Team Toyota poważnie rozważa możliwość dokonania zmian w składzie zespołu Formuły 1 i coraz bardziej interesuje się Robertem Kubicą. - Nie spieszy mi się - odpowiada Polak.
Są pogłoski że Brawn GP chce zatrudnić Kubicę na miejsce Barrichello. Renault też ma mieć chęć na Roberta jak do Ferrari przejdzie Alonso. Zresztą o przejściu do Ferrari Alonso trąbią już od zeszłego sezonu. Ciekawe co z tego wyniknie.
wg nieoficjalnych wiadomości Alonso już ma umowę z Ferrari - oficjalnie ponoć będzie to ogłoszone podczas GP na Monzie.
Nie dyskutuj z d****em bo najpierw ściągnie cię do swego poziomu a potem pokona doświadczeniem
1251135720000
wikt SZ i ISO
Wysłana - 24 sierpnia 2009 20:08
ja się obawiam, że jak Alonso przejdzie do Ferrari to znów zacznie dominować, tak jak to było w 2005 i 2006 roku
W życiu znam się na dwóch rzeczach: na pokerze i na ludziach, dlatego nie przegrywam...
Znawca -
1251137302000
Pippo
Wysłana - 24 sierpnia 2009 21:01
Transferowa karuzela F1 zaczęła się kręcić! Według eksperta BBC Andrew Bensona, podczas minionego weekendu wyścigowego w Valencii Robert Kubica rozpoczął negocjacje z Rossem Brawnem. Temat? Miejsce w bolidzie najlepszego w tym roku zespołu.
szczerze mowiac na miejscu ROssa bym nic nie zmienial , duet Rubens + Jenson w dobrych wozach - to połączenie idealne
1251233711000
Pippo
Wysłana - 26 sierpnia 2009 03:53
Jak informuje "GPWeek", Fernando Alonso podpisał dwuletni kontrakt z Ferrari i w 2010 roku założy czerwony kombinezon przyozdobiony emblematem czarnego konia. Kto będzie jego kolegą? Spore szanse ma Robert Kubica.
Dla mnie to takie kaczki dziennikarskie te angaże Roberta to tu to tam, nie chce być czarnowidzem ale na moje oko to blizej mu po wypadnięciu z bmw do jakiegoś teamu z dolnej połowy niz z górnej
www.fmoto.pl
1251264156000
Ravenlord
Wysłana - 26 sierpnia 2009 11:16
Jeżeli ten sam redaktorzyna w jedynej wierszówce potrafi napisać, że w przypadku wcześniejszego rozwiązania kontraktu Kimmiego Raikkonena przysługuje odprawa w wysokości 28 mln USD, a później spekuluje, że jednak może jego miejsce zajmie Kubica to dla mnie jest to przesłanka iż powinien pójść leczyć swoją głupotę lub naiwność.
Nie dyskutuj z d****em bo najpierw ściągnie cię do swego poziomu a potem pokona doświadczeniem
1251278199000
Pippo
Wysłana - 26 sierpnia 2009 19:46
Zdaniem włoskich kibiców, Robert Kubica powinien zająć miejsce Felipe Massy w bolidzie Ferrari jeśli okaże się, że Brazylijczyk nie będzie mógł się ścigać w przyszłym sezonie.