Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam ,pisze Ten post aby ustrzec Was uzytkownicy SFD przed lewym towarem ... Niestety na naszym rynku jest coraz wiecej podrobek ,terz powiem Wam z reguly jak je odroznic ... a mianowicie Deca-Durabolin firmy ORGANON (2ml-100mg/1ml)... sam Sie przejechalem w ten sposob ... i w***alem w siebie 3 ampulki lewego towaru ,no ale powiadomilem o tym odpowiednie osoby i zdarzylo sie to na szczescie ostatni raz ... Ok przechodze do rzeczy ... WSZYSTKIE ampulki z numerem :
Exp. date: 2004-01 395303
Sa lewym towarem ...
Mam w posiadaniu inne ORYGINALNE na 100% ampulki i powiem Wam czym sie roznia ... - Oryginalna ampulka jest ciut wezsza od Wy***ki,widac to na 1 rzut oka - W oryginale gumka ktora kryje sie pod zoltym obracajacym sie kapslem jest jasniejsza o jakies 2 odcienie. - Na gumce w oryginale jest widoczne male "koleczko" ktore znajduje sie na samym srodku ,w wy***ce to "kuleczko" jest o wiele szersze ,wyrazniej odstaje i jest przesuniete. - Naklejka na ampulce w oryginale jak i w wy***ce nie schodzi cala ,natomiast w Kazdej oryginalnej ampulce naklejka jest nizej obsadzona (2mm od dna ampulki) w wy***ce jest obsadzona na wysokosci 3mm od dna ampulki.
I numery na oryginale sa inne ... Exp. date: 2004-05 395304
Jak bede mial kamere to postaram sie wrzucic zdjecia
Pio dzieki za informacje Kumpel wlasnie wali deke dzisiaj sprawdze numery i dam znac czy orginal Pozdrawiam
Pozdrawiam banann
Znawca -
1048867318000
gornik
Wysłana - 28 marca 2003 18:19
Witam Pio czy Dece ta nie wy***ke to masz taka ?? Ja mam taka jak na zdjeciu. Numery sa takie same jak podales w swoim oryginale.
Pozdrawiam
1048871985000
Maciek696
Wysłana - 28 marca 2003 18:47
A jak zaluszmy bede mial z tymi lewymi numerami(Exp. date: 2004-01 395303) to co moze sie znajdowac w takiej ampulce jakis slaby testosteron ????
1048873624000
Pio
Wysłana - 28 marca 2003 20:20
banann no spoko ,miejmy nadzieje ze ma oryginal :)
gornik: z etykiet wynika ze jest to ta sama deca co ja mam ,bynajmniej z tego samego wypustu ,sprawdz czy masz wszystkie gumki w jednakowym kolorze ,sprawdz czy etykietka nie odchodzi w calosci i najwazniejsze ... sprawdz smak tej deci ,wez krople na palca i spruboj ,powinno dosc mocno szczypac w jezyk i miec charakterystyczny smak i zapach ... arachidowy.
Maciek696: W mojej ampulce (wy***ce)po smaku smiem twierdzic ze nie byl w srodku zadny testosteron ani temu podobne ,mial smak normalnego oleju i WOGOLE nie szczypalo w jezyk ... ale co moze znajdowac sie w "Twojej" ampulce to nie mam zielonego pojecia ... moze to byc olej jadalny ,testosteron (np. propionicum) itd ...
:) Pozdrawiam ! :)
- Weteran dzialu DOPING - [OFF.]
Specjalista -
1048879240000
SFD
Wysłana - 28 marca 2003 21:08
heh mam identiko deke, jest ona organona jednak przywieziona z grecji, ulotka etc w jezyku greckim, numerkow deki nie sprawdzalem jeszcze ale smakowalem ja i jest wyraznie szczypiaca, pozatym wlasnie jestem podczas cylku narazie poszly 3 ampulki, sila poszla wyraznie natomias jezeli chodzi o mase juz nie jest tak dobrze, zobaczymy co bedzie dalej...
1048882123000
banann
Wysłana - 28 marca 2003 21:49
kumpel sam sie pofatygowal
Pozdrawiam banann
Znawca -
1048884544000
EcstazY
Wysłana - 28 marca 2003 23:19
Tutaj stare zdjęcie z sfd'fu, data od fake'a, ale numerki nie te same. I to był zdaje się legal. Ja i tak wolę IP . Pozdrawiam.
Peace Love &
Peace Love & .::a kiss to build a dream-on::.
1048889990000
ower
Wysłana - 28 marca 2003 23:55
a dlaczego wolisz IP ?
1048892142000
EcstazY
Wysłana - 29 marca 2003 00:19
Ower- po pierwsze IP na razie nie jest podrabiane w tak szerokim tego słowa znaczeniu jak greki i holendry, a po drugie to masz dwa razy większe stężenie nandrolu- 200mg/1ml za taką samą cenę w ml, co wychodzi około 2 razy taniej. Pozatym buteleczka już leży u mnie w szufladzie, dlatego ją wolę .