Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 599 razy
Autor

Energetyczne grzyby

arrian

Wysłana - 05 marca 2005 09:56    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

W aironie znalazłem taki tekst:

"Drożdże są znakomitym żródłem witamin ,aminokwasów i soli mineralnych. Patrząc na nie trudno uwierzyć w ich wyjatkowe właściwości,a jeszce trudniej rozpoznac w nich grzyby. Już w starożytności odkryto,że łyżka drozdzy rozpuszczona we wżątku po kilku chwilach stawia na nogi.Trudno sie dziwić 14 soli mnieralnych ,16 aminokwasów i 17 witamin to zestaw, którego pozazdrościła by niejedna odzywka.Nie musisz z zazdroscią patrzeć na kumpli ,którzy w lewaja w siebie w czasie treningu litry energetycznych napojów. Wyprubuj preparat przyrzadzony z najbardziej pospolitych grzybów, które na pewno masz w domowej lodówce."

Czy próbował ktos cos takiego, czy to jest coś warte??

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 marca 2005 10:16 
W większości przypadków polecamy:

PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

domer KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 05 marca 2005 10:16    Edytuj Cytuj
Jak wiemy drozdze zawieraja witaminy z grupy b, mozna wrzucic troszke to cieplej wody i wypic. Zadna rewelacja

Zmieniony przez - domer w dniu 2005-03-05 10:17:10

Moderator działu Odżywianie
Ekspert -

Sir Valeq

Wysłana - 05 marca 2005 10:26    Edytuj Cytuj
"Drożdże suszone B48,0 T4,2 W38,0" - to o te chodzi? W markecie ich szukać tam gdzie składniki do ciast i mąki?
Aha, i są jakieś efekty uboczne dla układu trawienia związane z wydzielaniem przez drożdże gazów, czy też od razu zostają one zabite i strawione? ;)

------------
"We cannot all be masters." - William Shakespeare

[http://www.artofcreation.strefa.pl]

zakrześ

Wysłana - 05 marca 2005 14:20    Edytuj Cytuj
dużo osób na trądzik stosuje
możesz do mleczka dodawać ale podczas treningu niema sensu pić

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj [http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak]
Ekspert -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.