Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Esperal - Wszywka dla alkocholikow

komornik88

Wysłana - 26 sierpnia 2008 21:37    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam mam takie pytanko odnosnie Esperalu... ;] co prawda nie mam problemow alkocholowych ale chcialem poglebic swoja wiedze i dowiedxiec sie co sie dzieje jesli kolo zaszyty mimowszystko spozyje alkochol ? czy on umrze ? czy bedzie mial niemilosierne bole glowy? jak dziala Esperal w takim momenci prosze o odpowiedz pozdrawiam AA :P

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 27 sierpnia 2008 06:24 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 27 sierpnia 2008 06:24    Edytuj Cytuj
Nic specjalnego.
Znam gościu po 2 wszyciach i łoją dalej.
Po pierwszych kilku razach mogą pojawić się wymioty i ogólne dziwne samopoczucie - coś a'la zawał (udezenia ciśnienia, spuchnięta czerwona twarz)...

doping & zdrowie
Ekspert -

komornik88

Wysłana - 28 sierpnia 2008 18:01    Edytuj Cytuj
a wogole ktos przez to umarl ? dlaczego alkocholicy tak licza te dni do konca dzialania ?

warezz

Wysłana - 28 sierpnia 2008 23:11    Edytuj Cytuj
Bo chyba wyzej wymienione objawy to nic ciekawego w czasie chlania nie

Sine Metu

marika3251

Wysłana - 14 września 2009 08:32    Edytuj Cytuj
czy ktoś mugłby mi wytłumaczyc od czego trzeba zaczac szukanie wszywki mam meza i brata alkoholika wszedzie prubuje ale nikt nie jest w stanie mi cokolwiek poradzic podpowiedziec blagam pomozcie piszcie na maila samanta3251@amorki.pl

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 14 września 2009 09:21    Edytuj Cytuj
Z tego co kojarzę można to kupić na Rp w aptece.
Chirurg może wszyć.
W każdym mieście jest poradnia zajmująca się problemem picia, lub przynajmniej jej komórka.
Lub jakaś fundacja w okolicy musi być.

doping & zdrowie
Ekspert -

marika3251

Wysłana - 14 września 2009 09:43    Edytuj Cytuj
czyli trzeba isc do lekarza rodzinnego po recepte a puzniej poszukac chirurga ktory by to wszyl dzieki wielkie

Tachon

Wysłana - 14 września 2009 13:40    Edytuj Cytuj
Wszywka to niestety tylko straszak. Na początku kiedy jeszcze substancja czynna się uwalnia to bywają różne ciekawoski. Po kilku tygodniach jednak przestaje uwalniać i dlatego jest tyle śmiesznych opowieści o ludziach co "przepili wszywkę". Założenie jest takie że pierwszy raz jeśli będzie próbować to niedługo po wszyciu i trzepnie niemiłosiernie. Później ma już działać strach.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Esperal - Wszywka dla alkocholikow

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.