINALNE na 100% ampulki i powiem Wam czym sie roznia ...
- Oryginalna ampulka jest ciut wezsza od Wy***ki,widac to na 1 rzut oka
- W oryginale gumka ktora kryje sie pod zoltym obracajacym sie kapslem jest jasniejsza o jakies 2 odcienie.
- Na gumce w oryginale jest widoczne male "koleczko" ktore znajduje sie na samym srodku ,w wy***ce to "kuleczko" jest o wiele szersze ,wyrazniej odstaje i jest przesuniete.
- Naklejka na ampulce w oryginale jak i w wy***ce nie schodzi cala ,natomiast w Kazdej oryginalnej ampulce naklejka jest nizej obsadzona (2mm od dna ampulki) w wy***ce jest obsadzona na wysokosci 3mm od dna ampulki.

I numery na oryginale sa inne ...
Exp. date: 2004-05
395304

Jak bede mial kamere to postaram sie wrzucic zdjecia

:) Pozdrawiam ! :)

- Weteran dzialu DOPING - [OFF.]
Specjalista -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 28 marca 2003 17:01 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

banann

Wysłana - 28 marca 2003 17:01    Edytuj Cytuj
Pio dzieki za informacje
Kumpel wlasnie wali deke dzisiaj sprawdze numery i dam znac czy orginal
Pozdrawiam

Pozdrawiam
banann
Znawca -

gornik

Wysłana - 28 marca 2003 18:19    Edytuj Cytuj

Witam
Pio czy Dece ta nie wy***ke to masz taka ??
Ja mam taka jak na zdjeciu.
Numery sa takie same jak podales w swoim oryginale.

Pozdrawiam

Maciek696

Wysłana - 28 marca 2003 18:47    Edytuj Cytuj
A jak zaluszmy bede mial z tymi lewymi numerami(Exp. date: 2004-01
395303) to co moze sie znajdowac w takiej ampulce jakis slaby testosteron ????

Pio

Wysłana - 28 marca 2003 20:20    Edytuj Cytuj

banann no spoko ,miejmy nadzieje ze ma oryginal :)

gornik: z etykiet wynika ze jest to ta sama deca co ja mam ,bynajmniej z tego samego wypustu ,sprawdz czy masz wszystkie gumki w jednakowym kolorze ,sprawdz czy etykietka nie odchodzi w calosci i najwazniejsze ... sprawdz smak tej deci ,wez krople na palca i spruboj ,powinno dosc mocno szczypac w jezyk i miec charakterystyczny smak i zapach ... arachidowy.

Maciek696: W mojej ampulce (wy***ce)po smaku smiem twierdzic ze nie byl w srodku zadny testosteron ani temu podobne ,mial smak normalnego oleju i WOGOLE nie szczypalo w jezyk ... ale co moze znajdowac sie w "Twojej" ampulce to nie mam zielonego pojecia ... moze to byc olej jadalny ,testosteron (np. propionicum) itd ...

:) Pozdrawiam ! :)

- Weteran dzialu DOPING - [OFF.]
Specjalista -

SFD

Wysłana - 28 marca 2003 21:08    Edytuj Cytuj
heh mam identiko deke, jest ona organona jednak przywieziona z grecji, ulotka etc w jezyku greckim, numerkow deki nie sprawdzalem jeszcze ale smakowalem ja i jest wyraznie szczypiaca, pozatym wlasnie jestem podczas cylku narazie poszly 3 ampulki, sila poszla wyraznie natomias jezeli chodzi o mase juz nie jest tak dobrze, zobaczymy co bedzie dalej...

banann

Wysłana - 28 marca 2003 21:49    Edytuj Cytuj
kumpel sam sie pofatygowal

Pozdrawiam
banann
Znawca -

EcstazY

Wysłana - 28 marca 2003 23:19    Edytuj Cytuj

Tutaj stare zdjęcie z sfd'fu, data od fake'a, ale numerki nie te same. I to był zdaje się legal. Ja i tak wolę IP . Pozdrawiam.

Peace Love &

Peace Love &
.::a kiss to build a dream-on::.

ower

Wysłana - 28 marca 2003 23:55    Edytuj Cytuj
a dlaczego wolisz IP ?

EcstazY

Wysłana - 29 marca 2003 00:19    Edytuj Cytuj
Ower- po pierwsze IP na razie nie jest podrabiane w tak szerokim tego słowa znaczeniu jak greki i holendry, a po drugie to masz dwa razy większe stężenie nandrolu- 200mg/1ml za taką samą cenę w ml, co wychodzi około 2 razy taniej. Pozatym buteleczka już leży u mnie w szufladzie, dlatego ją wolę .

Peace Love &

Peace Love &
.::a kiss to build a dream-on::.

ower

Wysłana - 29 marca 2003 00:23    Edytuj Cytuj
u mnie tez leży i 15 pęknie dlatego pytam \pozdro

Odpowiedzi jest na 6 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

FAKE CZY ORG - DECA-DURABOLIN

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.